Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Parallaxis

addikt

válasz hallador #305 üzenetére

Pénzt kérnek a zenékért, csak nem albumot tudsz venni, és nem Boltban/Postán ,hanem az interneten letöltve, ezt ma már a bármelyik lemezkiadó tudja.

- Az iTunes Store-ban az összes kiadót látod együtt és szabadon válogathatsz számonként

- Egyetlen cég sem volt a mai napig sem képes ugyanarra, mint az Apple az iTunes Store-al (a Google is megpróbálta, de nem tudott a legtöbb kiadóval megegyezésre jutni).

De ez ittnon nem működik mert elcseszett drága. Én erre próbáltam utalni, Nem a készülék a szolgáltatás, iTunes, IOS kompatibilis szoftverek stb. Az ingyenes Android alkalmazásokhoz képest meg pláne.

- A zenék olcsóbbak, mintha CD-n vennéd

- Az iOS szoftverek is 1 euro alatt vannak zömében, így a drága kissé vicces kifejezés, főleg, hogy a Play-el szemben az App Store-ban folyamatosan vannak akciók ahol a fizetős alkalmazások ingyen megkaphatók (iPadre én alig 5 eFt-ot költöttem appokra, mégis több ezer alkalmazásom van és zömük általában fizetős).
    Így ostoba reklámok nélkül kaphatók meg a fizetős szoftverek is.

- Az App Store-ba arányaiban kevesebb az ingyenes tartalom, mint a Play-ben, ez teljesen igaz.
    DE mivel összeségében több az alkalmazás, így a kisebb arány is szám szerint hasonló mennyiséget jelent, mint amit a Playben megtalálsz.

Amit még mindig az a cég fejleszt csak apple néven.

Ez már csak azért is nehezen értelmezhető, mert két fejlesztő céget és több technológiát is felvásároltak és 4 éve ezen fejlesztők már az Apple zászlója alatt és elvárásai szerint dolgoznak.

Pedig megtehetnéd.

A retina felbontásnak van megmagyarázható értelme (kompatibilitás megőrzése a régebbi szoftverekkel), a fullHD felbontásnak 4-5" az öncélú ePenis mutogatáson kívül viszont semmi értelme.

Igen csak az alapjait a Seagate tette le, nem az Apple, ennek köszönhetően a technológia sem köthető az Apple-hoz semmilyen szinten.

Mondom, hogy piszokul kevered a hibrid meghajtókkal a dolgot... Semmi köze hozzá, teljesen más megoldás.
    De végül is igazad van, mert sem a HDD-t sem az SSD-t nem az Apple fejlesztette ki :D

Nem, de nem is a Samsung pedálozik, hogy kitalálták a lekerekített téglalapot....

Pedig szegény Samsungnak ez a lekerekített téglalap az iPhone és iPad előtt fene mód nem jutott eszébe :D (De ezt hagyjuk inkább az ügyvédekre, meg bírókra, éppen elég humoros a legutóbbi ítélet, miszerint nem volt szándékos a Samsung másolása :D /gondolom Gazsi is véletlenül lopja a kábelt/ )

Mennyibe kerül ott és otthon? A fizetésekhez képest ennyi.

Mondj már egyetlen céget, ami a helyi fizetésekhez igazítja az árait :D

Szóval mire is megy el havi 20 000 Ft. Nem értem de nem is akarom.

Van aki ezt használja internet hozzáférésre útközben, irodában és otthon is és 100-200 perc egy nap alatt fogy el, nem mint nálad egy hónap alatt. Van akinek a mobil munkaeszköz és nem játékszer.

Miért is kellene a Retina Display-t átrakni wintel gépbe?

Hogy észrevedd, hogy maga a felbontás és a kijelző a mögötte lévő szoftvertechnológia nélkül életképtelen.

Vajon ezek az emberek nincsenek megelégedve soha az éppen aktuális politikai vezetéssel?

Hogy került a csizma az asztalra?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák