Új hozzászólás Aktív témák
-
weberzolee
aktív tag
Az értő olvasás teljes hiánya
. Levezetem hogy jutottam el a hozzászólás tartalmáig hátha sikerül neked is értelmezni.
Kérdés: Akkor azt mondd meg, mi értelme van a képernyő ilyen módú "kiterjesztésének"? abban a két ficakban mi értelmeset lehet elhelyezni egy órán kívül?
Pont azt ami IOS -en az órán kívül ott van. Se többet se kevesebbet. Aki látott IOS -t tudja mi van ott. Aki látott iX -et az tudja hogy pont az van ott is mint bármely más iPhone -on. Következtetés:
A: a kérdező nem látott IOS -t ezért nem tudja
Válasz: gondolom még sose láttál IOS -t. Ott ugyanis pont annyi információ jelenik meg ami pont elfér jobb és bal oldalt.B: a kérdező Androidra gondol, ami nem derül ki a szövegkörnyezetből
Válasz: Androidon semmi, ezért nem is ott jelent meg.Megválaszoltam mindkettőt. Sőt kiemeltem a lényeget is, de csak neked mégegyszer:
Szóval igen, van értelme IOS -en.Uff.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Építő/felújító topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- DELL T40 EMC Szerver
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest