Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szucsy89

tag

válasz sBc #74 üzenetére

Nekem ne adjanak. Nem akarok +1 felesleges tartozékot. És ne mondják meg, hogy márpedig a BT fülest vegyem/használjam, ezért utálom az Apple cuccait is, mindig ők akarják megmondani nekem, hogy mi a jó. Sajnos sokkal több a fanatikus, így alakítják is a piacot (lásd, jack elhagyása). Soha többé Sony.

• szucsy89

tag

Ezt a nőt csak odarakták, és kb. ismételgeti a sablonokat. Ha valami kellemetlen kérdés jön, akkor meg terel. Nem lennék most Sonys, nem lenne pofám ekkora sok bullshitet összehordani. A jack elhagyása marketing döntés, a Sony zenei részlege rááll a BT fülesek gyártására a piaci trendeknek megfelelően, ezért ösztönzik a felhasználókat a jack elhagyása által ilyen fülesek vételére. Viszont ebben a helyzetben, amiben a Sony van a telefonpiacon (elvesztettek rengeteg vásárlót az elmúlt pár évben és kiléptek a nagy gyártók közül), létfontosságó lenne megtartani a jacket, hiszem pont ellenmegy a piaci trendekkel, lehet ezzel vásárlók tömegeit nyernék meg. Ez tipikusan olyan megoldás, hogy ha elhagyod rossz, ha nem hagyod el semmi sem történik mert választást adsz a vásárlónak, döntse el ő, hogy milyen fülest szeretne.

Bog kérdése zseniális volt, hogy drága megoldás lett volna-e megtartani, felnevettem. :)

A többi dologban sem értek egyet, ha prémium szegmensbe gyártják a kompaktot, akkor igenis tegyenek bele mindent, wireless chargingot is, mindent amit a nagy modellben.

Az is viccel volt hogy mondta, szerinte teljesen használható 1 kézzel még ez a méret is, és elkezdte nyújtani az ujját de a képernyő feléig sem ért el. :D

Az új desing meg egyenelsen pocsék. Nem mostanában lesz újra Sony telefonom, pedig anno az XPeria Ray-t imádtam...

Új hozzászólás Aktív témák