- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
AMD Power #405 üzenetére
A panelváltásnál még a homokóra is befigyel néha, ennyire a Diamond sem volt lassú, hogy a fülek közti váltásnál ez történjen.de nem csak ez a gond, Bocha nagyon jól megfogalmazta a lényeget, ami jellemzi az egész készüléket, meg az egész helyzetet:
A hab a tortán, hogy tesztünk tárgyát nem is a Sony Ericsson, hanem a HTC gyártja - bezony, az a HTC, amelyik pár éve még nem is létezett önálló márkaként, most pedig a patinás gyártónak rakják össze a csúcsmodelljét. Azt hiszem, hogy ez a tény mindkét cég helyzetét jól jellemzi.
-
joey04
titán
válasz
Magik_muzik #373 üzenetére
Ettől függetlenül tudjuk, hogy a SEria, egy Sony Ericsson fun oldal,
ez a mondat ugyan hibás, mégis így tökéletes!igazad van, nagyon jó hogy van magyar teszt stb, én nem látom azt, hogy bárhol valaki is azt írta volna, hogy minek kellett ezt megírni.Mindenki a stílus miatt fanyalog, aminek vége is lett volna 5-6 hsz után ha az elkövetők nem jönnek ide védeni az irományt.
-
joey04
titán
Amúgy meg mondj egy olyan oldalt, ami adott márkával foglalkozik, de nem elfogult.
tényleg nem érted?
az elfogultságnak is vannak szintjei.ti miattatok egy új fokozatot kell bevezetni.
Egy telefonról van szó, nem pedig oldalak, fórumok közötti párharcról.
1.: szerencsére ott még nem tartotok, és nem is fogtok hogy a Mobilarénával bármilyen formában versenyre kelljetek.a pappferrel való kapcsolatot valóban hülyeség itt kitárgylni
2.: itt páran leírták a véleményüket a tesztről ami egy kivételével mind negatív volt.ha nem jöttök válaszolgatni nem alakul ki az egész vita, így ne te/ti próbáljatok jófiú módon mindenkit visszaterelni az eredeti témához.De ha kérhetem, zárjuk le mostanra a bálványháborút.
megint rossz a szemszög, ezért is írtok olyanokat mint pl ez a teszt.
ne legyenek bálványok!
se márka se készülék se oldal se fórum se semmi.
nem is kéne elvinni a vitát pl én sem bálványozok senkit, csak az a véleményem hogy a ti oldalatok túlságosan is ömlengő, nyálas, és gusztustalan bármelyik komolyabb oldalhoz képest nem ehhez vagy ahhoz vagy egy 3.-hoz képest -
joey04
titán
Félreérted.Nem a pontosággal volt a bajom soha(vagy csak nagyon ritkán) hanem hogy szinte minden tényből, minden adatból kihozzátok hogy na igen a SE tud valamit.
reklámozom? nem nagyon tud érdekelni... amig nem más, normális oldalak ellehetetlenítése a következménye annak hogy ti ilyeneket írtok addig nem célom az hogy a seria.hu eltűnjön(nem mintha ezt csak úgy el lehetne érni bárkinek bármilyen oldallal kapcsolatban)
mint írtam én minden márka legelvakultabb oldalait is olvasom, így a seriát is, ettől a véleményem nem fog változni, és ennek köze sincs az x1 tesztnek, előtte is ez volt a véleményem.az hogy nektek most fel a pumpa hidegen hagy.no meg csak ezért regisztrálni... már megérte.nota bene: mit nem értesz azon hogy ömlengő nyálgép az egész oldal?
Dare2Live: ha pénzt kapnak érte még nem is zavarna.de ha ezeket a hülyeségeket komolyan is gondolják...
az más ha egy gyártó fizet azért hogy emberek ilyet mondjanak, írjanak az természetes. -
-
joey04
titán
Igazat adnék ha most lenne az első alkalom hogy rosszat mondok az "oldalról"
De nem, már elég régen minden egyes linknél, hivatkozásnál ahol titeket idéztek leírtam a véleményem, szerintem elfogultak vagytok, méghozzá a gusztustalanság határát bőven átlépve.Ennyi.m_lno: én anno amikor problémám, bajom volt SE készülékkel mind a 2 oldalt végignéztem. akkor a seria egy katyvasz volt csupán számomra, a pappfer áttekinthető.aztán amióta nem vagyok SE-os azóta ott is csak 1-2 kommentem volt, onnan eltűntem.Nem érdekem őket védeni, sok hiba van ott is.mint mindenhol.de amilyen irányba a seria elment, hogy mindent kimagyaráznak, mindent se szemüvegen keresztül néznek az nagyon undorító számomra.
-
joey04
titán
akkor beszélhetünk???
úgy látom már így is beszéltünk a cikkről. egyébként meg természetesen nem te fogod eldönteni, hogy miről mikor beszélhetek.de ez off, és bár a kollégád is írta hogy nem akar offba menni nem tette offba a mondandóját, ahogy te sem.kilétemet mégis hogy vállaljam?linkeljek iwiw adatlapot?ne haragudj, de semmi közöd hozzá, egyébként ha nagyon kiváncsi vagy ki tudod deríteni.én mint joey20 a mobilarena fórumozója írtam véleményt az oldalról.ahogy nézem még kb 5 ember írt a cikkel kapcsolatban "név nélkül" mégis csak engem ragadtál ki, mert az enyém a legnegatívabb.
gyorsan olvasd mert ez a topik ki lesz takarítva, teszem hozzá helyesen.
-
joey04
titán
Paródiának tökéletes ez a cikk, meg az egész oldal.
az a szomorú, hogy ez a silány hulladék ott van a mobilarena partnerei között. -
joey04
titán
válasz
Viktor0610 #321 üzenetére
Nálam mondjuk ez csak HTC-nek jó pont hogy a SE őket kéri fel a csúcskészülékük megalkotásához mert maguktól képtelenek rá.
-
joey04
titán
Hivatalosan még mindig tagadja az SE hogy HTC gyártmány az X1? mert a kép amit linkeltem egyértelműen mutatja hogy HTC.ott a HTC Debug Tools mappa.
most ez leesett a konkurencia oldalán is: Videó: mégis HTC termék az Xperia! -
joey04
titán
Új korszak a személyre szabható mobilok világában
A Sony Ericsson a mai napon megerősítette, hogy Windows Mobile 6.1-et használ az XPERIA X1-en...
Sony Ericsson: nem titok többé az új Windows
Immár hivatalos: a Windows Mobile 6 ráncfelvarrt utódja fut a japán-svéd gyártó business kategóriás új okostelefonján.
-
joey04
titán
ha igaz a hír ami kint van a seria.hu-n akkor végleg le lehet mondani erről a telóról.mire kijön nem is lesz már egyedi.
-
joey04
titán
válasz
Jim Tonic #158 üzenetére
pedig nagy esélye van nálam a mi legyen a következő telefonom szavazáson...
ezen amúgy gondolkodtam hogy ki lehet a célközönség? windows okosteló mégsem üzleti célra készült ez egyértelmű a bemutató videó alapján is.olyan mint a Nokia N széria.az is eszembe jutott hogy mégis én vagyok a tipikus vásárlóréteg, hiszen nekem sem üzleti modell kell feltétlenül viszont a kellő tudást csak ezek a készülékek adják meg.mert nekem is fontos pl a dokumentumok normális megjelenítése(word excel pdf) a hülye munkabeosztás miatt a teljesen profi személyre szabható ébresztő, valamint a jó naptár mert én pl az ég világon mindent a telefonomba mentek el legyen szó születésnapról találkozóról vagy hogy indulás előtt eszembe juttassa mit készülök itthonhagyni éppen(papírok iratok belépő stb).plusz a multimédia területe is fontos beleértve a kamerát videót rádiót.az adatátviteli lehetőségek is fontosak mert nagyon sokat netezek telefonról(most pl itthon nincs net mert költöztünk még kell kb 2 hét és addig a P1 van gépre kötve).és már nagyon vágyok egy igazán szép nagy kijelzőre megfelelő felbontással. és ezt mind az X1 meg fogja adni nekem szerintem.
-
joey04
titán
-
joey04
titán
ez az egyik.
a másik: milyen európában megjelent telefonnak van ilyen felbontása?én csak az E90et láttam... itt mintha a Prada jött volna fel példának de az csak 240*400 nem?
akkor pedig egy azaz 1 telefon tud felmutatni ilyen kijelzőt(és valamivel még az is el van maradva pixelszámban) szóval szerintem ez bizony újdonság.kamera meg legyen csak 3.2 mint a K850 féle förmedvény. -
joey04
titán
-
joey04
titán
most azért megvédeném az SE-t. szerintem ez igenis újdonság a javából ami végre tudásban is hozza sőt pár helyen(végre!!!) felül is tudja múlni a konkurencia most bejelentett készülékeit.egyedül a kamera tűnik kevésnek(bár ha SE féle K800 kam lesz benne és nem HTC féle az nekem elég).láttam videót ahol a kijelzőforgatás ahogy szétcsúsztatják meg össze eléggé lassan megy de mivel a hírek szerint erős procija lesz ez a probléma nem fog jelentkezni a végleges verzióban.csak időben jelenjen meg, az a lényeg!
most teljesen bizonytalan vagyok melyik telóért kezdjek koplalni(amúgyis rámférne...
)
Samsung G810 Nokia N96 vagy SE X1.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged