Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigger
őstag
és láss csodát! megy újra a weblapja!!! hozzá teszem semmi extra! nem változott semmi, még új képet sem tettek fel!
-
Csigger
őstag
megy már vkinek az X1 weboldala? nekem még mndig flash player bajaim vannak!
SE.X1 -
Csigger
őstag
120ér még simán meg is venném! felette már elgondolkodom! ha azt veszed egy jobb navi 50-nél kezdődik, egy fényképezőgép 30nál és akkor még telód nincs! jah és még ráadásul olyan plusszokkal is el vagy látva az SE X1-ben ami jó ha kéznél van, wifire gondolok itt elsősorban! de mostmá nagyon foglalkoztatna a téma és még hol van a szeptember...
-
Csigger
őstag
válasz
badacsony #275 üzenetére
nah jah! aki ezt a telót megveszi már nem mondhatja magát átlag embernek!
én amúgy pont ezért néztem ki ezt a telót, mer gondolkodtam egy autós navin, de mondom minek ha ebbe simán be tudom tenni! fényképezni is teljesen jó, ha vhova elmész nálad van egy viszonylag jó kamera, wifit használom az egyetemen, qwerty bill főleg jól jön sms írásnál, zenelejátszóként is gondolom megállja a helyét, mióta van mp3as telóm (K750, W300) azóta csak ezeken hallgatok zenét! úgyhogy én aztán kihasználnék rajta jó sok mindent! kivéve persze a 3G, de jól jön amúgy az az első kamera, mer ha tudsz váltogatni a kamok között, akkor nemcsak ideóhívásra jó, hanem pl magadat megörökíteni! szal tuti zsír ez a teló, csak jönne már ki!!! -
Csigger
őstag
válasz
Viktor0610 #272 üzenetére
reméljük a legjobbakat! versenyezzenek csak a pénztárcámért a gyártók! mindenképpen a tudásban, árban kedvezőbbet fogják megvenni a vevők!
nekem is SE-m van jelenleg és én ezt a gyártót tartom a legjobbnak! a többi telefonnál mindig van vmi ami miatt nem tetszik az egész, a Nokiánál a kinézet valamint a menű ami nekem úgy ahogy van nem jön be, Samsung telefonból elég volt egy is, divatmobil az egész, ahogy van! de hát ízlések és pofonok, én tuti SE párti maradok mobil téren! a többi gyártót már meg sem említem! és hát a szervízháttér ami nekem nagyon bejön, SE-nél aztán tényleg mindent megcsinálnak ha problémád van a mobillal (személyes tapasztalat)! -
Csigger
őstag
válasz
Viktor0610 #270 üzenetére
háát nemtom! nekem például ez a három az alternatívám! szeptemberig kívárok, ki mit hoz majd elő, de ha nagyon drága lesz az X1 és sokkal olcsóbb a 3G Iphone nem lesz kérdés, hogy melyiket fogom a kezeimben tartani!
főleg emiatt igen hivogató nekem az Iphone: [3G iphone ár és megjelenés]
persze jó sok apró kis hibát kell kijavítani az elődhöz képest, de ha ezt mind megteszik az Apple-nél akkor fejet hajtok előttük! -
Csigger
őstag
sziasztok!
szép kis teló lesz az biztos, én is nagyon várom már! az árát viszont nehéz lesz belőni az SE-nek mer egy rakás telefon/pda konkurense lehet, úgyhogy ha nagyon elvetik a sulykot nem fogja megvenni senki adott esetben! konkurensként jöhet pl a 3G-s Iphone, amit elvileg már június 6. körül mutatnak be és előzetes értesülések szerint 400-500 dollárról fog indulni amerikába, aztán idesorolható ha már egy HTC klónról beszélgetünk a Diamond és a Raphael!
Diamond is elég ütős és ha jól olvastam ugyanaz a proci fogja hajtani mint az X1est, ennek az árát meg 125e Ftra tették, úgyhogy szép és jó csili vili, mindent tud az SE üdvöske csak az árral kell csinnyán bánni!amúgy nem kell félni, hogy nem fogja tudni az "átlag" felhasználó slide nélküli használni az sms-t mer ekkora kijelzőre rápakolják majd az érintőgombos bill-t is úgyhogy no para! de nyilván kényelmesebb ha olyan helyen vagy a sima gombokkal üzit írni!
egy link:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest