- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amalgam
aktív tag
Tud már magyarul az Android Wear?
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
mekkGyver #1697 üzenetére
Nekem meg a 6os óta: nem mindig lehet a kijelzot gombbal bekapcsolni vagy epp kikapcsolni, tovabba az oran valo menu bongeszes kozben kikpacsol a kijelzo csak ugy, meg hiaba van beallitva hogy kezmuzdulatra a kijelzo ne kapcsoljon be akkor is csinalja, laggol, meg eltunt a "restart" opcio is meg ilyenek...
-
mekkGyver
aktív tag
válasz
Gábor-KJ #1696 üzenetére
Bírom az örök optimista, segítőkész hozzászólásaidat!
Csak azért is visszarakom rá az 5.1-et, mert kiakaszt ez a "kényszer" ambientes bekapcsolás, meg a militarys iránytűs keret is hiányzik. A Bluetooth hibát persze szartak kijavítani a 6.0-ban, ami miatt vártam a frissítést.
-
Bl.Gyo.
őstag
milyen mód van arra hogy vissza kerüljön az 5.1-es (vagy 5.0.1? nem tudom) rendszer? mostani 6-ossal vannak idegesítő bugok / gondok, amik az 5.1-el nem volt! usb ugye nincs rajta...
-
slice14
veterán
válasz
cintula187 #1692 üzenetére
Igen, azóta már megoldottam.
Köszi
-
slice14
veterán
Hol tudom beállítani hogy a kijelző felvillanásánál ne írja ki az 'Oké Google' feliratot? Úgy emlékszem hogy anno elsőre beállítottam a A WatchMakerben be tudtam ezt állítani, de most valamiért nem találom.
Kicsit zavaró, mert pont arra a területre van kirakva az akku szintje. -
Luser2000
addikt
válasz
mekkGyver #1676 üzenetére
Így már értem mire gondoltál.
Bár emlékeim szerint "engedély" (hatósági) nem kell, azonban bejelentési kötelezettség van (cégbíróság).
Ha megnézed az "engedélyüket" (cégkivonat), akkor azért láthatod, hogy nem "szaniteráru és építőanyag kereskedésre van csak engedélye".4742 '08 Telekommunikációs termék kiskereskedelme
Bejegyzés kelte: 2015/05/21 Közzétéve: 2015/05/23
Hatályos: 2015/05/21Egyébként véleményem szerint is inkább kerülendő forgalmazó.
-
mekkGyver
aktív tag
válasz
Achiles #1677 üzenetére
Sajnos rengeteg "ilyen" cég van, bár lehet, hogy ezek küldenek is valamit, de láttam már olyat, amelyik kedvezményt ad előreutalásra, azok általában semmit se küldenek, csak lenyúlják a lóvét. Azt nem értem, hogy a sok agyatlan miért lájkolja ezeket a facebookon, ha még nem is vásárolt tőlük. Nagyon megtévesztő! Ajánlom mindenkinek, hogy guglizza be a bankszámla meg a céges adatokat mielőtt ismeretlen cégtől rendel nagyobb összegben!
-
eami
veterán
válasz
Gábor-KJ #1682 üzenetére
azt hittem igazad lesz aztán elismerem... most viszont jössz nekem £231.98-al..... kössz. remélem állod is a sok okoskodásodat
szerk:
csak hogy lásd nem a levegőbe beszélek...
szerk2: szerencsére nem vagyok ennyire dinka és "dummy" adatokkal adtam le a rendelést, de ha végignyomtam volna saját adatokkal akkor bizony most nem kevés pénzzel könnyítettél volna meg. Jó lenne ha kicsit körültekintőbben osztanád itt az észt.
-
eami
veterán
-
mekkGyver
aktív tag
válasz
Luser2000 #1675 üzenetére
Egy cég, amelyik egy éve (sem) alakult, szaniteráru és építőanyag kereskedésre van csak engedélye, olyan bejegyzett székhellyel, ami egy lakóház, de üzlethelyisége nincs, tehát személyesen nem is tudod felkeresni, a weboldalának domainje egy név nélkül bérelt szlovák valamire mutat, ráadásul 2 hónapja ugyanez a cég még potencianövelőket hirdetett, de már az az oldal is bezárt. Vajon milyen garanciát tud adni, de még érdekesebb, hogy milyen hivatalos forgalmazó állna vele szóba, mikor még műszaki cikk kereskedés sincs a TEÁOR számai között?!
Csak ennyi... -
mekkGyver
aktív tag
válasz
Achiles #1673 üzenetére
Adószám alapján én nem rendelnék tőlük !!!
http://www.nemzeticegtar.hu/szaniter-city-kft-c1309175615.html -
Achiles
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Mobilcorner.hu oldalról? Itt a 2gen 100 ezer.
-
eami
veterán
-
Lacee1986
senior tag
válasz
Achiles #1664 üzenetére
Szia! Én a kondiba és futáshoz nem viszem a telefonom csak az órát és egy bluetoothos fülest. Remekül működik az offline zenelejátszás.
Ambient módban mindig látszik az idő az órán, ha viszont felemeled a karod, akkor bekapcsol teljesen a kijelző. Nem kell semmit nyomkodni rajta.
-
slice14
veterán
Tegnap csináltam a telón egy gyári visszaállítást és azóta a watchmaker-rel nem tudok átküldeni órakinézetet. Ja meg párosítás előt az úrát is visszaállítottam gyári állapotba.
A watchmaker ezt az üzenetett dobja fel:Első alkalommal sem állítottsm be szinte semmi plusz dolgot és akkor működöt.
Igazából annyi történt hogy a telefon bootloadere lett nyitva és a titkosítás kikapcsolva.
Tipp?
-
Achiles
csendes tag
Sziasztok!
Még egy pár kérdést engedjetek meg. Az óra milyen funciókra képes telefon nélkül? Bár mint ha olvastam volna itt jóval korábban. Zene lejátszás lehetséges BT headsettel telefon nélkül? Háttérvilágítás nélkül meddíg látszik az idő, vagy teljesen elsötétül? Ezek a videókból nem derülnek ki.
Lehet bugyuta kérdések előre is elnézést kérek! -
Snoop27
őstag
válasz
MartOOn #1655 üzenetére
+1, egyet értek veled teljes mértékben, jo ideje használom én is, nagyon szerethetö kis kütyü, ma sem vennék mást helyette, de még a 2nd gen-re sem cserélném le, nekem nem érné meg a + pénzt a tudásbeli különbség.
Mustanggt: sajnos egyszerre csak egy telefont kezel, pedig én is nagyon örülnék neki, ha egyszerre csatlakozna rá a céges és a saját telom is, de sajnos nem. -
kuszal
tag
válasz
Achiles #1657 üzenetére
Szia,
ha jól értem akkor még nem vásároltál be. Ha így van akkor én első körben a saját módszeremet ajánlom:
- veszel egy első generációsat használtan, 30 max 40 között megvan,
- kipróbálod, használod, teszteled,
- ha tetszik, akkor vagy meghagyod vagy eladod és vásárolsz egy második generációsat,
- a 2. generációs elvileg elegansabban néz ki és két méret is van,
- ha nem tetszik, rájössz, hogy mégsem erre vágytál, akkor eladod 30-ért és a pár ezres bukót betudod próba pénznek:-) -
Mustanggt
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem Moto 360 1gen-hez:
Egyszerre csak egy mobilt lehet csatlakoztatni hozzá?
Most tervezek venni egyet, jó lenne ha a céges note4 és a saját moto x2 egyszerre tudná az értesítéseket kiadni
A legjobb az lenne, ha híváskor kiírná, h ki hív és fel tudnám venni headsettel vezetés közben. (a headset kezel 2 db telefont)Elsősorban újat vennék (ezüst), ki tud bevált olcsó helyet? Ha nincs más akkor partnerótól rendelem, a moto x2 is onnét jött.
-
Achiles
csendes tag
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat.
Én inkább a második válaszodra gondoltam, hogy használom, bár vannak elég sok értesítések, információ jelleggel. Nekem is az tetszik a kütyüben, hogy sok féle képen lehet alakítani, még gondolkodom a vásárláson, nem olyan olcsó, ahol én néztem kerek 100 ropi. Néztem egyéb oldalakon is de azokba nem bízom annyira. Eby, amazom, meg nem tudom mi. -
kuszal
tag
válasz
Achiles #1651 üzenetére
Mire és milyen szinten szeretnéd használni az órát.
Ha erre a kérdésre tudod a választ akkor könnyebb tanácsot adni.
Én pl.: kikapcsoltam, hogy a céges e-mailek érkezését is jelezze. Van amikor napi 100-150 levél is érkezik, nagyrészt olyan ami csak infó jelleget hordoz, így nekem nincs rá szükségem.
De az SMS vagy naptárbejegyzések jelzése viszont fontos és nagyon hasznos, hogy az órán azonnal látod mi történik.
Lehet-e élni nélkül? Természetesen, hiszen ez is csak egy újjab kütyü, egy újabb dolog amire oda kell figyelni, tölteni stb.
Milyen élni vele, milyen használni? Nagyon jó. Van egy órád ami minden nap más lehet egy kicsit. Alapból is elegáns szerintem. Az óraszíj gyors cseréjével pedig lehet sportosabb, elegánsabb vagy divatosabb a kinézete.
Az óralapok cserélgetése nagymértékben képes megváltoztatni a pillanatnyi kinézetét/látszatát. Ha kell akkor, csak egy diszkrét óralap, de ha arra van szükséged akkor mutatja az akkuk állapotát plusz az aktuális naptárbejegyzést.
Én a lépésszámlálót szeretem benne a legjobban, mert a gép előtt üldögélve nagyon el vagyok lustulva. Most viszont magammal versenyzek, hogy minden nap több és több legyen a nap végé látható szám :-)
Kell-e tölteni naponta? Nekem igen. De éjszakára amúgy is leveszem és este 10-11 óráig még mindig kihúzta eddig.Nekem nagyon hiányozna már, de speciel "kicsit" technika meg kütyübuzi vagyok :-) :-) .-)
-
MartOOn
addikt
válasz
mekkGyver #1653 üzenetére
+1 semmi bajom vele. Nincs rajtam mindig igy nem is kell minden nap töltenem. Ami eszméletlenül tetszik benne hogy nagyon pontos a gesztus vezérlése. Gondolok itt a csuklo mozdulatokra. 99%-ban tenyleg csak akkor villan fel amikor akarom. Szoval csillagos kis ötös a motorolanak.
-
mekkGyver
aktív tag
válasz
Achiles #1651 üzenetére
Főleg azért resetelgettük, mert nem akart megjönni a frissítés és vártuk, hogy majd reset után elindul. Na meg aki telepakolja az agyát, annak szokott meghülyülni. Amúgy stabilan működik mióta megvan, eddig ez a legmegbízhatóbb okosórám, pedig ez sorban már a kilencedik. Az igazi achilessarka
az akku, ezért napi szinten tölteni kell, mint egy mobilt.
-
Achiles
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok itt és én is gondolkodom a Drágaság vételén. Végig olvastam a topikot, kicsit elbizonytalanodtam, a sok állítás, rezet, újraállítás és rezet olvasásakor, hogy megéri ez nekem? Nagyon tetszik maga az óra és a sokszínüsége, személyre szabhatósága.
-
Gábor-KJ
őstag
Segítség segítség!
Nagyon bejött nekem a Tylt szíj az órára.
Szeretnék hozzá másikat ugyanettől a gyártótól, de már csak 2nd gen-hez dedikált szíj van.
Az jó ehhez a 1st Gen.hez is vagy van valami ami miatt mégsem?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
slice14
veterán
Amit mér pulzust a fit, azt a telón is el lehet érni? Vagy csak az órán tudom visszanézni?
Ill. az auto pulzusmérést hol tudom kikapcsolni? Mert már azt is megtudtam h a töltőnek is van pulzusa, ami 125bpm -
scream
veterán
Volt visszakérés, nem adták, azt mondták, csak a vételárat tudják visszaadni.
Úgy tűnik, most egy cserét kapok (újat), viszont elég nehézkes volt, azt mondták, hogy mivel már kifutó termék, nem akarnak ők sem foglalkozni vele, sőt lehet a moto márkanevet a Lenovo meg is szünteti...
-
Luser2000
addikt
-
HaZse
őstag
Tudja valaki, hogy hogyan lehet kikapcsolni azt a funkciót, hogy ne kapcsoljon be az óra, mikor a csuklómon óranézési mozdulatot végzek?
A másik, hogy van rá TV távirányító? (Samsung Smart TV)
-
Lacee1986
senior tag
Akit esetleg érdekel, fel tudok ajánlani egy SteelConnectet május 25-27 közt Debrecenben, teljesen ingyen. Aki elsőnek dob egy pm-et az kapja, lehetőleg olyan akinek tényleg szüksége van rá.
-
-
Lacee1986
senior tag
válasz
cintula187 #1610 üzenetére
Ha visszaolvasol akkor láthatod, hogy a Gen 1-hez nem ajánlott semmilyen third-party fémszíj, csak az eredeti gyári. A másik megoldás egy SteelConnect beszerzése.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #1596 üzenetére
Friss tanács, ajánlás fémszíjakra? Hmm, valaki?
-
ponyvas
újonc
Btn- nem is jelezte hogy van frissittés amikor mondtad a wifit a Bt kikapcsoltam rámentem a system update-ra és egyből töltötte is
Még eggyszer is köszönöm!
-
MartOOn
addikt
Haliho. Azt hogyan lehet megoldani hogy a telo ne keresse allandoan az orat, ugyanis nem minden nap hasznalom es amikor pont nem használom a telo egesz nap pörög hogy trying to connect. Tuti meríti.
-
HaZse
őstag
Aki esetleg megválna szeretett moto 360-ától, az dobjon egy üzenetet nekem. Köszönöm.
-
ponyvas
újonc
Igggen megtörtént és egyből jelzte is a frissittést
Wifin egyből jött is eddig csak Bt vel volt összekapcsolva a telóval. Nagyon szépen köszönöm a ségítséget
-
slice14
veterán
-
ponyvas
újonc
Az akku tele van nem tudom mi lehet a baj. lehet csak simán késik a frissittés?!
-
ponyvas
újonc
Megtortent a reset mindent toroltem mindent nullarol kezdtem de valtozatlan frissites nincs. Az a puclic LLA38 to LLA44S szoveg szoveget irja ki. Valakinek esetleg meg valami otlete? Kezet idegesiteni a szitu!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kipróbáltuk a Moto 360-at, melyet a legjobb okosóraként tartanak számon. Ez azonban az Android Wear platform fiatalsága miatt nem jelent sokat, a Motorola újdonságának van miben fejlődnie.
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Samsung Galaxy Watch4
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest