Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
weberzolee
aktív tag
Az értő olvasás teljes hiánya
. Levezetem hogy jutottam el a hozzászólás tartalmáig hátha sikerül neked is értelmezni.Kérdés: Akkor azt mondd meg, mi értelme van a képernyő ilyen módú "kiterjesztésének"? abban a két ficakban mi értelmeset lehet elhelyezni egy órán kívül?
Pont azt ami IOS -en az órán kívül ott van. Se többet se kevesebbet. Aki látott IOS -t tudja mi van ott. Aki látott iX -et az tudja hogy pont az van ott is mint bármely más iPhone -on. Következtetés:
A: a kérdező nem látott IOS -t ezért nem tudja
Válasz: gondolom még sose láttál IOS -t. Ott ugyanis pont annyi információ jelenik meg ami pont elfér jobb és bal oldalt.B: a kérdező Androidra gondol, ami nem derül ki a szövegkörnyezetből
Válasz: Androidon semmi, ezért nem is ott jelent meg.Megválaszoltam mindkettőt. Sőt kiemeltem a lényeget is, de csak neked mégegyszer:
Szóval igen, van értelme IOS -en.Uff.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-roller topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Levezetem hogy jutottam el a hozzászólás tartalmáig hátha sikerül neked is értelmezni.