- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsc20ne
tag
válasz
N.otorious #695 üzenetére
zsír, köszi
-
bazsc20ne
tag
válasz
Atimen33 #694 üzenetére
a fémcsat miatt nem, ha nem állítod túl feszesre
a fémszíj esetén kisebb a repedés esélye, mert nem feszíted meg minden alkalommal
bőrnél ugye túl kell húznod a lyukon, hogy visszacsússzon, tehát ha nem akarod, hogy lötyögjön, nagyobb erőnek teszed ki a cuccot
az ilyen megoldások ezért "biztonságosabbak"
az már csak mellékes, hogy kényelmesebbek is -
Atimen33
tag
válasz
N.otorious #672 üzenetére
Szerintetek ez okozna hátlap repedést az első generációs órán?
-
bazsc20ne
tag
válasz
N.otorious #692 üzenetére
ez milyen szíj?
asszem tetszik -
Geo-tin
csendes tag
Sziasztok!
Pont egy hete jutottam hozzá egy új-bontatlan Moto 360(Gen1.)hez 52000Ft-ért. Eleinte voltak kétségeim az órával kapcsolatban, mert kevesebb mint egy napig bírta, ill. ha ambient mód nem volt bekapcsolva, akkor csak gmail leveleket jelezte.
Érdekes módon ahogy többen írták, 1 hét után nagyon fa*zául beállt az üzemidő, és factory reset után is jöttek ambient mód nélkül is az értesítések.
Üzemideje nincs olyan jó mint a Gen2-nek ahogy mások írják, de szerintem ígyis teljesen jó.
Reggel 7körül felszoktam tenni töltőre hogy felmenjen kb. 95%-ig, és másnap reggel 7re lemegy kb 48-52%-ra, ami szerintem nem rossz úgy, hogy egésznap rezeg kezemen emailektől, hívásoktól, smsektől
iOS usereket szeretném megkérdezni, hogy mennyire korlátozott a Moto360 használata iPhone készülékkel?
Minden értesítés megérkezik az órára? gondolok itt sms, facebook, fb messenger, whatsapp, viber? óráról irányítható e kamera pl.? vagy leginkább csak értesítéseket jelenít meg és semmi mást?Előre is köszönöm a választ!
-
Sword
őstag
válasz
cintula187 #683 üzenetére
Nem hinném. Szerintem inkább beleveszi az Android OS-be vagy ilyesmibe.
Amikor egy napra nem is a BT volt kikapcsolva, hanem csak nem csatlakozott hozzá óra, érezhetően megnőtt az akksiidő. -
Sword
őstag
válasz
N.otorious #680 üzenetére
Nem a location-ra értettem, az órát is kínában gyártják, hanem a minőségre
Sok vackot rendeltem mrá onnan nagyon, szóval inkább minőségjelzőnek szántam, mint földrajzozásnakÜzemidő: reggeltől (8 kb.) mostanáig 92%-ra ment le. Nem nagyon volt nyúzva, de folyamatos kapcsolatban volt. Notificationok a telefonon le voltak kapcsolva az valahogy átjött az órára is, nem jöttek értesítések.
-
bazsc20ne
tag
válasz
N.otorious #680 üzenetére
amúgy az első gennél kell némi csiszolás az egyenes végű szíjakon, mert belül az órában középen vagy kis kiálló műanyag izé és nem meg fel tőle a szíj
persze könnyebb azt kicsiszolni az órából, de talán kulturáltabb a fém szíjat módosítani -
Sword
őstag
válasz
bazsc20ne #677 üzenetére
DDDDDDDDDDDD
Az enyém csak 5 soros lesz, meglátjuk
Korábban volt titánium órám, illetve megvan még, csak a tech órák miatt háttérbe szorult, kicsit más szerkezetű szíjjal, az nem bántott.
Én mindenképpen ezüstöt szerettem volna, remélem nem lesz nagy különbség a színben, ezért is válaszottam olyan szíjat, amit kifejezetten az órához árulnak, hátha egyeztették. A másik a gyorsreteszke. Az olvastam itt a tesztben, hogy le kellett venni hozzá a hátlapot az előző verziónál, hogy cserélni lehessen a szíjat. Ezt nem akartam megkockáztatni. Remélem a minősége is jó lesz, ennyi pénz már lassan egy tisztességes stainless steel szíj ára, nem "kínai" minőséget várok. -
bazsc20ne
tag
válasz
N.otorious #674 üzenetére
nekem is ilyen van
a kis szemek miatt tépi a szőrt rendesen, úgyhogy lassan cserélem is... -
Sword
őstag
válasz
N.otorious #672 üzenetére
Én ezt vettem. 5600 Ft kb. gyorskipöckölővel. Ezüstöt.
-
N.otorious
senior tag
2000 ft volt kb
biztos titán
fekete amúgy aliexpressről
-
Sword
őstag
válasz
N.otorious #670 üzenetére
A szíjra gondoltam
Szóval az érdekel, hogy azt milyen színűnek írták? Mert ilyet nem találtam.
Vagy ez titánium? -
Sword
őstag
válasz
N.otorious #666 üzenetére
Ez milyen színű? Én elvileg ezüstöt rendeltem. Az volt meg fekete, iyet nem is láttam.
-
cintula187
addikt
válasz
N.otorious #665 üzenetére
Azért az nagyon jó idő már. Szép is.
-
Sword
őstag
Sziasztok,
Én is most vettem egy 46 mm-es 2nd gen Moto 360-at. Előtte Sony Smartwatchom volt, utána Samsung Gear S Galaxy telóval, a váltás pont a telefon váltása miatt volt, sajna más telefonnal nem valami hatékony a Gear S.
Most egy nagy, ezüst színű Moto 360 (2015) van, cognac színű bőr övvel, amit le fogok cserélni egy hozzá való fémszíjra (már úton van elvileg).
Mivel tegnap este jött, nem sok tapasztalatom van, leszámítva, hogy nagyon szép
Mivel Android Wear, gondolom minden hasonlóan fog működni, mint az első Moto 360-on, úgyhogy itt vagyok
-
N.otorious
senior tag
Valakinek van valami apk gyűjteménye, listája mit megosztana itt a fórumon? Pl. ami hasznos, szép.....
-
-
Kovaratis
senior tag
Köszönöm a tanácsokat, minden sikerült/teljesült, de valamiért mégsem látta. Hard reset után viszont ment. 29e forint volt az óra. Gyári állapotú, de használt. 5.5e volt az út, és 7e a vám/adó. Így kicsit 40e fölé jött ki a vége.
Tapasztalatlan júzereknek jótanács? Szép face-ek gyüjtőhelye? Alap appok?
Köszi! -
scream
veterán
-
inthro
aktív tag
Megjött a hátlap az órához Kínából, nagyon korrektek voltak, minden szerszámhoz ami a cseréhez kell kettőt kaptam, a hátlap pedig full eredeti.
Ha tovább repedne, ami most egy ideje stagnál, akkor a cseréről majd beszámolok. -
kotovics
tag
válasz
VegyiCimbi #651 üzenetére
Engem is érdekelne, a beszerzés formája, mert az expansys -en sajnos még mindig nincs, és félek hogy karácsonyig nem tudok szerezni....
-
Kovaratis
senior tag
Sziasztok!
Most jött meg amcsiból a first gen Moto 360-om, de semmi módon nem tudom párosítani a telefonommal (Honor 6) Tudtok valami okot esetleg amiért nem megy?
Köszönöm!
-
smallmer
őstag
srácok egy kérdés. valahogyan meg tudom oldani iphone csatlakozással, hogy valami böngésző fusson az órán? egy pár tárgyból jó lenne használni néhány dolog "lelesésére "
-
scream
veterán
válasz
cintula187 #643 üzenetére
Nem hiszem, mert kifutó volt.
-
cintula187
addikt
válasz
N.otorious #642 üzenetére
Nem szar!
Expansysnál soha nem lesz már készleten az 1st gen?
-
bazsc20ne
tag
hát ez mondjuk nagyjából elég lehet
csak a gyári world clock-ot használom, mivel egyrészt tetszik, másrészt kell a munkámhoz még két város ideje (usával és taipei-jel dolgzom kizárólag, egyiket sem lenne jó felhívni hajnalban vagy este)
hívásokat szeretem látni, adott esetben elutasítani, pl egy meeting alattüzeneteket amúgy is rapszodikusan nézem, óráról nem válaszolok, tehát túlélem
azt hiszem, jó lesz
köszi
-
lpepe
tag
válasz
bazsc20ne #639 üzenetére
Inkabb mi mukodik: egyreszt az ertesitesek, de pl. rapszodikus mennyi kesessel, van amikor azonnal, van amikor masodpercekkel kesobb- ez hivasnal zavaro. Aztan a motobody, de az androidhoz kepest ez is korlatozottabban, lepest, kaloriat, pulzust szamol.
Idojaras, naptarbejegyzesek megjelennek, ok google-ra reagal, google webes talalatokat dob fel, amit utana a telefonon tudsz megnyitni. Uzenetekre nem lehet valaszolni (se emoji, se diktalassal), a telefont fel lehet venni, a hivast el lehet utasitani. Watchface nagyon keves van ra, es en ugy vettem eszre, hogy androiddal lassabban merul az ora mint iphone-nal.
Wifi sync sincs.
-
dojle
csendes tag
válasz
N.otorious #637 üzenetére
42mm-es
-
Lacee1986
senior tag
válasz
cintula187 #634 üzenetére
Reggel 7től este 9ig olyan 10%on áll meg, ambientel bekapcsolva.
-
scream
veterán
válasz
cintula187 #634 üzenetére
Nálam így:
Reggel fél8 körül leveszem töltőről, napközben jön minden értesítés, MotoBody off, Ambient off, ami lehet off, és így este 11 felé 45% körül jár, ami nekem bőven jó, ahhoz képest, mint amit vártam. (Pebble-t azért nem fogja leverni... )
-
dojle
csendes tag
Ugye iOS 8.2+, de főleg 9-től támogatott ez az oprendszer is.
Pont tegnap mondták a Wear fejlesztők, hogy teljes kompatibilitást szeretnének iOS platformon is, de nyilván Androiddal lesz tökéletes, de amit lehet igyekeznek elérni Apple termékeken is. Ugye augusztus 31. volt a bejelentése ennek, szóval gyerekcipőben jár még a dolog, de a tervek ambiciózusak:
https://googleblog.blogspot.com/2015/08/android-wear-now-works-with-iphones.html -
dojle
csendes tag
Egyben válaszolok pár kérdésre.
@Lacee1986 (#625), Drakk (#627):
- Ez az első okosóra a kezemen, nem volt korábban más.
- Üzemidő: ma egész nap használtam az órát, átlagos használat mellett (amiben volt azért néhány óralap váltás, állítgatás, pulzus mérés, jöttek értesítések a telefonról, de extrém használatnak nem nevezném...):
07:00 100% (ekkor vettem le a töltőről)
12:00 87%
22:00 62% (amikor a bejegyzést írom)
(Beállítások: wifi kikapcsolva, BT: on, minden értesítést fogad a telefonról, időjárás szinkron, manuális pulzus mérés párszor, Moto Body bekapcsolva, brightness boost: off, always on screen: off, wrist gestures: on)@Xeon7 (#626): Hát, ez a kérdés elég szubjektív. Ha leteszem az asztalra, vagy oldalról nézem, akkor valóban vastag/nagy (vastagabb a telefonomnál). Viszont kézen hordva ez egyáltalán nem zavaró, nem tűnik fel, ha nem erre fókuszálva nézegeted. Az óra vastagsága "eltűnik" azzal, ahogy kis mértékben a kezedre/bőrre simul az óratest, vagy épp ahogy a szőr körülötte van (férfiak előnyben). Szóval a napi használat során annyira nem gáz, de azért tagadhatatlanul 11.4mm a magasság. Szemből nézve nincs vele gond, oldalról nézve mutatkozik meg a testessége. Biztos lesz ez még vékonyabb is, de hát rengeteg szenzor és chip került igen kis helyre.... Azért csatolok pár képet, ami segíthet... Ezeket mobillal lőttem egy előadóteremben, elnézést a minőségért.
-
inthro
aktív tag
válasz
cintula187 #629 üzenetére
Többet is, próbáltam.
-
cintula187
addikt
Lehet buta kérdés ; egy telefonhoz csak egy órát lehet passzoltatni?
-
lpepe
tag
válasz
smallmer #619 üzenetére
En csak a moto 360 miatt gondolkodtam el komolyan az iphone 6 lecserelesen. Vettem olcson egy xperia m2-t csak hogy kiprobalhassam milyen, ha teljes funkcionalitasat ki tudja az ember hasznalni, es hat eg es fold a kulonbseg. A legjobb az lenne, ha ios-en megkapna az osszes funkciot, ami androidon mukodik.
-
dojle
csendes tag
Még kint vagyok a Google konferencián az USA-ban, így hosszabb teszt jellegű írásra most nem vállalkoznék, de ha van esetleg konkrét kérdés, azokra pár mondatban szívesen válaszolok.
Pár szóban: elegáns, tartósnak néz ki. Azonnal használatba lehet venni, adja magát minden beállítás. Azt még szokni kell, hogy pontosan milyen mozdulatot tegyek, hogy a kikapcsolt képernyő bekapcsoljon, ha látni szeretném a pontos időt (van néha, hogy a csuklómozdulatra nem ébred fel a kijelző - de vsz. el kell találni a jó mozdulatot). Nexus telefonnal használom, így Androidos tapasztalataim vannak csak. -
dojle
csendes tag
Most kaptam a Googletől egy 2. generációs Moto360-at; ha kérdés volna az órával kapcsolatban, szívesen válaszolok.
-
pepe10.10
tag
a moto 360 ba hogy néz ki a képnézegető, illetve hogy tudok rátölteni képeket?
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
van valaki itt aki iphone-al használja az okosóráját?mármint azzal párosította ?
köszönöm -
pepe10.10
tag
a Samsung gear s-t szerintetek lehet telefon összehangolása nélkül használni?
-
-
Xeon7
aktív tag
válasz
cintula187 #611 üzenetére
Tetszeni nekem is mind a kettő tetszik nem is ezzel van a probléma
Az én dilemmám a 2 óra által használt op. rendszerrel van.
Sehol nem találtam összefoglalót ahol ecsetelték volna, hogy hosszú távon melyik lenne jobb (Android Wear vs. Tizen). -
Xeon7
aktív tag
válasz
Gábor-KJ #605 üzenetére
Na igen az ára az a duplája. Viszont így, hogy jelenleg semmilyen órám nincs szerintem nem érdemes már az első verzióval foglalkoznom
A problémám inkább az, hogy még mindig nem sikerült eldöntenem, hogy az Android Wear-el felvértezett Moto 360-t vagy a Tizenes Samsung Galaxy Gear S2-t vegyem e?
Próbálok youtuben videókat nézegetni, de eddig semmi használhatót nem találtam! -
Xeon7
aktív tag
Vett már valaki 2. Generácios Moto 360-t?
-
N.otorious
senior tag
A képernyő védő üveget nehéz felrakni? Vastagságra látszik az órán?
-
chosa91
aktív tag
Moto360 2. generációs szíj kompatibilis az 1. generációs órával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Csapszerelés segítség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest