- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zugi
aktív tag
-
Zugi
aktív tag
Én is úgy látom, hogy ez a G5 nem lesz sikerszériája az LG-nek, mondhatni már eleve nem az, mert ennyire fanyalgással és nemtetszéssel rég fogadtak zászlóshajó telefont. Még akkor is ha sokan mégis próbálnak megbarátkozni vele, de lássuk be ez azért nem az első látásra szerelem!
Én a G2-m utódját keresem, amivel egy széles táborral rendelkező csoport tagjának mondhatom magam, és sokan most cserélnék le jó 2 év után e készüléküket. Erre pedig azt a kezdeti jó koncepciót amit utána végigvitt a G3-on, G4-en keresztül is, épp most szakította meg az LG. Tehát számomra egy G5 az már nem a G2-es vonal utódja. Pl. nem találok rajta már hátlapi kezelőgombokat az eredeti formában, stb., na meg ez a modulos dolog, de leginkább számomra az akksi gyengesége a legfájóbb. Úgyhogy az LG most elbúcsúzhat tőlem azt hiszem és -bár nem terveztem- de más felé váltok. Hozzá kell tegyem nem könnyű igazán az elvárásaimnak megfelelőt találni, de muszáj lesz, mert a G5 nem opció. Egy más vonalon épülő G6-ra nagy szükség lenne elég hamar, hogy a G5--ös bukást korrigálják, de azt meg már nem hiszem, hogy kivárom. -
Zugi
aktív tag
Mikor lesz már erről egy mobilarénás teszt? Egyszerre jelentették be a Samsung S7-tel, arról meg már március eleje óta megvan a teszt, erről meg csak nagy csönd.
Nyár elején lenne aktuális telefont választanom, és 2 éve G2-es fan vagyok, annak keresem utódját, de sajnos kicsi az esélye, hogy a G5 mellett tenném le a voksom, pedig szerettem volna LG vonalon maradni, de egy tesztet mindenképp megnéznék róla.
-
Zugi
aktív tag
Nagyon vártam ezt a napot, hogy megismerjem az LG G5-öt, de hatalmas csalódás számomra. LG G2 tulajként továbbra sem találom az utódját a mobilomnak. Szeretnék LG vonalon maradni, de elnézve ezt a szörnyszülött LG G5-öt hát elmegy tőle a kedvem. És nem csak a külső, hanem ez az akku??? Ez meg mi?? Az LG G2 -t a korának szuper nagy felületű kijelzője és a jó ára mellett a nagyon erős akksija miatt választottam és pluszban az újdonságnak számító hátlapi gombok nem gondoltam, hogy annyira be fognak jönni. Most telik le 2 évem vele és várnám, hogy mire lehetne újítani, de bevallom -ilyen sem volt még eddig-, nem akarom lecserélni, főleg nem, hogy látom miféle utódokat gyártanak. Most lehet veszek inkább majd egy G4-et, de a mai nap másik bemutatója a Samsung S7 is sokkal jobban tetszik, csak annak árát sajnálok kiadni egy mobilra, de legalább ott olyan fejlesztéseket követtek el, amiket a felhasználók hiányoltak, de ez az LG G5, egyszerűen nem tudom megemészteni. Szerintem bukta lesz és nagyon gyorsan ki kell hozniuk év végéig egy egészen másmilyen LG G6-ot ha felszínen akarnak maradni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xbox tulajok OFF topicja
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Napelem
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged