- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
R19
senior tag
válasz
kakukkmarci #2608 üzenetére
WidgetLocker-t használva műkszik a Moto-G ébresztése hangerő gombbal?
Más: frissítve KitKat-re a Dalvik-ot vagy az ART-ot használjátok? -
kelly416
veterán
válasz
kakukkmarci #2608 üzenetére
Hátha az majd segít. Tényleg nagyon jó kis ketyere, én sem tudom, mikor is indítottam újra utoljára.
Tudom, de nálam már akkor is kiteszi a bal oldalit, amikor közeleg az ébresztés, és ha fél órán belül van, ki sem tudom dobni onnan.
A jobb oldalo meg konstans kint van, mert 11:15 minden hétköznapi "ébresztő", megyek az Asszonyért kajálni, és még hét végén is bent hagyja.
A PowerToggles akkujelzőjét lecseréltem erre, mint láthatod. Akkor még csak ismerkedtünk, mostanra áthelyeztem, átszíneztem, megnöveltem a méretét. Nagyon jó kis dolog, amit Uponak köszönhetek. Köszönöm.
Csak ahogy írod, a gyárit kéne valahogy eltakarítani. Kár, hogy én nem root-olok, meg nem csinálok ilyeneket. Bele sincs időm kezdeni, hogy egyáltalán beleássam magam, meg affinitásom sincs hozzá.
Valószínűleg a widget locker lesz akkor a hibás, mert ha jól sejtem, akkor ez a feloldó képernyőd, amivel a gondod van. Vagy "help" vagy valami egyéb, mondjuk súgó, bármi ami arra utalhat, hogy azt kiírja. Show tipps?
-
Upo
addikt
válasz
kakukkmarci #2600 üzenetére
Ilyent még nem láttam. Azt kéne kideríteni hogy mi az ami kiírja. Másik launcher? Vagy Lockscreen app?
-
zsirfecske
addikt
válasz
kakukkmarci #2455 üzenetére
nálunk tesla is kattog. megjegyzem a legjobb elemlápa szerintem a DashLight, főleg ha lockscreen-re teszed ki vagy Dash Clock kiegészítőként használod (de az is rohadt nagyot kattan).
-
válasz
kakukkmarci #2141 üzenetére
Nálam a YouTube-ot alapból át lehet küldeni tv-re (Samsung f6800 asszem) , a telón tárolt tartalmat pedig az iMediaShare Personallal sikerült most átküldenem, korábban próbáltam a "Flipps ( formerly iMediaShare)" appot is Razrön, de az macerasabbnak tűnt.
Más:
Nexus 5 launcherrel bármilyen háttérkép eseten átlátszó a gombok háttere.Más:
Úgy néz ki, holnap megveszik a Razrt, így ma végleg átköltöztem a G-re.
Totál feltôltöttem, sokat nyomkodtam, tök jól bírta az akksi, mar 5 órája ment, aztán az akksi időszamlalója egyszer csak nullázta magát, lehet, hogy a kikapcsolaástól, de nem biztos, mert utána ujra kikapcsolták, de akkor nem nullázta az akkuidőt. Miért van ez, más is tapasztalt ilyent? -
ghiottone
nagyúr
válasz
kakukkmarci #2141 üzenetére
Valahol az XDA-n azt írták nem megy, DLNA-s programmal nem próbáltad? Nekem úton van egy kínai 25 dolcsis Miracast-os cucc - jó lenne, ha menne.
-
zsirfecske
addikt
válasz
kakukkmarci #2092 üzenetére
gps valóban fura, de nekem bejön, legalább nem kell kapcsolgatni meg nézegetni mostantól csak a mazoistáknak
nálunk is pontosan ez volt az akksival, gyorsan le 45% aztán majdnem olyan gyorsan fel 100%-ra, úgy tűnik ez általános akkor.
-
Destr4ct
aktív tag
válasz
kakukkmarci #1670 üzenetére
A galériában ha meg van nyitva egy fotó, akkor jobb felső sarokban a menü, Details, és ott kellene szerepelnie a felsorolásban a fotóhoz elmentett helynek.
(#1669) freeZZZbee :
http://mobilarena.hu/teszt/android_4_4_bemutato/bevezeto_elerhetoseg.html
http://www.xda-developers.com/android/new-in-android-4-4-kitkat-everything-you-need-to-know/ -
Upo
addikt
válasz
kakukkmarci #1426 üzenetére
Engem is csak azért mert kitakarja az alsó gombsort, csak 1 vékony csík látszik belőle. De még izmozok vele kicsit hátha.
-
Upo
addikt
válasz
kakukkmarci #1390 üzenetére
Nekem még nem sikerült eltüntetni az alsó menü gombokat Öööööö-nél
-
student
őstag
válasz
-
tothmaxy182
őstag
válasz
Én megvettem rá a Sygic navigációt. A GPS tényleg baromi gyors!
-
student
őstag
válasz
kakukkmarci #1386 üzenetére
melyik navit használtad
-
zsirfecske
addikt
válasz
kakukkmarci #1331 üzenetére
persze hogy bármi jó, én nexus 5-öt is pl a sonyericsson mw600-am töltőjével etetem melóban, ami majdnem fele a gyári lg adapter 1.2 mA-ének. lassabb, de ráér.
ezért is környezetbarát a moto ezzel a lépésével, manapság mindenkinek van 1-2 feles usb töltője otthon.
-
f_sanyee
senior tag
válasz
kakukkmarci #1331 üzenetére
az oke, de mutass mar egy toltot ami nem a leggagyibb szar es nem kerul 4 ezerbe sem.
-
zsirfecske
addikt
válasz
kakukkmarci #1317 üzenetére
2010 november óta használunk 2db defy töltőt minden nap gond nélkül. ne általánosítsunk, selejtek mindig vannak.
-
dsr
senior tag
válasz
Nekem az Atrix 2 töltője lassan 2 éve a mai napig kifogástalanul működik az eredeti kábellel. Le is kopogom
-
Cyrin
addikt
válasz
+1
nálam is tönkrement elég hamar -
S-eye
senior tag
válasz
kakukkmarci #1298 üzenetére
Jópofa, remélem évszakonkét változik legalább.
-
S-eye
senior tag
válasz
kakukkmarci #1267 üzenetére
Próbáld meg holnap, hátha. Nem tudom az expansys mennyire "authorised" eladó.
-
törölt tag
válasz
kakukkmarci #1267 üzenetére
light flow-val kapcsolatban. root-olt a telefonod? (nekem nem és nem is sikerül beállítani)
-
Upo
addikt
válasz
kakukkmarci #1170 üzenetére
Nem, sima normál módban, csak az usb debugging-ot kell bekapcsolni. Azt hittem a defy után már menni fog...
Settings - About phone alatt a Build Number-en kell gyorsan nyomkorászni 8-10x, egyszer csak kiírja hogy már developer vagy. Akkor egyet visszalépsz és már lesz egy Developer options menü, belépsz, felső kapcsolót bekapcsolod, és az usb debugging-ot bepipálod. Na így kell rádugni a gépre, akkor ismeri fel az adb drivert, új eszközt fog telepíteni.Parancssor - nem tudom milyen op.rendszer ezért a legegyszerűbb: Win gomb+R-t nyomni (ez a futtatás), a megjelenő sorba beírod hogy
cmd
és nyomsz egy entert. Utána a leírás szerint.Amúgy talán a start-kellékek-parancssor ?? Én már Win8.1-en vagyok, nem emlékszem pontosan.
-
Upo
addikt
válasz
kakukkmarci #1168 üzenetére
Motorola Device Manager-t kell letölteni és telepíteni.
Az USB debugging-ot be kell kapcsolni.
Csináltam egy adb csomagot , itt van.
Ezt letöltöd, és kicsomagolod a c:\adb könyvtárba.Ezután indítani kell egy parancssort, és ott beírni a következőket:
cd \adb
morelocaleezután már mennie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged