- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsabaZz
tag
válasz
weberzolee #30 üzenetére
Na, többek közt tőled nem vártam mást... igen, mindenki tudja, hogy iOS-en minden abszolút tökéletes, hiszen egy tökéletes mikrouniverzumba bármit beillesztve csak és kizárólag a tökéletességet kapjuk viszont.
Aki pedig ebben kétkedik, az irigy és sosem látott iOS-t, uff.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
weberzolee #112 üzenetére
Van igazság abban amit mondasz, de a kávanélküliségnek a sérülékenység szempontjából nem sok jelentősége van a mai telefonoknál. Tekintve hogy a teljes előlapot üveg fedi, nem csak a kijelzőt, legtöbb esetben meg a hátlapot is.
Volt már alkalmam amúgy a sérülékenységét tesztelnem ennek a kialakításnak sajnos.
Hülye fejjel pont a fürdőben vettem le róla a tokot, mert hogy ne szívja be a párát stb. Naná hogy így ejtettem le, mellkasmagasságból egyenesen a kád szélére, onnan meg még tovább is pattant a fürdő kövére pofával. Szerintem kihordtam lábon egy kisebb infarktust, tényleg keresztet vetettem már a telefonra mielőtt felvettem. De az üvegnek se elöl se hátul semmi baja nem lett, még a legapróbb karc sem. A hangerőgomb nyomódott be végleg és menthetetlenül, úgy hogy ki se jött többet (tehát pont a széle találkozott a káddal, ami ugye így sérülékenyebb). Bevittem a Samsung szervizbe, sajnos nem tudták megmondani mennyibe fog kerülni a javítás, attól függött hogy a gomb alatti szalagkábelek sérültek-e, már minden egybe van építve sajnos. Másnap hívtak hogy mehetek érte, megoldották olcsón, 9000Ft-ból kijött a javítás.
Iszonyatos mázlim volt az biztos, de annyi mindentől függ hogy mennyire sérül a telefon egy ilyen balfaszkodás alkalmával, hogy a kialakítás különbségeinek túl nagy jelentőséget nem szabad tulajdonítani. Ha csak nem egy strapatelefonról beszélünk. -
tomboy0013
veterán
válasz
weberzolee #63 üzenetére
Én egyiknek se látom sok értelmét, se az edge-nek se a notch-nak. Viszont az Edge javít a készülék küllemén ami a notch-ról finoman fogalmazva sem mondható el. Remélem hamar elfelejtik ezt az idétlenséget.
A státuszbárt meg szoftveresen simán el lehet tüntetni egy androidos telefonon akit zavar(System UI Tuner és társai) és egyből egységes is lesz a kijelző meg a hasznos hely is több lesz. Ez is csak egy mondvacsinált butaság.(#64) xz: A kamerával kapcsolatos dolgokban inkább várjuk ki a teszteket mert ezek marketing-nek jók de másra nem. DAC meg máshol is létezett eddig is.
-
válasz
weberzolee #60 üzenetére
Megírod, hogy mi értelme a notchnak?
-
válasz
weberzolee #37 üzenetére
De akkor mi értelme van Apple terméken mégis?
-
válasz
weberzolee #30 üzenetére
IOS-en sincs értelme, ugyanis irgalmatlan kompromisszum, nem csak függőleges, de vízszintes használatnál is (böngészés, játékok, tartalomfogyasztás)...
-
aelod
veterán
válasz
weberzolee #30 üzenetére
Ott ugyanis pont annyi információ jelenik meg ami pont elfér jobb és bal oldalt.
Cserébe pont annyi dolgot takar ki a képből ami indokolatlan. Ha fáj az ujjad nem a karodat kell levágni...
-
chapo
tag
válasz
weberzolee #30 üzenetére
Rohadtul nem arról volt szó, hogy mi értelme van IOS-en. Arról volt szó, miért másolja ezt a szart mindenki ész nélkül. Már azon kívül, hogy "mer epül". Láttam már IOS-t... Értő olvasás megvan?
-
válasz
weberzolee #30 üzenetére
Semmi értelme, linkeltem fentebb egy képet, nézd meg. Annak van értelme, a notch-nak nincs.
Ez a notch egy bullshit, minek oda kivágás, ha lehet teljes is a kijelző?
Nehogy már az legyen a magyarázat, hogy az IOS értelmet ad a hülyeségnek
szerk: Kijelzőt lehet többen használják, mint az előlapi kamerát ...
Ne akarjuk megmagyarázni, hogy a Notch mire jó? Semmire. Az egy darab fekete terület, haszna nulla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged