Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Az átalakító az olyan vissza 2006-ba. Sony az egyik utolsó volt, aki elhagyta az átalakítót, talán a W995 és a Cedaron kívül nem nagyon volt más. Miért kívánná vissza bárki ezeket az időket?
Ha eltörik a fülhallgató kábele, lecseréled.
Eltört a fastport jack átalakítóm. Öööö, vehettem másikat.Ez az egész jack mizéria csak a gyártók pénzéhsége és semmi racionális indokkal nem magyarázható. Vízálló telefon is volt eddig is.
-
<Lacy85>
addikt
"Én meg a BT fülesemet kényelmesen tudom használni az egész lakásban a tv-vel, tablettel, laptoppal, konzollal meg minden olyan cuccal amiben a jó öreg bluetooth van"
És milyen érdekes, az összes eszköznél megvan a választás lehetősége, de a telefonból ki kell pucolni a jack-et.
Mondjuk viszonylag ritka a BT, mint alapfelszereltség mondjuk a PC-k, vagy monitorok (meg akár laptopok) esetén, de tudom, cseréljük le ezeket is, mert pár mobilgyártónak elgurult a gyógyszer."Itt sokan csak azért jack-eznek, mert a Samsung-juk bezzeg meg tudja és itsencsászárnak érzik ettől magukat és ez felemeli őket. Ez már vallás."
Nem. Azért jack-eznek, mert az ég világon semmi nem indokolta a kukázását. Értelmes alternatíva nem igazán van rá. Értelmes áron meg főleg nem.
De ha neked ez jött le ebből, akkor gratulálok."10 órát bír egy töltéssel és ha elmegyek kocogni nem lafog a vezeték."
Ja, csak nem mindenki szeret fejhallgatókkal rohangálni. Mondjuk úgy, hogy (elnézve az embereket) 95%-uknál nem ezt látom.
A sima fülesek mennyit is bírnak? Nagyon jó esetben 4 óra? Kösz, de kösz, nem. -
ak76
senior tag
Tényleg nagy királyság az átalakító,amit ugyanoda kell dugdosni mint a töltő/adatkábelt,így még jobban leterhelve az amúgy is sérülékeny csatlakozót,ami a garanciális időtartamot talán kihúzza,de aztán majd lehet menni töltőcsatlakozót cseréltetni tízezerért,ki van ez találva,mert trendi,meg mert eko-bio-öko..
Idiótának nézik az usereket,meg is látszik az értékesítési statisztikáikon.. -
szucsy89
tag
Nekem ne adjanak. Nem akarok +1 felesleges tartozékot. És ne mondják meg, hogy márpedig a BT fülest vegyem/használjam, ezért utálom az Apple cuccait is, mindig ők akarják megmondani nekem, hogy mi a jó. Sajnos sokkal több a fanatikus, így alakítják is a piacot (lásd, jack elhagyása). Soha többé Sony.
-
dabadab
titán
"Adnak a telefonhoz type-c - 3,5 jack átalakítót!"
Tehát ahelyett, hogy a telefonba raknának egy filléres alkatrészt, ahelyett külön legyártanak egy plusz kütyüt, ami drágább, több helyet foglal, el lehet veszíteni és kényelmetlenebb a használata.
És ennek szerinted valamiért örülni kellene.
-
Az azért megvan, hogy az átalakítóban plusz DAC van, ami jó eséllyel ront a minőségen, hacsak nem méregdrága?
Mondjuk én azért megértem, hogy miért hagyják el. Plusz helyet foglal a telefonban (nem keveset), plusz hibalehetőség, az elhagyásával lehet gyengébb (olcsóbb) DAC-ot tenni a mobilba, mert ugye csak a beszélgetéshez fog kelleni, nem okoz gondot a vízszigetelésnél, stb, stb,, szóval elég sokat spórolnak vele. De semmiképpen nem nevezném ügyfél centrikus lépésnek. Arra számítok, hogy jövőre már az S10-ben sem lesz jack, de remélem, hogy addigra már kiforrott lesz a BT-s zenehallgatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Mobil flották
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest