- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sBc
aktív tag
Nekem megfelel, de nem vagyok audiofil, hozza a vezetékes szintet. Értékelés alapján sokan dicsérik. Eddig nem bántam meg. Kényelmes, hogy nem kell vezetéken lógni, maszkálhatok a szobában, lakásban.
Ha már bluetooth! Ott a sok hordozható BT hangszóró azokra is van kereslet. Nekem is van, (Sony srs-xb40). Nem a tökéletes hangzása miatt hanem a praktikum miatt, nincs vezeték.
-
törölt tag
Tudom, hogy a Samsung használ jobbat (bár a Cirrus nekem nem tartozik a kedvenceim közé), de most Sony telefonról van szó, rájuk nem jellemző, ahogy sok másik gyártóra sem. Még az LG csinálja egyes telefonokban, Meizu és Vivo, a többiek nem nagyon figyelnek erre (még a HTC-nél rémlik, hogy a QC chip után tesznek normális OPA-t).
-
törölt tag
Én ezt mind tudom, de ami alapból a integrálva van QC DAC a telfeonokban, az szerinted olyan fényességes minőséget ad?
Szerintem nagyon megszoktad már a Samsungok kényelmét, ahol figyelnek a hangzásra is valamennyire. Az OP5-ben ugye csak az alap QC chip van, és hangzásra kb olyan vacak, mint a Type-C adapter volt, amit a Moto Z mellé adtak.
dabadab: Nem helyette, hanem mellé. A telefonba mindenképpen kell DAC, különben a beszédhangszórón sem hallanál semmit. Kb 5 forintos tétel lehet ezt tömegesen legyártani, és ha egyszer rádugod a fülesre, aztán úgy hagyod, akkor elveszni sem fog. A használata pedig pont olyan kényelmes, mint a jack: bedugod és szól.
Ellenben lehet előnye is akár, mint például hogy kaphat rajta a füles tápot, így lehet aktív zajszűrős Type-C headseteket csinálni, ami jacknél nem nagyon megy (megy, ha ráteszed a kábelre az akksit, vagy plusz egy eret vezetsz át az egyedi jack csatin, mint a Sony csinálta).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest