- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Nem lepődtem meg. A Motorola jó, csak ez meg Magyarország (tulajdonképpen az egész balkánisztánt) amit nem csak apple szarik le nagy ívben, hanem a többi komolyabb gyártó is. A Motorola igen odatette magát 3 - 4 éve most meg arat, USA-ban mindig is szerették nem véletlenül amíg M.O. on a többi gyártót részesítették előnyben, mindössze megszokások miatt, nem véletlenül zárta be a Motorola is a hivatalos forgalmazást ebben az országban sajnos, pedig minőségben talán az egyik legjobb. A Samsungon nem csodálkozom. A Sony meg annyira lejáratta magát a Consumer piacon, valamint soha nem is volt a telefon üzletágnak piaca USA, MInt Európa, vagy Japán.
Na nem baj nekünk majd marad a ZTE, Huawei páros, nem is kell ide más, pénz sincs rá, meg igény sem a minőségre, csak akkor, ha majmolni lehet és drágább a platinánál is (IPhone). Akkor kell. Hiába na...
(#44) -Rolika-:
Az nem véletlenül van, hogy USA-ban nem szeretik a SONY consumer termékei, nem USA-ban van a hiba. Hanem a noname-et megszégyenítő minőséggel, vagy éppen a mások által fele annyi pénzért adott termékért, sokszor jobb minőségben (Panasonic, Philips). Szóval nem hülyék az amerikaiak, mégha ez az Urban Legend terjedt el otthon. Persze a csúcskategóriában, meg a Broadcast-ban verhetetlen, de arra van a legkevésbé szükség ma, méd USA-ban is.
Az pedig egy Dolog, hogy Telefonjai tényleg jók, mert azok, csak éppen még vissza is kell térni. Amíg ott volt az Ericsson név mindenki tudta mit jelent, de de Mint SONY nem igazán volt soha sikeres. Persze nekem is SE xPeria Pro MK16i telefonom van, de minőségben igen jó. De a következő nem SONY lesz, mert a SONY-t nagyon nem szeretem. Magánvélemény...
No Offense.
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
hallador
addikt
válasz xperiasigi #47 üzenetére
+ 1
(#46) Ricardo :
UK-ben van motorola.
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
hallador
addikt
Ki csalódott a Motorolában? Mert minőségben simán az Ericsson vagy a Nokia szintjén ált. Már a V50 idején is igen csak ott volt a szeren. Az hogy a Magyar ember a 90-es években a Nokia bűvöletében élt, persze teljesen indokolotlanul, az egy dolog, de a Motorola igencsak jó cuccokat árult. Itt nem szerették, de attól még technológiailag még ma is a 3-ik gyártó az Ericsson, Nokia után. Nem annyira érdemes leírni.
(#49) Stanley-B:
Azért az IPhone-ak is van némi köze hozzá. Kár lenne ezt kihagyni...
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
Én még Ericsson 868-ak kezdtem 1998-ban. Azóta csak főleg Ericssonom volt szóval nem kell bemutatni az Ericsson-t nem véletlenül, ma is üzemel egy R320 12 éves, meg egy T65 11 éves. Volt 3 SE-m is (Na ezt csinálja utána egy IPhone). De csak az Ericsson miatt, még akkor is, ha az utolsó 2 - 3 évben a telefonokat a Sony tervezte főleg. Ha nincs Ericsson nem kell a SONY. Nem szeretem, mert nem. A SONY sajnos akármelyik oldalról nézem egy dologra megy, a haszonra, nem a minőségre. Előbb utóbb két lehetőség lesz, vagy elcseszett árban kezdi árulni a telefonjait, vagy pedig ócska lesz, és nem olcsó. Szóval nekem a következő telefonom vagy Motorola lesz, vagy Nokia. De SONY nem.
Az ERICSSON mindenben csúcs volt amíg volt. Sajnos 10 éve nincs.
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
Én azt írnám a SONY-ra, hogy még! Aztán jó szokásához híven ez változni fog. Ne legyen igazam. De a SONY 25 éve ezt csinálja, nem véletlenül csúztak le, a szórakoztató elektronika iparban. Az sem véletlen, hogy az Ericssonnal egyesülve volt csak képes megmenteni a Luca székén sem álló GSM üzletágát. Én nem reménykedem, hogy a SONY vevőkhöz való hozzáállása változott is valamit. Szerencsére nincs már ott az Eriscsson név...
(#60) xperiasigi .
Iphone-al kapcsolatban még egyet is értenék veled, csak az a baj, hogy ezzel, hogy státusz lett, uralja a csúcskategóriát, tehát közel nem lenne, olyan egyszerű a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
Az a helyzet, hogy az Apple 3 éve nem képes megújulni. A Telefon üzletág mostmár nem stagnál, hanem hanyatlik, az Apple-nél. Kinn USA-ban van pénz olcsóbbak is a telefonok könnyebben megengedhetik maguknak az emberek, hogy pillanatok alatt cseréljenek. Eddig az Apple a hagyományaiból élt. A 4 volt az utolsó IPhone ami újítást volt képes bemutatni. Gyakorlatban ezeket a telefonokat nem 10 évre gyártják, mint az Ericsson-t. Innentől kezdve fél év elég, hogy az Apple elhulljon. Magyarországon sem azért megy annyira az IPhone, mert annyira szüksége van a hitelből megvett telefonokra, hanem mert ez egy szintet jelöl. Az már más kérdés, hogy a Magyar nem tudja hol a határ utána meg mindenkit hibáztat aki él a földön, természetesen kezdve a politikusokkal. Szóval ha Amcsiknál nem fut be az IPhone (Csak ott az Apple-nek hagyománya van, ott az Apple a köztudat része, és sokan felejtik el). Itt a büdös életben nem jelenik meg. Pléne azért mert a legtöbb vásárlónak erre nincs szüksége, és meg sem teheti csak hát ez Magyarország... Csak meg kell nézni hogy az Apple mint márka 2005 előtt hogy állt Magyarországon, meg USA-ban. Magyarországon kb a sehol nem volt kategória volt, ma gyakorlatban a VERTU telefonhoz lehetne hasonlítani az elterjedségét. Megjelent az IPhone, és elindult a márka építés Magyarországon is. Na azóta sem jobb az emberek anyagi helyzete sőt. De ez "nem" fontos...
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
Pont az a baj, hogy csak a nagyok engedhetik meg maguknak, csal éppen az is megengedi, akinek kenyérre épphogy telik. Na ezzel van a baj. A másik, a magyar ára. Nem véletlenül tartják magasan az árát.
-
hallador
addikt
válasz Parallaxis #100 üzenetére
Aha, nem így van. Az Apple mesterségesen generálta a Hype-ot maga köré, nehogy már áldozatot csinálj belőlük. Csak éppen a Samsung, SONY nem csinált hype hadjáratot senki ellen. Az APPLE meg automatikusan szarnak sem vette a konkurenciát majd be is perelte a lekerekített téglalap okán, mert a 7 éves mobilkommunikációs gyakorlatával Technológia teremtő lett . Addig elment hogy a Nokiának is neki ment. Szerinted ez normális?
Én nem fintorgok, de mikor majd a Samsung, vagy a Motorola, Nokia megdönti az Apple-t akkor nem fogok sírni, mert az Apple éppen megérdemli amit magának kevert.The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
hallador
addikt
Mégis kb 10 évvel az Apple előtt telefont is gyártottak. Azt gondolom trollkodsz, vagy ennyire igazi felvilágosulatlan szűklátókörű magyar vagy, vagy csak buta:
Szerintem olvasd el. Utána fogalmazd át, hogy miért idióta a hozzászólásod, na nem vagy egyedül, de az Magyarország. A világ csakrájának közepe bmeg...
(#150) Remusz911:
(#148) a_n_d_r_e_w :
+ 1 , De hidd el, kb 3 hónapja egy igazi i Fan magyarázta az egyik számtech boltban, hogy 3 hónapja megvan az IPhonja, és még nem sikerült szinkronizálnia az ámítógéppel (Kb ennyit érthet ahhoz is). Na kb ez a színvonal. A lényeg, hogy k. drága legyen, meg divatmajom legyen, de ha a töltőn felül valamit használni kell ami a telefonnal kapcsolatos, akkor hívja a pláza pasiját, az meg a haverját. i Szín vonal.
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
1. Egyrészt visszanéztem az utolsó 30 topic megjelenésemet. 3 Volt Apple, na erről ennyit, amiből az egyik ez, ami nem Apple fórum. Tehát ez sem fedi a valósádot....
2. Samsung, kigyűjtöm neked jó:
Samsunghoz tartozó cégek:2.1:
For a company of its size Samsung has made relatively few acquisitions.[42]
Rollei – Swiss watch battle
Fokker, a Dutch aircraft maker
AST Research
FUBU clothing and apparel
Lehman Brothers Holdings’ Asian operations
MEDISON Co.,Ltd. - Ultrasound Monitors
Grandis Inc. - memory developer
Samsung and Sony joint venture - LCD display
NVELO, Inc. - Cache Software Developer
NeuroLogica - Portable CT scanner2.2:
40 cégben résztulajdonos.2.3:
~ 15 Üzletága van a ram gyártástál a hajógyártáson át mindent gyárt.2.4. Ajánlom figyelmedbe:
"Notable Samsung industrial subsidiaries include Samsung Electronics (the world's largest information technology company measured by 2012 revenues),Samsung Heavy Industries (the world's second-largest shipbuilder measured by 2010 revenues),and Samsung Engineering and Samsung C&T (respectively the world's 35th- and 72nd-largest construction companies).Other notable subsidiaries include Samsung Life Insurance (the world's 14th-largest life insurance company),Samsung Everland (operator of Everland Resort, the oldest theme park in South Korea),Samsung Techwin (a surveillance, aeronautics, optoelectronics, automations and weapons technology company) and Cheil Worldwide (the world's 19th-largest advertising agency measured by 2010 revenues)"
A Hozzászólásodnak kb annyi köze volt a valósághoz, mintha azt mindanám az Apple maradjon az iMac gyártásnál, mert máshoz nem ért, na ennek kb pontosan annyi valóságtartalma van, mint amit Te írtál. Az az semmi valóságalapja nincs.
Amúgy OFF a hozzászólásoddal kapcsolatban....
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
Értem én nem ezzel van a baj, hanem azzal, hogy a Samsungot leírni, mint gagyi, kicsit merész. Picit sok üzletágban topon van. Máskor gondold át, hogy mit írsz le a föld egyik legnagyobb ipari konglomerátumáról. Értem, hogy neked az Apple tettszik, de a Samsung kb 44 dologban 100000000*szor jobb minőséget gyárt, mint az Apple, mivel az apple nem foglalkozik hajógyártással meg másik 150 000 termékkel amit a Samsung gyárt. Valamint hasonlóan próbálj meg eljárni más megvádolásával is....
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
De azért tudod, hogy az Apple termékekben nagyrészt Samsung alkatrészek vannak ugye?
(#162) irgum :
Hát éppen:
Használtam Mac Pro-t. (1 évig)
Mac Mini (2 év)
MacBook Alu (fél év)És végül az ingyenes Linux mellett döntöttem, mert gyorsabb, kompatibilisebb, és nem kell mellé egy vagyont kifizetni a vasért (névért). Ezek után éppen az IPhone kedvem sem volt kipróbálni, hasonló okok miatt...
Azt hiszem ez nem utálat, hanem racionális döntések halmazából kialakult egyenesági konklúzió.[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
Akkor meg sem kellene kérdezni, hogy a név ennyit ér? Na ezért nincs nekem Apple termékem, semmi köze az utálathoz. , egyrészt, valamint miért is nem saját magának gyárt mindent, mert a Samsung ezt meg tudja csinálni. Hát akkor ez van....
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
Sztem eltévedtél ezzel a mondattal (Nem először, de ez mellékes). A Samsung 1969-ben alakította az elektronikai fejlesztést érted az Apple a levesben sem volt. 1981-ben kezdte a chip gyártást, amikor az Apple még legózott az APPLE III-al. Kicsit nézz már utána dolgoknak mielőtt ilyeneket leírsz, nem ez a baj, hanem az, hogy komolyan is gondolod. Ez rémisztő nekem, az még rémisztőbb hogy ilyen emberek i fanok, bármilyen fanok... Komolyan írom...
(#175) pete_21:
+ 1 Én is észrevettem, hogy nem Logikusan érvel. Egyetértek.
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
igaz... Bezzeg az apple... ? Ja tegnapelőtt éppen a föld legelterjedtebb levelező szerverével veszett össze. Az Exchange a szar... Te kis cseles... Nulla profi app mi...
" bt fájlküldés az igényesség szinonimája"
Jobb helyen már 13 éve: ERICSSON R320S
Te is Jedi vagy? Tartsd másképp!
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
Aha, tehát ha jól értem, akkor:
1. Csak az az app, amit az Apple állít elő (Nem baj, hogy a modellt, kitalálták 30 éve Hollywoodban a lemezkiadó cégek, Az Apple csinált belőle businesst, az Apple a kiráyl...), az sem, hogy az összes frissítésneél valami pici gikszer becsúszik (Exchange, Apple maps, ezek nem hibák)
2. Nem baj, hogy az IPod (Valamely felvilágosult kolléga bedobta), a felét a Creative-tól, a másik felét a Rio-tól lopta, ja igen új volt a design. ezzel nincs baj.
3. Véletlenül nem csengett valamelyik kollégának a Név: aminek még az Apple sem mert neki menni ERICSSON. Ja igen, mert akkor Steve Jobs koldusként megy el. Mert kiforgatta volna a vagyonából szegényt. Igen az tény, hogy az IPhone elindított valamit, de ez megint a szokásos 5 éves tervnek tűnik. Amikor is a konkurencia felnő, és várható is, hogy 5 éven belül az Apple az 1997-es szintre esik vissza, nem véletlenül.
4. IPad: Igaz, hogy az Apple-val terjedt el, de éppen a tervolt köszönhető, mert a technológia 2001-ben ott volt a Microsoft asztalán, ezt sem ők találták ki. Ezzel sincs baj.
termékkategória beépítése a saját technológiájába, aminek köszönhető, hogy elterjedt. A Microsoft túl korán találta ki.Én elismerem, hogy az Apple jó dolgokat csinált az elmúlt 5 évben a mobil/tablet piacon, de közel nem annyira jót, hogy mindenkit bepereljen, valamint véletlenül csak USA a piac, ahol valójában nyert is. Mindenhol ahol gondolkodnak az emberek, ott látható, hogy ez a külalakról, nem a technológiáról szól. Mert azt már 10 évi kitalálták.
Erről ennyit. Aztán azzal sincs baj, hogy otthon kb 2 szeres áron lehet hozzájutni, az Apple termékeihez, mert az Apple így szabta meg az árakat, ez gondolom még jobban emeli a színvonalat. Természetesen ami drága, az Magyarországon menő..... Nem baj, ha nincs kenyér az asztalon....
Na ez egy hülyeség, ez az amire rájöttek az USA állampolgárai is. Mielőtt elkezdené valamelyik felvilágosult Apple szagértő hogy de visszaváltható zölt kutya, előtte csak meg kellene nézni a cikkebn szereplő Motorola telefonokat, hogy nem olcsó dolgok, csak éppen simán tudja amit az IPhone. Valamint jó lenne, ha nem szarozná le azt amit esetleg az Átlag magyar ember meg tud venni, mert esetleg dondolkodott, és nem hitelre vette meg az IPhone-t, hogy menőzhessen, hanem azt pár fillért értelmes dologra költötte. Na csak erről ennyit.
-
hallador
addikt
válasz Parallaxis #205 üzenetére
Ja Te is csak az Apple-ig látsz mi? Mondjuk ez nem véletlen
A modellről beszéltem, nem a megvalósítsról ember, vagy ha az Apple nem csinált ilyet akkor nincs, picit hasonlít a felfogásod egy csőre.
Igen iTunes, ez amerikára igaz, sehol máshol, gondolom Te ott élsz? Persze ha apple, akkor folyamatosan megy az USA-ban így van, ja de Otthon már úgy 200 éve nem. Nem baj, szerinted otthon jól működik az iTunes (És akkor most jöhet a szokásos fikázás, hogy balkán.... Jó fan szokás szerint.)
ERICSSON:
Igen az ERICSSONAK az összes telefongyártó partnere volt, még a Nokia is csak pisloghatna mellette, szóval most sem mondtál újdonságot.
"Miben nőtt fel? Mit tud a konkurencia, amit az iPhone nem? Milyen korszakalkotó, iparágat megújító innovációt láttál az elmúlt 5 évben a konkurens gyártóktól?"
Miért Te az Apple-tól? Láttál valamilyen innovációt az elmúlt két évben? Gondolom igen, mert minden más csak másolja alakját
"Keményen 10 eFt-al tudtam volna drágábban megvenni az i5-öt, mint a Note 2-met, ha magasabb díjcsomagban vagyok, akkor meg olcsóbban. Erről ennyit."
Tényleg a sok hülya állat barom meg 200 ezerről beszél még ma is az IPhone 5 esetében, ja és megint elfelejtetted az előfizut. Szédíts mást ember a hülyeségeddet, Ti fanok állandóan 0 Ft-ért vesztek IPhone-t 0 FT előfizetéssel, csak a sok ostoba barom Androidos fizet 100 000 -et a telefonjáért, ha meg Samsung még gagyi is mint megtudtuk az I haverodtól ....
"A cikkre meg hivatkozhatsz, de aki picit is használta az említett készülékeket, az elnézően mosolyog rajta."
Én tudod mikor fogok mosolyogni rajtad, mikor a Huawei, ZTE, elkezd beindulni a Samsung úgy igazán bepöccen és elársztja fele áron kapható készülékekkel a piacot mint az i termékek. Akkor majd jöhetsz, hogy a minőség,kb mindenki le fogja szarni hogy milyen alakja van az IPhone-ak.
Esetleg a Google felfedezi, hogy a ZTE/Huawei páros is eléri a többi gyártó minőségét, és szaré húgyé csináltat majd Nexus-t velül, na akkor majd elmesélheted mekkora I fan vagy, mert kb akkor lesznek beskatulyázva az USA piacára a apple termékek, amíg a világ másik fele 70 ezer FT-os Nexusokkal szaladgál majd nagy ívben letojva, hogy mit magyarázol az IPhone-ról....De ne legyen igazam
-
hallador
addikt
válasz Touch-ko #219 üzenetére
Pár tévhit amit szerintem nem vettél figyelembe:
Ha neked azt mondják, hogy a Samsung, LG fog egyen telefont gyártani egy nagy multinak 5 évvel ezelőtt, akkor kineveted, És igen A Nexus-t jelen pillanatban távolkalati cégek gyártják. Bizony!!! Szerintem a Huawei/ZTE fog Nexus-t csinálni, bizony fog!
Felsoroltad az összes Újdonságot? iCloud (Kár hogy a google 5 - 6 éve kínálja, ami neked újdonság, máshol már bevezették), Ipad, az igazi ujdonság, a többi meg lassan kihal az Apple kínálatából. Nagyszerű az rMBP, csak éppen a szokásos apple betegségben szenved: USA. (Pont). Mindenhol máshol kb 1 % Az Macintosh piaci részesedése. Kelet-Közép Európában eu 0,3 %. Szóval tök jó, hogy megcsinálták, csak USA-n kívül nem éri megvenni.
A Google lehet, hogy az apple csak éppen a Google új szereplő a piacon. Ami nem baj, csak éppen de komolyan mondasz nekem a fotó feldolgozáson más ágat, ahol az rMBP -nak van értelme, szerintem nem tudsz... Pláne ennyiért.
Az Apple egyedül USA-ban változtatta meg az Iparágat, Mintha Magyarországon a Notebook-ok 80 %-át még mindig max HD kijelzővel árulják. A HD+, vagy a FullHD már feláras. Szóval tök jó a retina csak éppen az iparág még nem vezette be, vagy legalábbis a 98 %-a nem. Ami nem biztos, hogy jó, viszont tény....
Számoljunk már egy picit én nem tudom az árakat, de azért:
10000 FT a készülék ár:
2 ÉV
20890 FT havi díj:Hmmm csak 450 000 Ft. Nem is sok igazad van. Ja és nem is tudom miért gondolom, hogy ez a hülyének is megéri.
Komolyan gondoltad?
-
hallador
addikt
válasz Remus389 #238 üzenetére
"ez a vekonyitas mánia korábban is jelen volt, mobilban a Motorola razor mobiltelefon tette divattá(de tudom titokban ők is az Apple -től lopták )"
Na jó főleg a V3 korszakban ahol az Apple még nem létezett, mint telefon gyártó....
De remélem vicceltél.
(#241) buvartacsko :
Tehát szerinted normális, hogy az Apple-nek egy technmológiai ötlete nem volt az elmúlt 20 évben. De természetesen használja a technológiát, attól függetlenül, hogy fizetne a feltalálójának?
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
válasz Parallaxis #275 üzenetére
Alapvetően ez pontosan ugyanaz a modell, csak rugalmasabb. Semmiben nem tér el attól. Mivel 30 éve nem volt internet valóban nem lehetett ilyen egyetértünk, de a modell pontosan ugyanazt a célt szolgálja.
iTunes:
Kérlek mutass egy statisztikás Magyarország - USA arányban. iTunes szempontból. Tudom, hogy van iTines itthon, csak szerinted ezt mennyien veszik igénybe?
Fejllesztések:
A5/A6 Tehát vettek egy céget (Na jó ez nem egyedi megoldás 30 éve ezt csinálja a HP a Cisco 10 éve), ami a házi fejlesztőcége lett, Ja hozzátévve, hogy ez megint csak apple specifikus chip. Tehát a milyen újításnak számít a világ számára semmilyennek. Ez optimalizállás semmi köze egy valódi technológiához.
retina display: Ezt alkalmazták rengeteg helyen, az apple tette bele először egy telefonba, a kutya nem gondolja, hogy ez a Notebookokok kívül újítés lenne, akkor a full HD-s 5" kijelzőket minek nevezzük? Valamint a Retine nem egy technológia, hanem egy brand.
Magic Mouse: Használtam ilyet az Isten mentsen meg tőle, ha ez fejlesztés, akkor inkább ne nagyon emlegesd.
Lightning csatlakozó: Ez miért is jó nekünk, ha nem apple készülékem van?
Fusion drive: Seageate fejlesztés semmi köze az apple-hoz.
multi-touch: : IBM feljesztés semmi köze az apple-hoz.Mondj egy olyan alaptechnnológiát amit az Apple feljesztett ki! Csak egyet! És nem apple specifikus. Az elmúlt 3 évből nem mondasz ilyet.
"Az soha nem volt titok, hogy az Apple a szolgáltatói terjesztést preferálja, sőt hosszú ideig függetlenül nem is volt kapható (sőt pár országban még ma sem)."
Azért mondasz nekem egy összehasonlítást, ami ezt a szolgáltatás árat/szolgáltatás minőséget/tartalmat összehasonlítja USA - Magyarország viszonylatban, mert gyanítom otthon ez nagyon nem él amit leírtál.
Szerintem meg bizony, hogy lesz olcsó Nexus. Valamiért mintha nem tudnának eleget gyártani.
Igen a szolgáltatásról beszélsz meg az ökoszistémáról, meg az iTuns-ról, meg az iCloudról. De alapvetően ez pl Magyarországon picit drága! És nincs benne a szolgálatatás csomagban az iTunes. Szóval ez itt sehogy nem éri meg! Még akkor sem ha nem vagyok normálisz szerinted, mert ezeket a dolgokat én ugyan megfizethetném, de nem akarom.
Az átlak magyar IPhone felhasználó szerinteg 10 - 20 000 Ft közötti szolgáltatást mikor használ el? Igen van ahol flotta telefon, van aki valóban Business-re használja, de ez nem ez a korosztály igaz? : [link] Az IPhone felhasználók minimum fele ez a réteg. Szerinted mennyire reális amit írsz?
-
hallador
addikt
válasz buvartacsko #283 üzenetére
Sztem ezt már sokszor láttam. Te meg ezt olvasd el légy szíves: Technológia
Valamint nem haragszol ugye, ha ennek hiszek nem egy magyar oldalnak: Retina Display
Szóval szerintem egy brand. És nem csak szerintem.
-
hallador
addikt
Még akkor sem mert maga a technológia a Liquid_crystal_displays. Az hogy az apple megálmodta. Még a Samsunk tervezte meg, készítette hozzá a gyártósort, valósította meg a gyártási technológiát. Ez nem egy technológia. Ez egy technológiai finomítás. Persze egyetértünk...
(#288) Baranya24:
"Egyetlen dolog van amit több évtizede nem tudott senki überelni: AK47!"[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
válasz buvartacsko #293 üzenetére
Nem ez az oldal azt írja le hogy Te meg a sok hívő mit lát a képernyőn. De ez nem technológia ember, Te hány éves vagy de komolyan? Komolyan érdekel?
-
hallador
addikt
válasz Parallaxis #297 üzenetére
Alapvetően ez pontosan ugyanaz a modell, csak rugalmasabb. Semmiben nem tér el attól.
Pénzt kérnek a zenékért, csak nem albumot tudsz venni, és nem Boltban/Postán ,hanem az interneten letöltve, ezt ma már a bármelyik lemezkiadó tudja. Csak 30 éve nem volt internet erre gondoltam.
??
Én arról beszélek, hogy, ha vesz valaki egy iPhone-t az megkap minden szolgáltatást, amit az Apple nyújt, aki viszont Androidot vesz, az meg nem, mert a Google szolgáltatásai korlátosak jelenleg.
Az nem érdekel, hogy ki mit és mennyit használ ebből, a lehetőségekről beszélünk.De ez ittnon nem működik mert elcseszett drága. Én erre próbáltam utalni, Nem a készülék a szolgáltatás, iTunes, IOS kompatibilis szoftverek stb. Az ingyenes Android alkalmazásokhoz képest meg pláne.
Igen, 4 éve.. Az A6 viszont már teljesen saját, házon belüli fejlesztés.
Amit még mindig az a cég fejleszt csak apple néven. Jó monhatjuk, hogy a 3PAR HP, de azért tudjuk hogy csak azért mert megvette, az EVA a HP. Na kb ennyire Apple az A6 is.
Hol alkalmaztak az Apple előtt ekkora DPI-jű kijelzőt?
akkor a full HD-s 5" kijelzőket minek nevezzük?
Inkább nem fejteném ki
Pedig megtehetnéd.
Ez nem tartozik a kérdéskörhöz. Arról volt szó, hogy milyen innovatív fejlesztéseket végzett az Apple az elmúlt időben. Tekintve, hogy elég sok gyártó készít kiegészítőket az Apple-nek (köztük a Samsung is), így bizony sokakat érint.
És főleg ha Apple géped van. Szóval OK ez egy technológia, rendben nem is vitatkozom.
Semmi köze a Seagate-hez, teljesen más technológia.
Igen csak az alapjait a Seagate tette le, nem az Apple, ennek köszönhetően a technológia sem köthető az Apple-hoz semmilyen szinten.
Nem IBM fejlesztés, hanem egy független kis cég fejlesztése. Felvásárolták..
Igen miután az IBM, Cern, 3M, Bell labs a 80-as években kifejlesztette. Ezután az Apple ismét vett egy céget...
Esetleg te Samsung-tól az elmúlt 10 évből?
(Az OLED nem játszik, mert nem ők találták ki.)Nem, de nem is a Samsung pedálozik, hogy kitalálták a lekerekített téglalapot.... Szóval a Samsung rossz példa.
Amúgy a Logikád alapján a Samsung megvette a Sony Display üzletágának jó részét, tehát a Samsung találta ki. Persze tudjuk hogy nem, de kb az A6, a Multitouch pont ilyen.Ezt most nem egészen értem. IPhone-ra hazai adatokat már írtam, amerikait meg nézd meg a neten.
Mennyibe kerül ott és otthon? A fizetésekhez képest ennyi.
????Miért nincs benne a csomagban itthon az iTunes? Már évek óta elérhető minden Apple szolgáltatás itthonról is.
Mennyiért? Nem a bolti CD-hez képest, hanem úgy USA-hoz képest, Nem életképes. a modell Magyarországon.
Igen, a torrenthez képest drágább ez nem vitás, de a polcról leemelt audió CD-hez képest nem (kb. fele). No meg rengeteg előadó és együttes zenéje itthon nem is kapható meg CD-n.
Egyetértünk.
Nagyon sokan. Alig van ismerősöm aki ennél kevesebb számlát fizet havonta, pedig nem az általad linkelt korosztályhoz tartozunk (és sokuk ezt WP-os és Androidos készülékkel teszi).
Érdekes én mobil nettel együtt alig 5 ezer Ft-ot, És nem átlag fizetésből élek. És van, hogy 100 perc beszélgetéssel folyamatos mobilnet mellett.
Szóval mire is megy el havi 20 000 Ft. Nem értem de nem is akarom. Vajon ezek az emberek nincsenek megelégedve soha az éppen aktuális politikai vezetéssel? (Csak költői volt.)
Rendben én soha nem is vitatkoztam azzal, hogy a Blacbarry-t váltja az IPhone, persze ez sem igaz így egyenenesen, mert inkább van ahol váltja lenne a helyes kifejezés.
Miért is kellene a Retina Display-t átrakni wintel gépbe?
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
válasz Baranya24 #304 üzenetére
(#303) buvartacsko :
Vedd azért figyelembe, hogy Parallaxis kolléga értelmesen tud megnyilatkozni, és értelmesen meg lehet vele beszélni, még akkor is ha nem értünk egyet valamiben. Nem alma fan csak véleménye van. Ami nem baj sőt. Rólad ez nem mindig mondható el.
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
válasz Parallaxis #308 üzenetére
Ez a modell amint Te is értad az emberek mentalitása miatt nem életképes Otthon. Ezt mindennap tapasztalom.
A napi 100 - 200 perc nem átlag ember telefonszokása. Az inkább 30 - 50 perc lehet, de inkább 10 - 20 perc. Szóval nem ez az átlag szerintem.
Abban egyetértünk, hogy az Apple szoftver technológiája és a hardver egymáshoz van tervezve. És jól működik együtt.
Nem értek egyet a retina véleményeddel, mert az max az apple szoftverekre lesz igaz.
"Mondj már egyetlen céget, ami a helyi fizetésekhez igazítja az árait "
Valve.
Nem keverem a driveokat, csak nem látom az innovációt a technika mögött.
Hogy került a csizma az asztalra?
Írtam hogy ez egy költői kérdés volt.
Persze sokmindenben egyetértünk, de más a véleményünk.
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
válasz buvartacsko #314 üzenetére
Ajjaj, neked logopédus a szakmád....
-
hallador
addikt
válasz Touch-ko #329 üzenetére
Ezt így már lebeszéltük egy kollégával, olvasd el azt, ne húzzuk egymás idejét azzal, hogy nem olvasod el válaszaimat, igaz nem neked írtam. Köszi.
(#331) Touch-ko:
Ez attól függ ki miről akarja meggyőzni a másikat, aki nem akarja azzal lehet beszélgetni, aki igen az pedig azt írja amit Te.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest