- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
Új hozzászólás Aktív témák
-
b_alazs
tag
válasz
Luser2000 #1988 üzenetére
Szia!
Pont most érdeklődtam az eMag-nál, hogy mi a helyzet a 10.15-én elszállított órámmal.
A gyártó szervizében van, azt mondták, hogy innentől még kb. 2,5-3 hét a trend, amire visszaküldik.
Szóval szummázva még egy hónapot várnom kell kb.Nem teljesen értem, hogy miért ez a folyamat, amikor a gyártó által elismert tömeges hibáról van szó és az esetek kivétel nélkül visszafizetéssel végződnek( gondolom, hogy nem akartak egy folyamatot felállítani egy hibás termékre minden forgalmazó országban, de akkor is na...).
@mindenki,
Egyébként a pénz visszafizetése hogyan történik meg?
E-mailben kell egyeztetni majd a további részleteket? Nem én vagyok az eredeti tulajdonos, ezért kérdezem.Üdv,
Balázs -
coolinggg
tag
válasz
Luser2000 #1981 üzenetére
Szia,
A WatcMaker programot kell telepíteni a playről. Én megvettem és abban bele lehet nyúlni a kinézet megjelenésébe is. Ez azért jó, mert néha a mutatók túlságosan beleolvadnak a környezetükbe. Legalább is az én szemem szerint. Ilyenkor kihangsúlyozom a színének a változtatásával. Persze az egész egysége ilyenkor egy kicsit megbomlik, de hát végül is az időt is szeretném látni. Nem tudom ez benne van-e a free programban, mert én rögön megvettem annyira tetszett. Miután telepítetted rögtön megjelenik az órán is és ott ki kell választanod a face-ek közül.
Itt lehet csemegézni:
https://facerepo.com/app/search/results/?sortOrder=downloaded-most&watchModel=moto-360&faceApp=watchmaker&compatibleIncluded=true&page=1
Ami piros ikonos az mind watchmakeres. Egyszerűen letöltöd a számítógépre, madj átdobod a telefonra onnan meg behívod a programból. -
-
Luser2000
addikt
válasz
Luser2000 #1943 üzenetére
Annyit telefonon kiderítettem, hogy a hivatalos szakszerviz a
Cordon Electronics KFT.
Cím: Budapest, Széchenyi tér 9, 1045
Telefonszám: (1) 272 0708
Nyitva tartás:
hétfő 9:00–16:00
kedd 9:00–16:00
szerda 10:00–18:00
csütörtök 9:00–16:00
péntek 9:00–16:00
szombat Zárva
vasárnap ZárvaHa valakinek könnyű oda elmenni, akkor az gyorsíthatja a folyamatot.
-
mekkGyver
aktív tag
válasz
Luser2000 #1675 üzenetére
Egy cég, amelyik egy éve (sem) alakult, szaniteráru és építőanyag kereskedésre van csak engedélye, olyan bejegyzett székhellyel, ami egy lakóház, de üzlethelyisége nincs, tehát személyesen nem is tudod felkeresni, a weboldalának domainje egy név nélkül bérelt szlovák valamire mutat, ráadásul 2 hónapja ugyanez a cég még potencianövelőket hirdetett, de már az az oldal is bezárt. Vajon milyen garanciát tud adni, de még érdekesebb, hogy milyen hivatalos forgalmazó állna vele szóba, mikor még műszaki cikk kereskedés sincs a TEÁOR számai között?!
Csak ennyi... -
bazsc20ne
tag
válasz
Luser2000 #1386 üzenetére
nekem meg nem gyári fémszíjas és fél éve hibátlan
amúgy a hagyományos szíjakkal (pl gyári bőr szíj) nagyobb az esély a repesztésre, mert ott túl kell húznod, hogy a megfelelő lyukba csatold, tehát mindig feszíted a műanyagot
nem kell steel connect, csak egy rendes csatos szíj
-
mekkGyver
aktív tag
válasz
Luser2000 #1284 üzenetére
Tegnap lefekvés előtt a frissítés reményében - egy külföldi fórumozó tanácsára - lereseteltem az órát. Azt írták nem kell aggódni, minden megmarad. Csak azt felejtették el leírni, hogy 2-3 óra, mire mindent visszaszinkronizál és sok beállítás visszaáll alapra. Mire mindent visszapakolt és beállítottam reggel lett. Ráadásul a frissítés se jelent meg azóta se, pedig már nagyon kíváncsi vagyok az akksiidő javulásra...
-
Arween
senior tag
válasz
Luser2000 #1123 üzenetére
Olvasom a fórumot sokan írjátok a hátlap repedést azért egy ilyen drága cuccnál baromi bosszantó dolog
Az itthoni garanciáztatása működik? Ezt a hibát is javítják garanciában?
Jó pár videót megnéztem de az még nem világos nekem,hogy magyar nyelv van benne? Illetve amin tölteni kell az órát az is benne van a kezdő csomagban ugye,vagy az még külön költség?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kipróbáltuk a Moto 360-at, melyet a legjobb okosóraként tartanak számon. Ez azonban az Android Wear platform fiatalsága miatt nem jelent sokat, a Motorola újdonságának van miben fejlődnie.
- Bestbuy játékok
- Macska topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest