- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferrari1
őstag
-
Aryon87
félisten
Sajna az LG itt baxta el megint. Samu mindig emiatt lesz elorebb,hogy bejelentes utan nem sokkal mar szorja is a teloit.
Bar ha azt veszem hogy tavaly ugyanez volt, az S6 nem is volt tokeletes (S7 esete hasonlo), mig a G4 azert eleg jol sikerult, persze a hibak most kezdenek kibukni, de meg mindi 1-2 aprosag az.. Es ugy tunik az elso szeriasokat erinti (egyelore).Kivancsi vagyok a G5 mikent all meg a "talpan". (bar lattam mar egy s mast hogy gyartasi hibas stb, de hogy mennyire igaz ez...)
Teszt valoban johetne mar. -
dave_gahan
aktív tag
Magam is így gondolom...
Vazz, egészen elképesztő, amit az LG csinál! Nekem még csak nem is a formavilággal van bajom, hanem a tudattal, hogy ezzel milyen paramétereket áldoztak fel. Sokan örülnek, hogy de jó, csökkent a kijelzőméret, na de könyörgöm, ettől még nem lett kompaktabb! Sőt...a konkrét méreteket tekintve még hosszabb is lett a teló, mint az eddigi legnagyobb Gx, vagyis a G4!Agyrém!
Hihetetlen, hogy az Lg a G2 óta nem tud fejlődést mutatni, inkább csak visszafejlődést...
Egészen pöpec újítás volt a hátlapi gombok bevezetése - mint ahogy többen is írták, a feloldó gomb és a hangerőgombok is sokkal jobban kézre esnek. Oldalsó gombos telefonnál a hangerőt sohasem tudtam úgy állítani fülre emelt telefonnál, hogy ne kellett volna megnéznem, hol is vannak a gombok, illetve fogást váltani a művelethez...ekkora készüléknél baromi kényelmetlen volt. Az oldalsó bekapcsológomb pedig mindig útban volt kézbe vett telónál - folyton megnyomtam véletlenül...
Arról nem beszélve, hogy a jack aljzatot is nagyságrendekkel értelmesebb alul elhelyezni, kár, h ezen is variáltak és felülre tették a modularitás miatt...Barmok!
Bezzeg a fostos QHD felbontásra nagy szükség volt...csak zabálta az üzemidőt, nem is váltottam a G3-ra... És a G4-re sem. A G2 mérete még éppen elfogadható és a kávája is annak a legkisebb, az 5.2" pedig mindenre elég. Inkább az akku kapacitását növelték volna, amire már 3 éve nem képesek!Így a bőven elegendő fullhd mellett még mindig a G2 üzemideje a legjobb.
Nagyon úgy tűnik, hogy a G5-re sem fogom leváltani a G2-t, pedig lassan elgondolkodtam rajta, mivel jó lenne 2GB-nál több RAM... Eredetileg nem akartam márkát váltani, mivel megszoktam és megszerettem az LG UI-t.
Kretének...
Egyszerűen hihetetlen...Megértem, h innovációt akartak, de erről az egészről ugyanaz a véleményem, mint fairinek:
@fairi: "Modularitás max akkor lesz innováció ha koncepció nem bukik el. Lg-n múlik amibe belekezdett az tényleg innováció ami megváltoztatja a mobilok jövőjét vagy valami elqrt próbálkozós csak. Eddig kiadott két modul inkább utóbbi még."
Maximálisan egyetértek! Nyilván valahogy el kell indulni. Ha nem G5-ként adják ki, csak vmi mellékvágányon, egyből bukik a dolog... Ezzel most a G5-ös felhajtás révén adtak az egésznek egy esélyt, de attól tartok, így sem lesz ideje, h kiforrjon, nem biztos, h elkerüli a zakót...
Barom kockázatos, amit az LG csinál, mert nem valószínű, hogy a G5 új képességeivel nyernek annyi új vásárlót, mint amennyit tuti elveszítenek a G széria fanjai közül... A G2 révén egy csomó embert megfogtak, viszont 3 év alatt módszeres "fejlődéssel" sikerült oda jutni, hogy a G5-ben már semmi olyan sincs, amiért az elődöket szeretni lehetett:
- pöpec kijelzőméret/készülékméret arány
- kis kávák
- jó akkuidő
- hátsó hangerő és bekapcs gombok (OK, utóbbi megmaradt, de számomra a hangerőgombok hiánya is negatívum)
- alsó jack aljzat
- FM rádió (vagy most akkor mégis van? Hogyhogy nem egyértelmű az info?)
- stabil, nem fagyó telefon (ezt majd meglátjuk)Kár.
Drukkolok azért az LG-nek, de maximum G4-re fogok váltani, ha a G6-tal nem térnek vissza a G2 féle ösvényre (felőlem legyen moduláris, de bivaly akksival és a piac legminimálisabb kávájával).
-
VaDy
tag
Detto ugyanez a velemenyem, szintugy g2m van, par napja berendeltem egy redmi note 3 prot, erdemes neked is ranezni, ujelnyomatolvaso + fem vaz + atomkiraly uzemido + gyors renszer + sd bovithetoseg + isten aron, eladod a g2t 35ert mellecsapsz ugyanennyit es meg van az uj telod ami mindenben jobb mint a regi!
Ez a baj, szerintem mar nem erdemes lg/samsung/sony(iphonerol mar nem is beszelve) csucskeszuleket venni, olyan arban vannak h hihetelen es nekem ne mondja senki h 4szer jobb mint pl ez a note pro!
Sry kicsit elkanyarodtunk a tematol, visszaterve az arazasra eleg furcsanak talalom h a g2t mikor vettem, fel eve volt a piacon, legolcsobb telekomos elofizu(havi 1950ft) melle volt 95ezer ft, most h mar kint van a g5 meg igy is most elofizuval 143 a nem bor hatlapos g4! Vicc, de legalabb konnyebb volt a dontes! -
sgery
őstag
Nekem is nemrégig G2-őm volt mert egyszerűen nem volt jobb, pontosítva nincs is jobb jelenleg
De az 5.kijelzőcserénél inkább váltottam, már a gps sem ment a sok szerelés miatt.
Honor 7 lett belőle, majdnem egy g2, nagyon picit nagyobb a háza, de szerintem nem nagyon jobb nála.
G2 lett volna ha lenne jó áron (kínából már bereneldtem 1-et, de hibás volt, visszaküldtem..).Ez a G5 pedig maga a csúnya fogalma. Legalábbis nekem. Nem mint ha a samu szebb lenne, érdemi fejlődést egyik gyártó sem mutatott fel. Kevesebb fogyasztás? - Akkor akku is legyen már kisebb, nehogy tovább bírja...Ha már csúnya lehetne vízálló..
Úgy látom idén sincs semmi érdemi, hatalmas odacsapás (pl. kettéhajtható kijelző, brutál akkulépés, stb stb..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest