Új hozzászólás Aktív témák
-
zozo28
tag
válasz
Viktor0610 #327 üzenetére
Van valami hír az x1-ről? Igen nagy a csend!!
-
duni84
aktív tag
válasz
Viktor0610 #325 üzenetére
őőőőő ... tudom?
no mindegy
-
joey04
titán
válasz
Viktor0610 #321 üzenetére
Nálam mondjuk ez csak HTC-nek jó pont hogy a SE őket kéri fel a csúcskészülékük megalkotásához mert maguktól képtelenek rá.
-
Csigger
őstag
válasz
Viktor0610 #272 üzenetére
reméljük a legjobbakat! versenyezzenek csak a pénztárcámért a gyártók! mindenképpen a tudásban, árban kedvezőbbet fogják megvenni a vevők!
nekem is SE-m van jelenleg és én ezt a gyártót tartom a legjobbnak! a többi telefonnál mindig van vmi ami miatt nem tetszik az egész, a Nokiánál a kinézet valamint a menű ami nekem úgy ahogy van nem jön be, Samsung telefonból elég volt egy is, divatmobil az egész, ahogy van! de hát ízlések és pofonok, én tuti SE párti maradok mobil téren! a többi gyártót már meg sem említem! és hát a szervízháttér ami nekem nagyon bejön, SE-nél aztán tényleg mindent megcsinálnak ha problémád van a mobillal (személyes tapasztalat)! -
Csigger
őstag
válasz
Viktor0610 #270 üzenetére
háát nemtom! nekem például ez a három az alternatívám! szeptemberig kívárok, ki mit hoz majd elő, de ha nagyon drága lesz az X1 és sokkal olcsóbb a 3G Iphone nem lesz kérdés, hogy melyiket fogom a kezeimben tartani!
főleg emiatt igen hivogató nekem az Iphone: [3G iphone ár és megjelenés]
persze jó sok apró kis hibát kell kijavítani az elődhöz képest, de ha ezt mind megteszik az Apple-nél akkor fejet hajtok előttük! -
nemma
addikt
válasz
Viktor0610 #257 üzenetére
Köszönöm a nyomós érvekkel alátamasztott valaszt
Szóval neked bevált? Félek, hogy sokat fagy, ráadásul a hardware is új és az oprendszer sem mondhato őskorinak, na de majd meglássuk, úgyse most vennék ilyet, gondolom nagyon magasan kezd majd!
-
válasz
Viktor0610 #249 üzenetére
Nyilván csak akkor lehet szükség a virtuális billre, ha állítva használod éppen valamire a pda telefont és nincs szétcsúsztatva.
-
róland
veterán
válasz
Viktor0610 #187 üzenetére
Ha ez a dátum igaz, akkor inkább be se kellett volna jelenteniük. 2009. október 10-ig a többiek köröket vernek erre a telefonra.
P...-ba ezzel a hülye, értelmezhetetlen angolszász dátumozási rendszerrel. Most akkor február, vagy október. Mert ugye amcsiknál a 10/02/2009 az bizony 2009. október 2-t jelent. Persze ANGOLOKnál 2009. február 10-et.
-
badacsony
őstag
válasz
Viktor0610 #183 üzenetére
Az. Bárcsak ne lenne igaz.
3-at találhatsz.
-
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610 #20 üzenetére
Nekik majd akkor a P3/P5-t adjuk majd el.
-
Ricardo
titán
válasz
Viktor0610 #16 üzenetére
Elegáns. A windows mobilokat is szeretik...
-
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610 #16 üzenetére
Mind1. Imádni fogják.
-
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610 #14 üzenetére
Komoly kis szerkezet. Ez egy komoly kis üzleti ketyere lett. Már előre látom a sok öltönyös figurát akinek majd eladom.
-
legiaap
félisten
válasz
Viktor0610 #12 üzenetére
Ez az első windows-os se ugye?
Lehet a Nokia is fog majd windows-os tellákat gyártani...mi lesz még itt kérem szépen?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged