Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
válasz
weberzolee #112 üzenetére
Van igazság abban amit mondasz, de a kávanélküliségnek a sérülékenység szempontjából nem sok jelentősége van a mai telefonoknál. Tekintve hogy a teljes előlapot üveg fedi, nem csak a kijelzőt, legtöbb esetben meg a hátlapot is.
Volt már alkalmam amúgy a sérülékenységét tesztelnem ennek a kialakításnak sajnos.
Hülye fejjel pont a fürdőben vettem le róla a tokot, mert hogy ne szívja be a párát stb. Naná hogy így ejtettem le, mellkasmagasságból egyenesen a kád szélére, onnan meg még tovább is pattant a fürdő kövére pofával. Szerintem kihordtam lábon egy kisebb infarktust, tényleg keresztet vetettem már a telefonra mielőtt felvettem. De az üvegnek se elöl se hátul semmi baja nem lett, még a legapróbb karc sem. A hangerőgomb nyomódott be végleg és menthetetlenül, úgy hogy ki se jött többet (tehát pont a széle találkozott a káddal, ami ugye így sérülékenyebb). Bevittem a Samsung szervizbe, sajnos nem tudták megmondani mennyibe fog kerülni a javítás, attól függött hogy a gomb alatti szalagkábelek sérültek-e, már minden egybe van építve sajnos. Másnap hívtak hogy mehetek érte, megoldották olcsón, 9000Ft-ból kijött a javítás.
Iszonyatos mázlim volt az biztos, de annyi mindentől függ hogy mennyire sérül a telefon egy ilyen balfaszkodás alkalmával, hogy a kialakítás különbségeinek túl nagy jelentőséget nem szabad tulajdonítani. Ha csak nem egy strapatelefonról beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest