- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
m_lno
csendes tag
joey, Te is se-portálos vagy? akkor megérteném...
belőlük az irigység beszél, belőled viszont... nem mondom ki.és sajnálom, mert az első 5 hsz-em ilyenek miatt fog törlődni
-
m_lno
csendes tag
elnézést, de ehhez most már hozzászólok. egy ideje én is olvastam a seriát és a se-portált, ennek fényében mondom a következőt:
1. Neked nem kéne hazudni.
2. nem tudsz számolni.
3. ha jobban tudod, csináld. úgy játszod itt az arcot a cikk íróival szemben, mintha legalábbis krisna egyik reinkarnációja lennél. nem kéne hangoztatni tudatlanságod. (az üzeneteidből pedig látszik, hogy valószínűleg a se-portálon is regisztrálva vagy, csak ott más néven, és kb. 450 haszontalan hozzászólással...)és OFF//
-
m_lno
csendes tag
(első hszem)
bár nem én vagyok a seria (se a se-portál) tagja, szerintem jó cikk. lehet, hogy az XPERIA tényleg ennyire jó, nem? erre senki nem gondolt?...
a képek-videók jók, az adatok pontosak (illetve annak tűnnek), a szöveget meg átugorja, akinek nem tetszik.
az itteniek persze, hogy szapulják, minőségben messze jobb, mint a mobilarena tesztei (hangsúlyozom - SZERINTEM), ahol néha a tesztelők sem állnak a helyzet magaslatán...
a többiek meg... hát aki a se-portál szintű gyerekeknek való leírásokat kedvelik... ízlések és pofonok, én inkább a "nyáladzós", mint a "gyermeteg" cikket olvasom.(na most lehet megkövezni.)
uff.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest