- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
Remus389 #363 üzenetére
szerintem meg igazából az iphone 5-ről kellene beszélni meg az aktuális csúcs htc-ről ha már itt járunk. ki a f*szt érdekel szted az iphone 3gs jelenleg? rajtad kívül senkit se.
egyébként mókás (hangosan felnevettem), hogy vagy 10mp mire betötl a htcn a böngésző, iphoneon meg kattintásra egyből ott van. és nem operával kellene tesztelni, bekapcsolt tömörítés mellett full screenben, hanem az internet explorerrel, mivel az a windows mobile alap böngészője. innentől kezdve nincsen miről beszélni. akkor lenne értelme, hogy mindkettő telefonon opera futna. vagy akkor hogyha mindkettőn a telefon beépített gyári böngészője, nem egy utólag feltelepített.
-
buvartacsko
addikt
válasz
Remus389 #358 üzenetére
"temazni is lehet"
azt a kurva ! szuper ! témák ! rohanok htc hd2-t venni !
látszik hogy úgy fikázódsz, hogy azt se tudod miről beszélsz. safari max addig foglal el felül helyet, ameddig bele nem tekersz az oldalba. utána max alul. fektetett módban pedig van full screen. nem hiszem hogy jobb élmény egy hd2-n netezni mint egy iphoneon.
egyébként komolyan, miért ilyen őskövületkről beszélünk? régen kijött az iphone 5 már, meg az újabb htck.
-
buvartacsko
addikt
válasz
Parallaxis #356 üzenetére
Gondolom tudod, hogy úgysem nézi meg a videókat, sem a belinkelt cikkeket, mert baromságnak tartja így is úgyis. Ezért felesleges is vesződnöd vele hogy keresgélj ilyen dolgokat.
-
buvartacsko
addikt
válasz
Remus389 #351 üzenetére
Tök igazad van, csak kisbabák használnak iPhonet:
Több felmérés is napvilágot látott - hogy ezeknek egyszerre jutott eszébe ugyanazt vizsgálni, nahát! -, amelyek igazolják, a BlackBerry (ex RiM) nagyvállalati piacrészesedését az Apple szerzi meg. A BlackBerry az iPhone megjelenéséig volt az üzletember elengedhetetlen kelléke. Az iPhone elengedhetővé tette, a BlackBerry pedig későn eszmélt, lassan reagált és egyre biztosabb, hogy hoppon marad. Az üzletemberek iOS-t vesznek.
Így tesz a Home Depot is, amely tízezer BlackBerryt cserél le iOS eszközre. Az Új-zélandi rendőrség kétezer iPhone-nal és négyezer iPaddel váltja BlackBerry-s szerveit. Az elmúlt hónapokban váltott iOS-re BlackBerryről az Amerikai bevándorlási hivatal, az amerikai közlekedés-felügyelet és Ausztrál Kincstár, hogy csak a nevesebbeket említsük. - [link] -
buvartacsko
addikt
válasz
Remus389 #343 üzenetére
már ne is haragudj de menj már a windows mobileal... legszarabb mobil oprendszer ever....
a htc hd2 felülete meg egy hányás ...nekem ez nem szép eyecandy hanem egy katyvasz... és nem, nem azért mert apple buzi/hívő/fan vagyok... tetszik a windows phone fellete és az stock android holo is.
"akárkinek a kezébe nyomtál egy hd2-t 2009-ben, a fényévekkel élesebb kijelző, a nagyszerű animációk, a fém hátlap kicsit impresszívebb volt mint a fekete pixeles ikonrács, műanyag hátlappal"
mégis több iphonet láttam és látok mai napig.
2009 óta láttam 1 darab htc hd2-t.
-
buvartacsko
addikt
válasz
Remus389 #312 üzenetére
Az iPhone név nem az ő találmányuk. Az az ő találmányuk, hogy odaraknak egy i betűt a termékekhez. Lásd. iMac, iTunes stb stb...
"Az iMac az Apple Inc. Macintosh termékcsaládja asztali számítógép-modelljeinek neve. 1998-as bejelentése óta az Apple számítógép-kínálatának központi része. Eddig hat generációja jelent meg."
Elég sok i betűs termékük volt, és ez az iMac-el kezdődött, ezért lett iPhone.... eléggé kézenfekvő volt hogy ezt a nevet adják neki, és még1x leírom hogy megértsd: 1998.
-
buvartacsko
addikt
válasz
Parallaxis #302 üzenetére
-
buvartacsko
addikt
válasz
hallador #295 üzenetére
Nem, ez az oldal továbbra is azt írja hogy mi a lényege a retina kijelzőnek.
Tessék, anandtech cikk, nem olyan részletesen. Biztos ez is csak egy fanatikus oldal.
Ha szerinted csak azon van a hangsúly hogy nagy a felbontás, akkor nem én vagyok a hülye.
-
buvartacsko
addikt
válasz
hallador #286 üzenetére
Igen egy brand, és ez van mögötte, ez a lényege: [link]
Ha elolvasod megérted. Nem hiszel egy magyar oldalnak, de a wikipedianak igen. Gratulálok.
Elárulom a wikipediát az szerkeszti aki akarja, nem hiszem hogy szentírásnak kellene venned ami oda le van írva.
Azon a linken amit beraktam ide immáron harmadjára, le van írva hogy hogyan működik a retina.
Persze tudom nektek nem tetszik a retina display elnevezés.
Nekem meg a super megaamoled plus plus+ hd+ név nem tetszik.
-
-
buvartacsko
addikt
válasz
Remus389 #267 üzenetére
Értem. Akkor ezek szerint az Apple összelopott mindent.
Azért érdekes, hogy ezek a dolgok (amiket elloptak és teljesen lemásoltak, full ugyanúgy adták el ahogy az akitől ellopták. ugye?
) egyáltalán nem voltak sikeresek... Legalábbis a kutya se emlékszik ezekre a dolgokra.
-
buvartacsko
addikt
válasz
Remus389 #265 üzenetére
Szerintem ezek után senki nem fog siránkozni ha azok is levédésre kerülnek azok által akik kitalálták azokat a dolgokat. Legalábbis ahogy láttam egy-két Apple fannak is tele van már a töke ezzel a sok pereskedéssel levédéssel amit művelnek itt a cégek.
Egyébként mit lopott az Apple másoktól?
-
buvartacsko
addikt
válasz
Baranya24 #257 üzenetére
Az hogy egy az egyben le van másolva a design. Ez a probléma. Tényleg nem érted? Valaki kitalált valamit amit pénzért árul, valaki más meg ingyen lemásolta. Ez a baj. Szerinted ez helyes?
Meg amúgy mi az értelme ennek mikor a Samsung megmutatta már párszor hogy össze tudnak hozni nagyon szép designt maguktól is, ahelyett hogy meglovagolnák más valaki sikerét?
Ha valaki MacBookot akar Windowsal már évek óta megteheti, van Bootcamp és simán fel lehet telepíteni a Windowst is a MacBookokra.
-
buvartacsko
addikt
válasz
pit stop #255 üzenetére
Továbbra se a vékonysággal van a baj.
Ed3r_X_:
Miért titeket miben érint ez az egész hogy itt társalogtok róla? Szimplán ez a véleményem.Nagyon helyes hogy elkezdték rájönni hogy maguktól is tudnak szépet alkotni, nem kell ehhez senkit se lemásolni. Galaxy S3 se nyúl le semmit se iPhoneról... Nokia is, HTC is tudott egyedit alkotni stb stb...
-
buvartacsko
addikt
Nem a hardverről beszélek továbbra sem. Az autós példa még mindig nem jó. A designról van szó, amit igenis lehet másmilyenre csinálni.
Szerintem gáz, hogyha valaki kigondol egy szép terméket, sikeres, sokan veszik, utána egy másik cég csak copy-paste lemásolja és ennyi...
Senki nem mondta hogy ne érvényesüljön a Samsung. Érvényesüljön, csináljon ő is király termékeket, gyönyörű designal, de találja ki ezeket ő maga, ne pedig lopja. Van nagyon sok laptop ami egyáltalán nem hajaz az MacBookokra. Hát induljanak el ezen az úton, ne az Apple által kitaposott ösvényen.
-
buvartacsko
addikt
Igen, elég sokféle design lehetőség van egy notebookban.
Pl itt van ez. Ez is egy Samsung laptop, mégsem hasonlít az Apple Macbookjaira. Pedig vékony stb...
Senki nem mondta hogy minden Apple találmány, de ha nem látod a kibaszott nagy hasonlóságot a fentebb linkelt képeim között akkor menj el szemészetre.
Főleg miután megnézted az ebben a postban linkelt képet is, és megérted, hogy lehet másmilyenre is tervezni egy laptopot, nem csak Macbook Airre.
+ még mindig nem érted, hogy ameddig az apple nem hozta ki ezeket a termékeket, addig valahogy senki az ég világon nem hozott ki ehhez hasonló designú terméket. miután az apple kihozta, hopp a gépek 99%a ilyen... ha szerinted ez véletlen akkor oké, legyél naiv továbbra is.
-
buvartacsko
addikt
-
buvartacsko
addikt
válasz
Remus389 #234 üzenetére
LOL. te tényleg nem látod be hogy soha senkinek nem volt ilyen designja ezelőtt csak az applenek, majd utána a samsung egy full ugyanolyan laptopot csinált?
Nem tilos vékony ezüst laptopot csinálni, de érdekes mióta apple csinálja ( macbook air ) mindenkinek ugyanúgy kinéző gépe van mint a macbook air. és hirtelen mindenki ultrabookot gyárt... addig meg a kutyának se jutott eszébe..
-
buvartacsko
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest