Új hozzászólás Aktív témák
-
duni84
aktív tag
ez konkrétan mit is takar? ( én is már láttam különböző tesztekben, h ez vagy az ) ... valamelyik EMEA-ban 7200, valamelyik 7201 cpu-val van leszállítva?
van egyáltalán valami számottevő különbség? ( órajelen kívül? )vagy ugye az x1 whitepaper alapján eleve nem is 7200, hanem 7201 cpu-t terveztek és tettek bele?
-
joey04
titán
Amúgy meg mondj egy olyan oldalt, ami adott márkával foglalkozik, de nem elfogult.
tényleg nem érted?
az elfogultságnak is vannak szintjei.ti miattatok egy új fokozatot kell bevezetni.
Egy telefonról van szó, nem pedig oldalak, fórumok közötti párharcról.
1.: szerencsére ott még nem tartotok, és nem is fogtok hogy a Mobilarénával bármilyen formában versenyre kelljetek.a pappferrel való kapcsolatot valóban hülyeség itt kitárgylni
2.: itt páran leírták a véleményüket a tesztről ami egy kivételével mind negatív volt.ha nem jöttök válaszolgatni nem alakul ki az egész vita, így ne te/ti próbáljatok jófiú módon mindenkit visszaterelni az eredeti témához.De ha kérhetem, zárjuk le mostanra a bálványháborút.
megint rossz a szemszög, ezért is írtok olyanokat mint pl ez a teszt.
ne legyenek bálványok!
se márka se készülék se oldal se fórum se semmi.
nem is kéne elvinni a vitát pl én sem bálványozok senkit, csak az a véleményem hogy a ti oldalatok túlságosan is ömlengő, nyálas, és gusztustalan bármelyik komolyabb oldalhoz képest nem ehhez vagy ahhoz vagy egy 3.-hoz képest -
joey04
titán
Félreérted.Nem a pontosággal volt a bajom soha(vagy csak nagyon ritkán) hanem hogy szinte minden tényből, minden adatból kihozzátok hogy na igen a SE tud valamit.
reklámozom? nem nagyon tud érdekelni... amig nem más, normális oldalak ellehetetlenítése a következménye annak hogy ti ilyeneket írtok addig nem célom az hogy a seria.hu eltűnjön(nem mintha ezt csak úgy el lehetne érni bárkinek bármilyen oldallal kapcsolatban)
mint írtam én minden márka legelvakultabb oldalait is olvasom, így a seriát is, ettől a véleményem nem fog változni, és ennek köze sincs az x1 tesztnek, előtte is ez volt a véleményem.az hogy nektek most fel a pumpa hidegen hagy.no meg csak ezért regisztrálni... már megérte.nota bene: mit nem értesz azon hogy ömlengő nyálgép az egész oldal?
Dare2Live: ha pénzt kapnak érte még nem is zavarna.de ha ezeket a hülyeségeket komolyan is gondolják...
az más ha egy gyártó fizet azért hogy emberek ilyet mondjanak, írjanak az természetes. -
Mamuska
őstag
Kezdjük ott, hogy leszaroztátok az i8510-et holott jópár dologban jobb mint a c905.
1, nagyobb kijelző
2, jack
3, erősebb wifi antenna
4, komolyabb navigáció
5, 8-16 gb belső memória
6, HSDPA2
7, VGA videó
8, és egy picit jobb képeket lőA w595-nél is kiderült, hogy milyen béna az itteni tesztelő, hogy nem tud normális képeket lőni, csak ti. A htc meg egy lopós banda persze? A SE le van maradva, de ti próbáljátok az ellenkezőjét elhitetni ami hazugság.
-
joey04
titán
Igazat adnék ha most lenne az első alkalom hogy rosszat mondok az "oldalról"
De nem, már elég régen minden egyes linknél, hivatkozásnál ahol titeket idéztek leírtam a véleményem, szerintem elfogultak vagytok, méghozzá a gusztustalanság határát bőven átlépve.Ennyi.m_lno: én anno amikor problémám, bajom volt SE készülékkel mind a 2 oldalt végignéztem. akkor a seria egy katyvasz volt csupán számomra, a pappfer áttekinthető.aztán amióta nem vagyok SE-os azóta ott is csak 1-2 kommentem volt, onnan eltűntem.Nem érdekem őket védeni, sok hiba van ott is.mint mindenhol.de amilyen irányba a seria elment, hogy mindent kimagyaráznak, mindent se szemüvegen keresztül néznek az nagyon undorító számomra.
-
joey04
titán
akkor beszélhetünk???
úgy látom már így is beszéltünk a cikkről. egyébként meg természetesen nem te fogod eldönteni, hogy miről mikor beszélhetek.de ez off, és bár a kollégád is írta hogy nem akar offba menni nem tette offba a mondandóját, ahogy te sem.kilétemet mégis hogy vállaljam?linkeljek iwiw adatlapot?ne haragudj, de semmi közöd hozzá, egyébként ha nagyon kiváncsi vagy ki tudod deríteni.én mint joey20 a mobilarena fórumozója írtam véleményt az oldalról.ahogy nézem még kb 5 ember írt a cikkel kapcsolatban "név nélkül" mégis csak engem ragadtál ki, mert az enyém a legnegatívabb.
gyorsan olvasd mert ez a topik ki lesz takarítva, teszem hozzá helyesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest