- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
lyzzard
aktív tag
válasz
HardSanyeee #393 üzenetére
hmm... mintha ömlengő lenne egy kicsit, nem? pedig ez a SE-nse, vagy mi... ha jól emlékszem, ők azért kicsit pro-bbak a SEriánál, nem? nade mindegy... nem szóltam semmit
-
novazze
csendes tag
válasz
HardSanyeee #329 üzenetére
nah ez a sebesség már nagyonis elfogadható!!!
-
zozo28
tag
válasz
HardSanyeee #329 üzenetére
Láttam én is a videót, tényleg semmi újdonság.
De gyorsult az biztos!
Az utolsó hivatalos megjelenés 2009. 01.hó, de mondanak október elejét is.
(Ezt jobban értékelném!)
Remélem igyekeznek és nem jár úgy mint a P990i. A HTC nem tetszik, a Samsung I900 tuti jó lenne, ha VGA kijelzővel, meg normális USB csatival készült volna már venném is. Jelenleg számomra az X1 a legjobban használható, csak ne tologatnák azt a megjelenést mindig messzebb!
-
spedyboy
senior tag
válasz
HardSanyeee #291 üzenetére
tuti elírás! képtelenség!!!!
vagynem? -
válasz
HardSanyeee #235 üzenetére
Üzleti high-end telefon lesz, minek lenne benne Walkman funkció? Totális marketing csőd lenne, ha az összes rétegnek próbálnák eladni ezt a telefont. Így is túl nagy (volt) a hype körülötte, már-már nagyobb mint az iPhone-nál.
Ugyanez a helyzet az árral: ha 130-170 közé lövik be, el tudják adni, alá nem fogják, mert az M600/P990/P1 kezdett a 105-130-as kategóriában, ha mégis, akkor sokat kell gyártaniuk, mert venni fogják mint a cukrot. Ha fölé pozicionálják, senki se fogja megvenni.
Azt értem, hogy mindenkinek tetszik a telefon, de a legtöbb embernek szüksége van rá? Aki még soha életében nem használt pdat vagy egy "buta" telefonnál jobb készüléket, nem hiszem, hogy ki tudja használni. Nem akarok senkit se lebeszélni, de elgondolkoznék, ha már 1-2 százezret kiadok egy ilyen telefonért, hogy megéri-e nekem? Nehogy aztán nagy csalódás legyen utána, hogy pl. nem ugyanúgy lehet smst írni vagy telefonkönyvet használni mint pl. egy Nokiaban.
Én mindenesetre lecserélem az M600i-t egy ilyenre amint kijön (és persze nem lesznek halálos hibái)
-
válasz
HardSanyeee #163 üzenetére
Igen? Én például nem.
-
törölt tag
válasz
HardSanyeee #106 üzenetére
amiket mondassz, annak a többségét simán elviszi a jack dugó is. többek közt a mikrofont is, semmi ördöngősség nincs benne (de két megoldás is van rá).
egyedül a segédfény lehet érdekes, de szerintem az meg mehet akár microusb-ről is. -
válasz
HardSanyeee #104 üzenetére
Mégis mit akarsz csatlakoztatni,amihez elengedhetetlen a Fastport?
-
válasz
HardSanyeee #101 üzenetére
Már hogy ne lenne.Nem fastport hanem MicroUSB,Audiónak meg 3,5mm jack.
-
badacsony
őstag
válasz
HardSanyeee #97 üzenetére
Nem van. MicroUSB és 3,5" jack van.
-
ByB
addikt
válasz
HardSanyeee #50 üzenetére
Nem is csak a proci gyengesége miatt akadhatnak az oprendszerek. Egy P1i-t használok és tudom, látom, hogy nem minden tökéletes...
Ami meg a tudást illeti: 3.2-es AF kamera, hány éve is létezik mobilokban...? Elég sok, hogy ma már ne számítson topnak, nem hogy 2008 második felében. Mobilfény? WVGA kijlezője volt már az LG Prada-nak is, ez sem újdonság... A SE megint nem tudott semmi extrát felvonultatni, csak szépséges formákat és kiváló marketinget.
Ugyanúgy újracsomagolásról van szó, csak most nem egy másik SE-t, hanem egy HTC-t csomagolnak át...
(Mondom ezt úgy, hogy SE párti vagyok, de nézzük csak meg a Nokia N96 specifikációit. Nem egy kategória, de akkor is.)
-
AMD Power
titán
válasz
HardSanyeee #48 üzenetére
Lehet. De ahhoz valami hatalmas szerelemnek kéne lennie ,hogy én X1-t vegyek.
-
ByB
addikt
válasz
HardSanyeee #48 üzenetére
Ha majd letesztelik, kiderül hogy hiába HTC, de akkor is akadni fog, a csúszás miatt végkép elavult szoftver, nem is beszélve a nyeklő-nyakló mechanizmusról...
A birtoklási vágy közönnyé zsugorodik, mire ez kapható lesz idehaza és ez most nem fikázás, csak SE szokás...
-
AMD Power
titán
válasz
HardSanyeee #44 üzenetére
Pontosan! A C902 is iszonyat bejön nekem. Az a baj ,hogy hiába jön be nekem ez is, nem látnám semmi értelmét meg venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Razer Core X eGPU
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest