Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zugi

aktív tag

válasz DaDa #727 üzenetére

Én is úgy látom, hogy ez a G5 nem lesz sikerszériája az LG-nek, mondhatni már eleve nem az, mert ennyire fanyalgással és nemtetszéssel rég fogadtak zászlóshajó telefont. Még akkor is ha sokan mégis próbálnak megbarátkozni vele, de lássuk be ez azért nem az első látásra szerelem!:)
    Én a G2-m utódját keresem, amivel egy széles táborral rendelkező csoport tagjának mondhatom magam, és sokan most cserélnék le jó 2 év után e készüléküket. Erre pedig azt a kezdeti jó koncepciót amit utána végigvitt a G3-on, G4-en keresztül is, épp most szakította meg az LG. Tehát számomra egy G5 az már nem a G2-es vonal utódja. Pl. nem találok rajta már hátlapi kezelőgombokat az eredeti formában, stb., na meg ez a modulos dolog, de leginkább számomra az akksi gyengesége a legfájóbb. Úgyhogy az LG most elbúcsúzhat tőlem azt hiszem és -bár nem terveztem- de más felé váltok. Hozzá kell tegyem nem könnyű igazán az elvárásaimnak megfelelőt találni, de muszáj lesz, mert a G5 nem opció. Egy más vonalon épülő G6-ra nagy szükség lenne elég hamar, hogy a G5--ös bukást korrigálják, de azt meg már nem hiszem, hogy kivárom.

Új hozzászólás Aktív témák