2019. február 23., szombat

Gyorskeresés

MWC 2018: Miért nincs 3,5 mm-es jack csatlakozó az új Sony telefonokban?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Interjút készítettünk Diana Hernandezzel, akinek azokat a kérdéseket tettük fel, amelyeket olvasóink is feltettek a két új Sony okostelefon bemutatását követően.

Hirdetés

Nem ez az első alkalom, hogy beszélgetünk Diana Hernandezzel, akinek pontos titulusa a Sony-nál Global Product Marketing Manager. Mint arról nyilván beszámoltunk, a Sony az idei MWC-n két új telefont mutatott be, az XZ2-t és annak Compact változatát. A 26-án reggel megejtett esemény után nagyon hamar igen sok hozzászólás érkezett olvasóinktól az újdonságokkal kapcsolatban, a visszatérő kérdéseket és kritikai észrevételeket vetettük fel az interjú során Diananak.

Érdeklődtünk arról, hogy miért változott a design, miért került hátulra az ujjlenyomat-olvasó, amit többek is nagyon kedveltek oldalt, miért mellőzte a Walkman megalkotója a 3,5 mm-es jack csatlakozót és hogy nem érzik-e, hogy a nyúlánk kijelző miatt az XZ2 Compact elvesztette az egy kézzel történő használhatóság ígéretét. Hogy a válaszok kielégítők-e, azt mindenki megítélheti a lenti videó megtekintése közben.

MobilarenaSEAT AtecaLG V30

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.