- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
AMD Power #405 üzenetére
A panelváltásnál még a homokóra is befigyel néha, ennyire a Diamond sem volt lassú, hogy a fülek közti váltásnál ez történjen.de nem csak ez a gond, Bocha nagyon jól megfogalmazta a lényeget, ami jellemzi az egész készüléket, meg az egész helyzetet:
A hab a tortán, hogy tesztünk tárgyát nem is a Sony Ericsson, hanem a HTC gyártja - bezony, az a HTC, amelyik pár éve még nem is létezett önálló márkaként, most pedig a patinás gyártónak rakják össze a csúcsmodelljét. Azt hiszem, hogy ez a tény mindkét cég helyzetét jól jellemzi.
-
AMD Power
titán
Tegnap végre volt alkalmam találkozni vele. Ami elsőre meglepett a mérete. Én azt hittem ,hogy nagyobb lesz. A kijelző baba és a ház is. Bár nekem a billentyű gombok elég kicsit voltak. A szoftver ami benne volt elég gyors volt pedig nem volt még 100%. Az IGO 8 is baba volt rajta.
Király kis kütyü , de nem az én világom. De sok embernek az lesz!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Razer Core X eGPU
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged