- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Cathulhu #184 üzenetére
Ha annyira személyes preferencia lenne, akkor nem csak a legkisebb példányszámban fogyó mobilokból hagynák ki android oldalon.
Milyen érdekes, hogy középkategóriában, és alatta a Huawei-től kezdve mindegyik megtartotta.
Annyira a trendekről van szó, hogy csak a legdrágább mobilokból szedik ki (akinek van pénze 300k-s telóra, az talán hamarabb rávehető egy drágább BT fülesre). -
<Lacy85>
addikt
válasz
#16820480 #167 üzenetére
"ahogy a 18:9 képernyőknél, az FM rádió elhagyásánál, az előlapi vagy éppen hátlapi ujjlenyomat olvasó elhelyezésnél, és kb minden egyes változásnál már szinte manapság."
Csak a 18:9-es képernyő max. pár embernek nem tetszett, pedig valójában tényleg előrelépés volt, az FM rádió valószínűleg azért repült, mert manapság már a kutya nem használja a telefont erre, az ujjlenyomat meg megint megszokás kérdése. Lényegében tök mindegy, hol van.
A jack elhagyása meg kb. olyan, mintha azt mondanák, hogy mostantól csak vezetékmentesen lehet tölteni a telefont. Igaz kicsit szarabb a hatásfoka, kicsit drágább is egy ilyen töltő, meg igazából semmi nem indokolja a kábeles töltés kidobását, de legalább a gyártók jó sokat keresnek vele.
Na kb. ez a különbség a trend követéséből adódó hiszti, meg a pénzhajhászás között. -
<Lacy85>
addikt
válasz
#16820480 #147 üzenetére
"Azt még megértem, hogy esetleg nincs olyan választék, mondjuk hangképben meg egyebekben, de ez is fog változni."
Na épp itt a lényeg. Majd ha tényleg kiforrja magát a dolog, és esetleg még üzemidőben is sikerül javítani, bóóódogan' fogok váltani BT fülesre. Mivel nagyon erőltetik ezt a vonalat, remélhetőleg ez elég hamar be is fog következni. Addig viszont marad a jó öreg jack.
"Minőségi fülest "bármibe" bedugni nem sok értelme van."
Ok, lehet, hogy itt kicsit félreérthető voltam.
Nem a minőségin volt a hangsúly, hanem azon, hogy a jack-es fülesedet bármilyen eszközzel tudod használni."Ha csak a a kabátom alá fűzöm be most így télen, akkor nagyjából derék magasságban kell tartani használat közben, ami nem éppen optimális."
Hmmm. Nem tudom, hogy milyen magas lehetsz, de én vagyok 190cm, viszont gond nélkül tartom mell magasságban is a telefont. 1,2m azért nem olyan rövid.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
#16820480 #143 üzenetére
Őőőő, nem tudom, hogy te milyen ruhákban járkálsz, de nálam gond nélkül elfér a kábel a póló / pulóver alatt is. Szóval viszonylag ritkán akad el bármiben. Vagyis gyakorlatilag soha.
Ennek értelme továbbra is akkor van (számomra), ha tényleg vezetékmentes.
Ebben az esetben meg rohangálj fejhallgatókkal az utcán, vagy felejtsd el a normális üzemidőt.
Ja meg még egy eszköz, amit töltögethetsz.
Igen kérem, ez minőségi váltás, és megérett a jack a pusztulásra.Nyilván tudom, hogy szól... 10 ropi környékén még a vezetékesek sem büszkélkednek húú de szuper hangminőséggel. A BT füleseknek meg nem igazán az a jellemzője, hogy azonos áron jobb minőséget adnak.
Inkább azonos minőséget ~kétszeres áron.Ez meg továbbra sem kampányolás, mindössze ahogy már 100x leírták, teljesen felesleges döntés, aminek egyetlen célja van. A gyártóknak még több pénz.
Ha annyira itt lenne az ideje, nem adnának átalakítót, és nem lenne az ÖSSZES létező eszközben továbbra is ott a jack, mint lehetőség.
Senkinek semmi baja a BT zenehallgatással. Eddig is ott volt, mint lehetőség. Csak épp senki nem akarta rád erőltetni.
Csak ugye az agyhalott Apple kitalálta, a többi vadbarom cég meg rohan utána. Mint általában minden idióta döntésük után. Ezért kell lassan vadászni a telefonokat, amikben még van, meg ezért küldözget mindenki fél év múlva beszélő sz@rt minden telefonon.
Szerencsére azért akad még 1-2 gyártó, akinek esze is maradt, nem csak trendi akar lenni."Ha meg még felhozod a drágán megvett minőségi fülest, és hogy azt mibe dugja az ember"
Mindenbe be tudod dugni. És van egy olyan érzésem, hogy a telefonokat leszámítva ez még jó ideig így is marad.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
#16820480 #135 üzenetére
Az eszközöket nem a minőség miatt említettem, hanem azért, mert mindegyikkel tudom használni.
De szerintem ezt le is írtam."szerk.: Tessék, agybadugós füles 11 órás zenelejátszási idővel: [link]"
Oké, akkor most keress olyat, ami kábelmentes, és legalább fele ennyit ki is bír.
Mert ha ott lóg rajta a kábel, akkor olyan mindegy, hogy jack, vagy BT."Még csak nem is olyan drága."
Cserébe legalább úgy szól, hogy a zenétől is elmegy a kedved.
-
<Lacy85>
addikt
"Én meg a BT fülesemet kényelmesen tudom használni az egész lakásban a tv-vel, tablettel, laptoppal, konzollal meg minden olyan cuccal amiben a jó öreg bluetooth van"
És milyen érdekes, az összes eszköznél megvan a választás lehetősége, de a telefonból ki kell pucolni a jack-et.
Mondjuk viszonylag ritka a BT, mint alapfelszereltség mondjuk a PC-k, vagy monitorok (meg akár laptopok) esetén, de tudom, cseréljük le ezeket is, mert pár mobilgyártónak elgurult a gyógyszer."Itt sokan csak azért jack-eznek, mert a Samsung-juk bezzeg meg tudja és itsencsászárnak érzik ettől magukat és ez felemeli őket. Ez már vallás."
Nem. Azért jack-eznek, mert az ég világon semmi nem indokolta a kukázását. Értelmes alternatíva nem igazán van rá. Értelmes áron meg főleg nem.
De ha neked ez jött le ebből, akkor gratulálok."10 órát bír egy töltéssel és ha elmegyek kocogni nem lafog a vezeték."
Ja, csak nem mindenki szeret fejhallgatókkal rohangálni. Mondjuk úgy, hogy (elnézve az embereket) 95%-uknál nem ezt látom.
A sima fülesek mennyit is bírnak? Nagyon jó esetben 4 óra? Kösz, de kösz, nem. -
<Lacy85>
addikt
válasz
janeszgol #33 üzenetére
"A gyártó átalakítót legalább mellékel a dobozban."
Szóval de, még mekkora segget.
Baromi korai még ez a BT erőltetés. Minőségben rosszabbak, de legalább sokkal drágábbak.
Meg most külön a telefon miatt vegyek egy másik fülest?
A mostanit be tudom dugni a számítógépbe, a monitorba, a laptopba, a konzol kontrollerébe, meg a telefonba is.
Minden eszközben ott van a jack, csak a rohadt telefonokból akarják kipucolni, mert itt látják a $ jeleket.
Remélem a samsung tényleg tartja magát ahhoz, amit mondtak. Így legalább még lehet értelmes telefont kapni, ahol nem erőltetik rád a hülyeségeiket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest