- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Touch-ko #375 üzenetére
Sajnos most is megkérdeztem jó pár embert, azt se tudta mi az a Nexus. Annyira nem ismertek. A többi gyártó, a Huawei, ZTE meg jönnek fel, de ha nem is most, pár éven belül ők is lehetnek olyan szinten. Persze ügyelniük kell akkor a termékeikre, jó supportot kell kialakítaniuk, meg némi marketing se ártana. Valahol olvastam még anno, hogy a Huawei is a "prémium" piacra akar betörni, mint a HTC még korábban. Nem lehetetlen, viszont nehéz. Ha lesz még Nexus 5-6 év múlva, akkorra lehet esélyesebbek lesznek. Bár kitudja, nem vagyok jövőbelátó.
-
Ricardo
titán
válasz
Touch-ko #375 üzenetére
Az emberek jó része azt sem tudja, hogy a mostani LG.
főleg amíg ilyen cikkek rendszeresen megjelenhetnek
"A keresőmotorként induló Google rengeteg más iparágba is bemerészkedett az elmúlt évek során, így például 2011-ben felvásárolta a Motorola telefongyárat, és ők gyártják a Nexus-telefonokat, táblagépeket.
"Szerintem tudna egy két keleti "kis" gyártó meglepetéseket okozni. El tudnék képzelni egy meizu által összerittyentett nexust
-
hallador
addikt
válasz
Touch-ko #329 üzenetére
Ezt így már lebeszéltük egy kollégával, olvasd el azt, ne húzzuk egymás idejét azzal, hogy nem olvasod el válaszaimat, igaz nem neked írtam. Köszi.
(#331) Touch-ko:
Ez attól függ ki miről akarja meggyőzni a másikat, aki nem akarja azzal lehet beszélgetni, aki igen az pedig azt írja amit Te.
-
Remus389
veterán
válasz
Touch-ko #331 üzenetére
nem is csodálom hogy nekem nem válaszolsz, úgy látszik a digitális kepkeret design-janak lekoppintasa, a htc hd2 korát megelőző fejlettsége, az első multitouch készülék
te szoktál prédikálni az ipad designjanak eredetisegerol, az hogy iphone nélkül nem lenne okostelefon
szóval na, idő kell míg kitalalod ezeket mind hogyan magyarazod meg
az Apple -nek már csak ezért sincs erkölcsi alapja védeni a desing-jukat, a mostani stílusuk is lopott; http://www.businessinsider.com/apple-braun-inspiration-2012-9?op=1
de azért megy a "mindent mi találtunk ki " propaganda
-
hallador
addikt
válasz
Touch-ko #219 üzenetére
Pár tévhit amit szerintem nem vettél figyelembe:
Ha neked azt mondják, hogy a Samsung, LG fog egyen telefont gyártani egy nagy multinak 5 évvel ezelőtt, akkor kineveted, És igen A Nexus-t jelen pillanatban távolkalati cégek gyártják. Bizony!!! Szerintem a Huawei/ZTE fog Nexus-t csinálni, bizony fog!
Felsoroltad az összes Újdonságot? iCloud (Kár hogy a google 5 - 6 éve kínálja, ami neked újdonság, máshol már bevezették), Ipad, az igazi ujdonság, a többi meg lassan kihal az Apple kínálatából. Nagyszerű az rMBP, csak éppen a szokásos apple betegségben szenved: USA. (Pont). Mindenhol máshol kb 1 % Az Macintosh piaci részesedése. Kelet-Közép Európában eu 0,3 %. Szóval tök jó, hogy megcsinálták, csak USA-n kívül nem éri megvenni.
A Google lehet, hogy az apple csak éppen a Google új szereplő a piacon. Ami nem baj, csak éppen de komolyan mondasz nekem a fotó feldolgozáson más ágat, ahol az rMBP -nak van értelme, szerintem nem tudsz... Pláne ennyiért.
Az Apple egyedül USA-ban változtatta meg az Iparágat, Mintha Magyarországon a Notebook-ok 80 %-át még mindig max HD kijelzővel árulják. A HD+, vagy a FullHD már feláras. Szóval tök jó a retina csak éppen az iparág még nem vezette be, vagy legalábbis a 98 %-a nem. Ami nem biztos, hogy jó, viszont tény....
Számoljunk már egy picit én nem tudom az árakat, de azért:
10000 FT a készülék ár:
2 ÉV
20890 FT havi díj:Hmmm csak 450 000 Ft. Nem is sok igazad van. Ja és nem is tudom miért gondolom, hogy ez a hülyének is megéri.
Komolyan gondoltad?
-
pit stop
addikt
válasz
Touch-ko #225 üzenetére
Többiek sem az Applet követik, hanem ahogy írtad "vásárlók igényei szolgálják ki".
Tipikus mamutvállalat aki megvárja kicsiknél hogy működik-e s ha igen akkor felvásárolja vagy sajátját "kitalálja". Apple ebben volt nagy, hogy mert beleugrani a semmibe és bejött. Kérdés, hogy miután ők is lassan mamutok lettek mennyire ragad rá át tipikus mentalitás. Jelek erre mutatnak de következő modellek fognak választ adni. -
Ricardo
titán
válasz
Touch-ko #225 üzenetére
A kijelző növekedést igenis annak tartom, mert akárki is mondta, nem az a lényeg, hanem hogy a sok "felhasználó gondolkodás nélkül letepsizte a 4-es telefonokat, mert a vezér a3,5-t tartotta ideálisnak és kész. Most 4 es az iPhone, és rögtön megy a mosakodás, hogy de az más arány, meg ettől még simán ez is megfelelő.
Több mag?
Az androidnak azért kell mert szar, az ios optimalizálva van, nem kell alá a több mag. kijött a két mag, hirtelen nem volt vele gond.....
Most NFC nem kell, de tuti belekerül a következőbe, vagy max az utána lévőbe. Mert addigra lesz értelme, mert akkora elterjed.
Eddig nem a vásárlók igényeit elégítették ki, hanem ők teremtették meg az igényt.
A tény az hogy Jobs meglátta mi lesz siker a jövőben és azt lépték meg, mostanság meg ami sikeres lett a többiek által (a kijelző növelés, több mag erre is jó példa), azt teszik bele a készülékekbe.Ez csak pár példa.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Touch-ko #213 üzenetére
Jó hát elírhatom az AppStore-t egyszer, nem igazán figyeltem. Értem az érveid, de a Samsung mintha javulóban lenne, most már inkább egyedi dizájnra mennek, ami persze jobb (kinek mi) Csak az a bajom hogy míg gyártót írták le úgy, pedig tud telefont gyártani nem is rosszakat. A dizájn az már más kérdés ugye
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Touch-ko #195 üzenetére
Mert ez hater ha megkérdeztük hogy miért is szarozza le a Samsung-ot. Mindig ugyan az az érv. Lopott stb. csak hogy a Samsung már évekkel ezelőtt telefont csinált. De mindegy, te a másik példa vagy. 30-40 ezres dolgokat meg nem kell az iPhonehoz hasonlítgatni, és ezáltal szarozni valamit.
Nem egy kategóriában van egy 20 ezres, meg egy 100. Úgy persze hogy az jön ki hogy az android szar, ha így méritek össze. Csak igy sántít a dolog kissé.
Madgie: Mi bajod van, az Apple Store után a legnagyobb áruház az Androidé. Nem mellesleg vannak arra is jó appok.
-
Remus389
veterán
válasz
Touch-ko #117 üzenetére
Igen, a Samsung S3 tenyleg valtozott: Nagyobb lett, tobb mag, nagyobb kijelzo, uj design. ez igaz
iPhone5: Uj design, nagyobb kijelzo, tobb mag. nem igaz, a design szinte ugyanaz, a kijelző ugyanolyan (IPS, 326 ppi, kicsit hosszabb lett), tudtommal az i5 és i4s is kétmagos
akárhogy is, lényegesen kisebb az előrelépés, bár szamszungnál, a design-t frissítették, de szerintem hátrányára(ez szubjektív persze)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- HiMedia lejátszók
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest