- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
-
Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
max-11
tag
válasz
Thuglife #3406 üzenetére
üdv. Navi ügyben nekem a Waze teljesen bevált, jónéhány alkalommal vitt ki a dugókból és értem így oda a célhelyre időre. A közösségi jellege sok pluszt ad, jelzi a trafit, rendőri ellenőrzést, lerobban kocsit a sávban stb.
Más. Ma olyat csinált a telefonom, mint még soha. Az asztalon hevert, s hirtelen folyamatosan rezgő állapotba helyzte magát, semmi gombnyomásra nem reagált. Kb 1 percig rezgett, mint a hátára fordított bogár, aztán magáhiztért és azóta is műxik. Nagyon ritkán tudom kikapcsolni - pedig úgy tudom szeretik a power off-ot ezek a telók - tán ezt kívánta jelezni. Amúgy hű társ... -
Halo
senior tag
válasz
Thuglife #3406 üzenetére
Pedig a Google Maps jó! és működik
én ezt használom, igaz, itthon, és előfizus vagyok, vagyis lecsökkentett sávszélességgel is simán működött (32 kbps). Bár a most már megint 9kbps-re korlátoznak, állítólag ezzel is még működik - ezt nem tudom, nem merültem még le idáig, nincs tapasztalatom, korrekt navigáláshoz elég-e ez a sávszélesség.
-
kelly416
veterán
válasz
Thuglife #3075 üzenetére
Szerintem bármilyen dokkoló jó hozzá, mert sok dokkolt funkciója nincs. Esetleg veszel egy autós tartót, onnan kihámozod a Neked kellő részeket és egy sima dokkolóba beleépíted. Bár akkor meg mindig az autós felület fog előjönni értelem szerűen. Ennél jobb ötletem nincs.
De minek asztali dokkoló egy ilyen kis eszközhöz? A töltőt én amúgy is mindig kifejezetten óvatosan dugtam bele/húztam ki, tehát egy dokkolós megoldással el sem tudnám képzelni a töltést. A többihez meg elég egy házilag összedobható vagy univerzális tartó is. -
kelly416
veterán
-
sxxorp
őstag
válasz
Thuglife #2898 üzenetére
Hello, te hogy vennéd meg/hoznád be?
Ma elvileg bemutatják a Droid Minit [Liveblog] (pár nap múlva pedig a Moto X-et), ezek még érdekesek lehetnek, mert fura kimondani de még mindig csak a Samsung S4 Mini a vetélytársa kompaktságban a mostanában megjelent mobilok között.
Még mindig megállja a helyét, legalábbis nekem teljesen rendben van, méret/kijelző nagysága/teljesítmény (és 150 fontért az ár is): [vs Nexus 4]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest