- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fil
őstag
-
Cry0
őstag
aliexpressen vagy ebay on hogy keressek rá erre a hátlapra ?
-
b_alazs
tag
Sziasztok!
Most jött az e-mail az eMag-tól, hogy az órám ügyintézésének státusza : MEGJAVÍTOTT
Nem igazán értem a dolgot, azt hittem, hogy nem javítják semmilyen esetben sem, hanem visszafizetés.Üdv,
Balázs -
Cry0
őstag
sziasztok
szóval ma engem is utol ért ez a hátlap megrepedés dolog
még van rá kis ideig garancia érdemes gariztatni vagy inkább vegyek rá aliról hátlapot? -
slice14
veterán
válasz
slice14 #1991 üzenetére
Na végre. Tegnap jött az email az emag-tól, hogy sztornózák és vissza utálják a pénzt. Annyi hogy fel kell őket hívni a számlaszám változás miatt. Ja és a számlaszám nemzetközi formátumát kérik.
Mondjuk ezt alább is meg lehet tenni:http://www.emag.hu/info/form/panaszbejelentes#tab1
-
b_alazs
tag
válasz
Luser2000 #1988 üzenetére
Szia!
Pont most érdeklődtam az eMag-nál, hogy mi a helyzet a 10.15-én elszállított órámmal.
A gyártó szervizében van, azt mondták, hogy innentől még kb. 2,5-3 hét a trend, amire visszaküldik.
Szóval szummázva még egy hónapot várnom kell kb.Nem teljesen értem, hogy miért ez a folyamat, amikor a gyártó által elismert tömeges hibáról van szó és az esetek kivétel nélkül visszafizetéssel végződnek( gondolom, hogy nem akartak egy folyamatot felállítani egy hibás termékre minden forgalmazó országban, de akkor is na...).
@mindenki,
Egyébként a pénz visszafizetése hogyan történik meg?
E-mailben kell egyeztetni majd a további részleteket? Nem én vagyok az eredeti tulajdonos, ezért kérdezem.Üdv,
Balázs -
coolinggg
tag
válasz
Luser2000 #1981 üzenetére
Szia,
A WatcMaker programot kell telepíteni a playről. Én megvettem és abban bele lehet nyúlni a kinézet megjelenésébe is. Ez azért jó, mert néha a mutatók túlságosan beleolvadnak a környezetükbe. Legalább is az én szemem szerint. Ilyenkor kihangsúlyozom a színének a változtatásával. Persze az egész egysége ilyenkor egy kicsit megbomlik, de hát végül is az időt is szeretném látni. Nem tudom ez benne van-e a free programban, mert én rögön megvettem annyira tetszett. Miután telepítetted rögtön megjelenik az órán is és ott ki kell választanod a face-ek közül.
Itt lehet csemegézni:
https://facerepo.com/app/search/results/?sortOrder=downloaded-most&watchModel=moto-360&faceApp=watchmaker&compatibleIncluded=true&page=1
Ami piros ikonos az mind watchmakeres. Egyszerűen letöltöd a számítógépre, madj átdobod a telefonra onnan meg behívod a programból. -
Lacee1986
senior tag
válasz
cintula187 #1980 üzenetére
annak ellenére, hogy megcsináltam, később vettem egy connectet, miután láttam élőben. nekem így tetszik a legjobban.
Csak el kellene olvasni.
-
coolinggg
tag
válasz
cintula187 #1976 üzenetére
Nem vagyok a testvéred és olvass figyelmesebben mielőtt koptatod a billentyűt.
-
b_alazs
tag
Sziasztok!
Én is csatlakozom a "hátlap-repedés-gate" táborosokhoz.
Gyári bőr szíjjal, lazán hordva reggel észre vettem, hogy pár mm-re elindult egy repedás a középpont felé.
2015.novemberétől eddig bírta.Emaggal ma felvettem a kapcsoaltot, kíváncsi vagyok milyen lesz ügymenet, majd írom a fejleményeket, ha van rá igény.
Üdv,
Balázs -
TGa
tag
válasz
slice14 #1973 üzenetére
Köszi a válaszokat. A börszíj repedést értem a képek alapján, mert van közvetlen kapcsolat a szíj és a hátlap között. A gyári fémszíj esetében azonban kizárt, hogy a hátlaphoz feszüljön a szíj, ahogyan én látom. Azért kérdeztem ha esetleg az én gyári fémszíj és hátlap repedés bejátszik, ne nézzenek hülyének az edigitalban, hogy ez lehetetlen...
-
TGa
tag
A gyári fémszíj mellett is előjöhet a hátlap repedés?
-
Sword
őstag
válasz
coolinggg #1961 üzenetére
Azért kicsit túlzás, hogy esztergagépet is kell venned egy okosóra mellé
Mivel a 2nd gen óránál nincs ilyen probléma, bátran kijelenthetjük, hogy tipushibáról van szó. Ha pedig arról, akkor mindaddig ekkora probléma lesz, amig az óra létezik. Amilyen ütemben hozzák a gyártók az új órákat idén, abból az látszik, hogy még kapott a sima moto 360 is egy kis időt a piacon, a vevőknél.Nekem sikerült sportolás miatt megcsípni egy új fejlesztésű Polar sport/android wear órát , csak azért eladó a Moto 360 2nd gen órám, egyébként nem lenne mire lecserélni.
-
coolinggg
tag
Sziasztok, gyerekek, nem akarom elhinni hogy még mindig ekkora a probléma a hátlap körül. Én 10 perc alatt csináltam meg az órát 3/4 éve nem sokkal a vásárlás után olyanra, hogy a világ összes 22 mm-es szíja 100% biztonságban jó rá örökre. ( mondjuk már hazudok is, mert az extra vastag szilikon szíjam illeszkedő részét pengével kellett "karcsúsítanom". de az teljesen extrém eset. nem is használom, pedig jó lett) annak ellenére, hogy megcsináltam, később vettem egy connectet, miután láttam élőben. nekem így tetszik a legjobban. (vastag csukló előnyben)
persze nyilván nincs mindenkinek lehetősége arra hogy megcsinálja magának, de szerintem bármelyik órás elkészíti a kis köszörűcskéivel 5 perc alatt. amelyik azt mondja hogy ez szörnyűséges, vandál gányolás, az egyszerűen még az 5 percet is sajnálja mert nem jól fizető munka, vigyétek máshova. és ne hagyjátok magatokat becsapni, ez csak egy tetves műanyag lap, amely az aliexpressről is vásárolható (annak mondom, aki esetleg retteg hogy most aztán mi lesz az órájával)! -
Cry0
őstag
ez a szíj jó az első genes órához?
-
vicsmith78
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Moto360 órát.
Iphone 6s-el használom.
A gyári számlapok nem tetszenek és szeretném lecserélni.
Olvastam egy-két cikket, meg néztem videókat, de nagyon bonyolult egy új óra számlap felvitele az órára..
Ebben tudna valaki segíteni?
Nagyon tetszene egy Chrono típusú számlap...
Előre is köszi! -
RaveForce
veterán
nah rég jártam erre, azóta a kis hátlaprepedéshez, a kijelzőbeégéshez, már a kijelző foltosodás is előjött
szintén edigi... ahogy látom, cashback van már csak erre a termékre..
-
dobolson
senior tag
És valóban, visszaadták az árát.
-
dobolson
senior tag
Na látom másnak is edigitaltól van az órája és szintén repedt a hátlap. Én is így jártam, vissza is vittem 08. 11-én, a mai napig nem szóltak, hogy mi van.
Ma bemegyek és rákérdezek. Engem az sem zavar, ha az árát kapom vissza, csak valami legyen már. Írok, ha lesz infóm, mert látom más is ezzel küzd (vagy fog).
-
-
Luser2000
addikt
válasz
Luser2000 #1943 üzenetére
Annyit telefonon kiderítettem, hogy a hivatalos szakszerviz a
Cordon Electronics KFT.
Cím: Budapest, Széchenyi tér 9, 1045
Telefonszám: (1) 272 0708
Nyitva tartás:
hétfő 9:00–16:00
kedd 9:00–16:00
szerda 10:00–18:00
csütörtök 9:00–16:00
péntek 9:00–16:00
szombat Zárva
vasárnap ZárvaHa valakinek könnyű oda elmenni, akkor az gyorsíthatja a folyamatot.
-
Gábor-KJ
őstag
Nekem és a kollégámnak még tavaly októberben a Moto UK szervíz cserélte a hátlapot (mivel mindkettőnkké elrepedt) és az új hátlap strapabíróbbnak tűnik.
Viszont ugyanez a szervíz idén már inkább visszafizetette a vásárlás helyével az órák árát.
Nem nekünk hanem akiknek idén volt problémájuk!
A miénk azóta is tökéletes. -
Cry0
őstag
az mennyire normális hogy az óra hátulján a pulzus mérőnél folyamatosan zöld led világít ?
-
Cry0
őstag
ki milyen üvegfóliát vett az órára ? most rendeltem egyet olcsón megjött ma amint rátettem az órára mint ha jégen lett volna és csuszot oda vissza sajnos nem ragadt ...
-
vasn
tag
Arra van lehetőség, hogy a bejövő hívást az órával magyar nyelvű SMS-el utasítsam vissza?
-
Sword
őstag
-
Sword
őstag
válasz
devilke #1922 üzenetére
Na, megnéztem.
Moto saját futás appjával mértem a folyamatos pulzust, és se a tökéletes, se a folyamatos nem megfelelő kifejezés az óráraEllenpár egy Polar H7 Bt a telefonhoz kötve, mellhasra csatolva.
Idle-ben először 10-zel többet mutatott az óra, mint a mellkaspánt, aztán szépen lassan közelített felé (lassan reagál, nem jó a mintavételezés sűrűsége). Aztán guggoltam jópárat, a mellkaspánt szépen azonnal kezdett felfelé kúszni, az óra maradt 80 körüli pulzuson. Mellkaspánt 120, óra 85 kb. ez volt az arány.
Persze szép folyamatos grafikont fog rajzolni, meg talán úgy is mutatja, hogy folyamatosan mér, de az alkalmatlan a helyes szó a működésére.Azt megkérdezném, hogy neked "vibrál" a zöld led? Mert anno a Gear S-em mintha folyamatosan világitott volna mérés közben - az sem volt pontos, se jó-, de a Moto led-je vibrál.
-
Sword
őstag
Sport változata jelent meg nemrég az órának, azt hiszem annyi a +, hogy van benne GPS.
MIvel az óra pulzusmérésre sportolás közben gyakorlatilag alkalmatlan, így úgy gondolom, hogy sétálgatás közben trackelésre jó..
Moto 360 2nd gen-t viszont hülyére akciózták az elmúlt időben, jó vásár lehetett kintről megvenni (150 $, ha jól emlékszem). Sajnos a jelenlegi óra sportolás támogatására finoman fogalmazva korlátozottan támogatott, én akkor leszek elégedett, ha mellkaspántot az órához lehet majd connectálni és a telefont otthon lehet hagyni egy futáshoz, mert futnak önállóan rajta az appok.
-
Sword
őstag
válasz
Gábor-KJ #1918 üzenetére
Asus Zenfone 2-esem van.
Note 4-em is. Mindkettővel ezt csinálta. Megy a moto connect, csak 10 endomondo használatból 3-4 alkalommal a futás, bringázás közben, gyakran pár másodperc után megáll az összes számláló, az óra működik, de leszakad, Endomondo számai állnak, kilövés után sem indul el újra. Valamikor később x órával helyreáll a kapcsolat vagy a telefonon kell BT kapcsolatot megszakítani, utána tud connectálni. Az óra újraindítása nem segít. A BT-t persze nem akarom ki, be kapcsolni futás közben, mert akkor leszakad a mellkaspánt is, attól általában a telefonon lévő Endomondo is meghülyül.Megvolt az uninstall, most pár napig tesztelem, leírom a tapasztalatokat.
-
D22
csendes tag
Jól tudom, hogy a Motorola nem mutatott be új okosórát a mostani IFA-n? Ezek szerint leállt a Moto 360 fejlesztése és ne számítsunk 3. generációra? Szeretnék beruházni egy Moto 360-ra (2nd), de úgy voltam/vagyok vele hogy megvárom a legújabbat, hátha abban lesz valami plusz, vagy ha nem akkor a régi ára lejjebb megy.
-
Sword
őstag
Endomondo alatt nagyon gyakran teljesen disconnectál az óra (több telefonnal próbáltam már). Azt olvastam, hogy dobjam a Moto connect appot, elég neki a Google Wear app-ja.
Kipróbálom, de kíváncsi vagyok, hogy mi a véleményetek. -
slice14
veterán
Tegnap este feltettem a telóra a 7.0-át. És ugye ajánlott új főverziónál egy reset. Ezzel nincs is probléma. De az órát hogy tudom úgy újra párosítani hogy ne kelljen gyári visszaállítást nyomni?
-
igor-hu
tag
-
igor-hu
tag
Ja hogy ja... nem a google alkalmazások, hanem maga a google app hiányzik neki, mivel az egész watch a google now kiterjesztése lényegében, így nyilván nem megy anélkül
De akkor helyesbítek: nem csak a play services hanem a google app is kell hozzá.
(#1904) vasn
Nexus 6tal nekem hibátlanul működött, p9-et kb 2 naponta újra kell indítani hogy csendben legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kipróbáltuk a Moto 360-at, melyet a legjobb okosóraként tartanak számon. Ez azonban az Android Wear platform fiatalsága miatt nem jelent sokat, a Motorola újdonságának van miben fejlődnie.
- Spórolós topik
- Windows 10
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Fujifilm X
- Telekom mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest