- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SztiviVander
addikt
válasz
Jaffa75 #7176 üzenetére
igen, morelocal magyarítja amit lehet. nem mindent, de legalább az appok is átállnak magyar nyelvre (amelyikben van). asszem iguana említette hogy nekiállt magyarítani a gyári romot, majd ha erre jár esetleg elmondja hogy áll vele.
igen, fel lehet rá rakni azt a csodás widgetethátrány hogy kell hozzá a razr i launchere is, az meg kb olyan mint razr-é azaz elég alaptudású. másik launcherrel nem megy, azokra ott a OMC a play-ről.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Jaffa75 #7173 üzenetére
nekem is fehér volt az első. szegény, élt 1.5 hónapot majd a play böngészése közben tragikus hirtelenséggel meghalt az alaplapja
igazából én nem emlékszem olyasmire innen hogy típushiba. a kijelző sötétben, sötét héttérnél foltos, de ez nem razr hanem amoled technológiai típushiba (az ilyen panellel szerelt samsungok is ugyanígy néznek ki). aztán írták itt hogy nem érintkezik a fülhallgató, de az valószínűleg a zsebben hordás és a szösszel telemenés eredménye. ezen kívüli hibák egyediek és ritkák, szóval olyanok amik bármelyik telefonnál előjöhetnek.
pozitív:
-szép (ízlés dolga, de egyedinek egyedi forma a sok tepsi meg szappantartó között)
- a 2x1.2ghz és az 1G ram még ma is elég egy nem hardcore játékosnak
- ha megfelelően ki van gyomlálva a sok gyári és guglis szarság akkor sokat kibír normál használattal az akku (1,5-2,5 nap nálam)
- egykezes méret, nem kell hozzá ogre kéz hogy mindent elérj (ellentétben sajnos a mai új trendeket követő telókkal)
- a 960*540-es felbontás mégsem 800*480 mint a vele egyidős és egy kategóriás gépeknél (pl gs2)
- van rá hivatalos MIUI és CM is (hogy csak a két legismertebbet említsem a tonnányi cfw közül). CM-ből meg van már 4.3 is, igaz még elég korai stádiumban de szerintem teljesen jól használható.
- egyszerűen root-olható, több rendszert is lehet futtatni egymás meltett (bootmenu manager, safestrap)negatív:
- a wifije jóval gyengébb mint egy n8-é, kicsit gyengébb mint egy gs3-é de erősebb mint egy lg 2x-é. persze ettől még simán használható, csak ahol mondjuk az n8 még éppenhogy használható, ott a razr már nyomát se találja wifinek
- a kijelzője egy kicsit meleg árnyalatú, nekem ez azért negatív mert kézbe véve az asszonynak adott n8-amat, az még mindig sokkal kellemesebb a szemenek, felbontás ide vagy oda. viszont nem annyira túlszaturált mint pl a galaxy szériák s.amoled-jei. de ez is ízlés kérdése.
- a 4.1.2-es JB még nagy nehezen kijött rá, de ennél több gyári frissítés nem lesz. de akinek ez negatívum annak a nexus széria való -
morfondőr
addikt
válasz
Jaffa75 #4875 üzenetére
Hát ha nem is sűrített levegővel (nehogy olyan helyre küldje a koszt, ahol még nagyobb galibát okoz), de tüdőből lehet fújkálni! Ha nem volt korábban beleerőltetve a sim, akkor nem sok esélyt látok rá, hogy elgörbült volna valami. Esetleg pl. forrasztási hiba is lehet, amivel tényleg szervizbe kell vinni! Más ötletem nincs.
-
Phoenixy
senior tag
válasz
Jaffa75 #1340 üzenetére
Expansys-on már csak 130e Ft. (kb. 185e Ft-ról indult 2 hónapja)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged