- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Ja, van rá bőven példa, de most a nagyfelbontást elhozták a noti szegmensbe is (tudom, nem ők gyártják a panelt, sőt, nem is ők találták ki), amit a Win8-as gépek egy ideig talán nem mernek követni.
Nem nem mernek, hanem nem tudnak, a Windows nem képes normálisan lekezelni a nagyobb felbontású kijelzőket (13-15"-on meg elég viccesen néz ki az 1-2 mm-es szöveg
).
-
Ed3r_X_
nagyúr
Én nem mondtam ezt, ezzel én sem értek egyet. Minden operációs rendszernek vannak előnyei, de haladó szinten mindegyik megfelel akárkinek szerintem. A mai operációs rendszerek mindegyike kielégíti szerintem a legtöbb felhasználói igényeket, akiét meg nem, az választ, olyant ami neki szimpatikus.
Egyén kérdése, én nem szólom le az iOS-t, se a WP7-et, láttam mindkettőt müködés közben, nincs egyikkel se baj, mégis android mellett döntöttem. De attól még a többi gyártót, operációs rendszert nem nézem le, csak az akaszt ki hogyyha indok nélkül szaroznak le valamit. Ilyen szinten az Apple-t sem kell leírni, de se a Windows Phone-t sem az Androidot. Mint gyártó a Samsung is sokat tett az asztalra, lefedett jó nagy piacot, olcsótól, a felsőkategóriáig. De csak kijelenteni hogy szar, indok nélkül az nem jó szerintem. Mivel ez egy fórum, megvitatni kell a kérdéseket, nem szidni egymást, nem is ez a célom. Megvitatni csak
Az Apple SoC meg erősebb igaz, a Krait simán nyomja az Cortex A9-es magokat. Ez köztudott
De attól még tökéletes mindkettő.
-
madgie
titán
-
hallador
addikt
igaz... Bezzeg az apple... ?
Ja tegnapelőtt éppen a föld legelterjedtebb levelező szerverével veszett össze. Az Exchange a szar... Te kis cseles...
Nulla profi app mi...
" bt fájlküldés az igényesség szinonimája"
Jobb helyen már 13 éve: ERICSSON R320S
Te is Jedi vagy? Tartsd másképp!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest