Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
Most olvastam végig a topikot... hát nem semmi az oldal, veled értek egyet annak a Se oldalnak nem szabadna léteznie...
Másik meg hogy én is csinálhatnék Samsunggal ilyet , boltos ismerősöm bármilyen Samsung készüléket odatudna adni, de nem érdekel, mert tudom hogy tul elfogult lenne a cikk.Ez Se meg elkésett enyhén szólva, mint mondtam nem minden a kijelző
-
Bog
HÁZIGAZDA
-
lyzzard
aktív tag
azt hiszem, mielőtt én írtam volna, te írtál valami hasonlót:
Paródiának tökéletes ez a cikk, meg az egész oldal.
az a szomorú, hogy ez a silány hulladék ott van a mobilarena partnerei között.Márpedig a különféle jelzők miatt nem mehettem el megjegyzés nélkül. Mármint ami az oldalt illeti. A véleményedre meg már régen nem adok, még azelőtt, hogy ezt írtad volna.
ByB, köszönöm a jelzést, a hibát javítottuk még a kiadás után nem sokkal.
-
nota bene
csendes tag
Nem egészen értem miről beszélsz... de mindegy is, és gondolom nemcsak nekem.
Jó lenne ha itt is olyan kulturált eszmecsere folyna mint máshol a Mobilarena topikjaiban. Ehhez te is hozzájárulhatnál akár. Előre is köszönöm azok nevében akik az Xperiára lennének kiváncsiak és nem rád.
Kérlek, hogy a továbbiakban erőltesd meg magad és ha van az Xperiáról mondandód, akkor azt közöld. -
nota bene
csendes tag
Nocsak. Egy Nokiás oldal a Nokiához húz, egy Sony Ericssonos meg a Sony Ericssonhoz, egy Samsungos meg a Samsung irányában elfogult. Mi ebben a meglepő számodra?
Egyébként a minősíthetetlen hozzászólásod miatt regisztráltam. Régen olvasgatom itt a különféle topikokat, meg más fórumok topikjait is, általában nem szólok hozzá semmihez, az infókat gyűjtöm, azzal azonban még nem találkoztam sehol, hogy valaki ilyen "selejt" módon nyilvánítson véleményt egy oldalról, fórumozó társáról, bárkiről. Ennek köszönhető a regisztrációm valóban.
Másodszor egyébként. A SEria-n legalább éppen olvashatunk az Xperiáról. Ott az a vélemény, neked ettől lehetne akár más is. Ott volt a kezükben az Xperia, mérték, a te kezdeben hány volt? Ha legalább egy, akkor arról írjál légyszives. Ha te is tesztelted, akkor a te más véleményedet is szivesebben olvasnám, mint a nem ide tartozó zavaros vagdalkozásaidat.
Na halljuk akkor, te mit tapasztaltál az Xperia használata során. Erre kiváncsiak azok akik megvennék. Várom a véleményed tehát az Xperiáról, mert ez egy Xperia topik. -
nota bene
csendes tag
Már ne haragudj, de ez azért túlzás. Ki vagy te, hogy ilyen véleményt nyilváníts? Remélem nem te vagy az atyaúristen akinek a véleménye megfellebbezhetetlen.
Az ilyen hozzászólások nem másokat, hanem a hozzászólót minősítik az általa használt jelzőkkel. Nem szeretnék OFF-olni, de felment a pumpa a hozzászólásod olvasásakor. Te ne más oldalakat kritizálj itt - netán alaptalanul - ilyen jelzőkkel, henem nézz a tükörbe.
Maradjunk a továbbiakban az Xperia témájánál. -
-
-
joey04
titán
Hivatalosan még mindig tagadja az SE hogy HTC gyártmány az X1? mert a kép amit linkeltem egyértelműen mutatja hogy HTC.ott a HTC Debug Tools mappa.
most ez leesett a konkurencia oldalán is: Videó: mégis HTC termék az Xperia! -
macikos
addikt
"Ne érj hozzá!!!" - Nem is szabad hozzányúlni, mert a végén még lefagy
Az 9 kis képernyő mi is akar lenni? Weboldalak?
Egyébként meg a hírtelen meglepődés után tényleg nem egy nagy durranás ez a telefon. A kijelző például simán lehetett volna nagyobb, főleg ehez a felbontáshoz és az alatta lévő gombokat el is lehetett volna hagyni, feleslegesek. Ez a GPS meg mire is lesz jó?
Az viszont némi vigaszt jelent, hogy ez az első telefon az Xperia sorozatból, tehát ettől már csak jobbak lesznek.
Mod: Ez a videó volt már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest