- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
<Lacy85> #128 üzenetére
Igen, sajnos ez igy van. Pedig adhatnanak egyet a telefonnal, hogy a vasarlo rogton ki tudja probalni. Ezzel megmenthetnek a kezdeti sokktol, mar ami a kinalatot erinti. Illetve igy kevesbe erzi lehuzasnak a dolgot, mert kapott egyet. Aztan az ember bizonyos idokozonkent ugy is vesz fulhallgatot vagy fejhallgatot.
-
törölt tag
válasz
<Lacy85> #148 üzenetére
A technológia teljesen kiforrott, annyi kell, hogy még több gyártó kezdje el gyártani, nincs mit kiforrjon
Jó, én meg úgy értettem, hogy ha a laptopomba kellene fülest dugjak közvetlenül, akkor inkább a csend, annyira vacak hangja van. Laptopként pedig teljesen jó, nem is volt éppen olcsó.
186 vagyok, de nekem már feszül a kábel, ha a hasamnál feljebb akarom emelni a telefont 1,2m kábellel. A korábbi fülesem, amin 1,5m volt, az ment normálisan, de az meg akkor lógott le térdig, ha zsebre tettem
stevelawyer: Jajjj...
Alufólia sapka megvan?
Amúgy azt is elolvastad, hogy konkrétan a BT-t egy helyen említik meg az általad linkelt oldalon, a Google Glass kapcsán, és ott is az szerepel, hogy a BT sugárzása elhanyagolható, mert 2dBm a leadott jel. De még egy átlagos BT adó is csak pár mW-ot sugároz, ami töredéke (1-2 nagyságrenddel kisebb) az átlagos telefonénak? És a vezetékes headsetnél remélem a telefont jól eltartod magadtól, és úgy általában nem teszed zsebre, vagy közel a testedhez, hiszen daganat nem csak a fejedben tud kialakulni, hanem a gyomrodban, herében, prosztatában, és egy rakás más helyen? És ugye nem ülsz repülőre sem, hiszen repülési magasságban sokkal több (kozmikus) sugárzás éri az embert?
ollie: Nem tudom, eddig egy ember írta a füles topikban, hogy vett ilyet, ő elégedett vele, de nem tudom mihez hasonlítani.
-
törölt tag
válasz
<Lacy85> #128 üzenetére
Milyen érdekes, hogy a minőséget emlegeted, amikor olyan eszközökről használod a vezetékest, aminek a fele legalább botrányos analóg jelet ad ki magából
BT esetében ugye mindegy lenne jóformán a forrás, mert a fülesben alakul analóggá a jel.
Az sem igaz, hogy "a vezetékes" jobb hangminőségű "a vezeték nélkülinél". Lehet, hogy bizonyos forrásról egy azonos árú vezetékes jobb hangot ad, de ez erősen a forráson is múlik. BT esetében nem annyira. Ha veszel egy jó hangú BT fülest, az jól fog szólni a tévéről, konzolról, tabletről, laptopról is általában. Ha veszel egy jó hangú vezetékest, akkor az a tévéről, konzolról, laptopról valószínűleg siralmasan fog szólni, tabletről és telefonról valószínűleg átlagosan szarul, és ha veszel olyan céleszközt, ami zenére való, akkor arról jól fog szólni.szerk.: Tessék, agybadugós füles 11 órás zenelejátszási idővel: [link] Még csak nem is olyan drága.
quailstorm: Ha eltörik a jack kábele egy átlagos felhasználónak (úgy az emberek 99%-ának), akkor vesz egy új fülest. Vagy azért, mert nem szarozik forrasztással, vagy mert nem ért hozzá és nem ismer senkit, aki értene.
-
sBc
aktív tag
válasz
<Lacy85> #131 üzenetére
Kukázni nem kell. Én csak a nevetséges indokokat bíráltam, hogy a jack milyen jó a bluetooth és az átalakító meg használhatatlan. Az autómban is bluetooth-on hallgatom a zenét. Nekem régóta van BT-a laptoppba, de van külön usb adapterem is.
Elengedem! Használj jack-et. Örökre!
Agybadugós fülhallgatóm van azzal futok. -
sBc
aktív tag
válasz
<Lacy85> #128 üzenetére
Én meg a BT fülesemet kényelmesen tudom használni az egész lakásban a tv-vel, tablettel, laptoppal, konzollal meg minden olyan cuccal amiben a jó öreg bluetooth van. 10 órát bír egy töltéssel és ha elmegyek kocogni nem lafog a vezeték.
Nekem volt hogy havonta kellet vezetékes fülest vennem, mert kiszakadt a vezeték a jack-nél vagy a hangszórónál. Volt minden ársávban. Én is nehezen váltottam, de ne bántam meg.
Itt sokan csak azért jack-eznek, mert a Samsung-juk bezzeg meg tudja és itsencsászárnak érzik ettől magukat és ez felemeli őket. Ez már vallás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Torrent meghívó kunyeráló
- Mobil flották
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged