- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
weberzolee
aktív tag
Az értő olvasás teljes hiánya
. Levezetem hogy jutottam el a hozzászólás tartalmáig hátha sikerül neked is értelmezni.
Kérdés: Akkor azt mondd meg, mi értelme van a képernyő ilyen módú "kiterjesztésének"? abban a két ficakban mi értelmeset lehet elhelyezni egy órán kívül?
Pont azt ami IOS -en az órán kívül ott van. Se többet se kevesebbet. Aki látott IOS -t tudja mi van ott. Aki látott iX -et az tudja hogy pont az van ott is mint bármely más iPhone -on. Következtetés:
A: a kérdező nem látott IOS -t ezért nem tudja
Válasz: gondolom még sose láttál IOS -t. Ott ugyanis pont annyi információ jelenik meg ami pont elfér jobb és bal oldalt.B: a kérdező Androidra gondol, ami nem derül ki a szövegkörnyezetből
Válasz: Androidon semmi, ezért nem is ott jelent meg.Megválaszoltam mindkettőt. Sőt kiemeltem a lényeget is, de csak neked mégegyszer:
Szóval igen, van értelme IOS -en.Uff.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forrmell.enn
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Autós topik
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest