- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor-KJ
őstag
Nekem volt pàr 2nd és van is - egyiknek sem szàllt el az akkuja.
Talán nem kellett volna pàr kollégànak 40%-nàl töltőre hajítani minden este.!(?)
Most mondjuk az az új megfejtés, hogy 40-80-ig töltsünk egy telefont például és mindezt rendszeresen.
Szerintem ez egy baromság - ezek szerint a 80-100-ig és 0-40-ig az kisnyúl?Peace
-
Gábor-KJ
őstag
Megkérdeztem.
Inkább nem vállalja.
Azt mondja elszakadnak a gumi bigyók amikor szétszedik és azokat pótolni kellene a legvégén meg összepréselni, mint az órákat szokták, szóval mindenképpen menj végig a szerviz úton!
Én is ezt tenném. És ezt javaslom a másik kollégának is - így most már... -
Gábor-KJ
őstag
Az egyik verzió, hogy az Expansy megoldja a garancián túli javítást is, de az fizetős - olcsónak nem olcsó, de ott minőségi munkát adnak ki a kezükből.
A másik - akku megvesz valahonnan és akkor tudok embert aki szépen megcsinálja.
Illetve rákérdezek nála az akku beszerzésre holnap délelőtt. -
Gábor-KJ
őstag
válasz
csakstddfor. #2272 üzenetére
Az első gen-nél egy bebootolás simán levesz 10%-t - az addig ok.
Első alkalmakkor megy 1-2 szinkronizálás és az akku sem adja le még a valódi teljesítményét.
Én leütném az akkut csontra és utána tölteném fel teljesen - aztán 1 hét után már látható mit tud.
-
Gábor-KJ
őstag
-
-
Gábor-KJ
őstag
PH addikt mivoltodra ekkora az arcod - okoska?
Arcképcsarnok méretedet meg redukáld lejjebb!
Az iromány pedig sem nyelvtanilag sem helyesírásilag nem volt ok!
Most hogy fonetikusra leforídottad az értetlen agyamnak a kolléga kérdését - mondom is a választ.
Valószínűleg biztonsági okból fakad a jelenség, mint pl az ujjlenyomat olvasó, amikor is megbízható eszközként kell jelezni a BT eszközt - jelen esetben az órát.
Ha ezt a kérdést - amikor egyszer ezt jelezte a telefon - átugrotta, akkor azt a bt menüben tudja újból megtenni, mert magatól sajna nem fogja mégegyszer felkínálni, hanem napi szinten elég gyakran visít érte.Ennyi...
-
Gábor-KJ
őstag
Figyusz öcsi!
Ez nem az első eset, hogy bemarsz.
A foma helyesírása, fogalmazása konkrétan ülj le egyes és komolyan segítenék neki, mert kb 3-4 éve Moto óra felhasználó vagyok, de hogy mi a fenét akart kérdezni arról halvány lila gőzöm sincs.
De hajrá - várom a kérdésére a választ az én oktatgatásom helyett!(?)
-
-
Gábor-KJ
őstag
Kb egy vicc a wear 2 - üzemidő az eddigi fele.
Miért nem mennek ezek a picsàba.
Moto Z-n is 7.xx óta bezavarja a BT és wifi egymást.
Csak tudnám mit csinál ez a sok szoftveres kretén a Motonàl és a Google-nél!?
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
csiziktomi #2181 üzenetére
Az egy undormány és drága is!
Én rá nem raknám az tuti. -
Gábor-KJ
őstag
Lenne kérdésem, mert elakadtam.
Van egy Moto X 2nd Gen ami ugye nem magyar nyelvű telefon és van egy Moto 360 Sport.
Miért nem megy az Ok Google parancs és miért nem tudok magyarúl diktálni választ ezzel az összeállítással?
Egyszer sikerült az Ok Google amikor kiiktattam a Nova-t, de aztán már akkor se.Galaxy S6 és Moto 360 2nd Gen-el simán megy minden.
Mindkét telefonon Nova Launcher van. Persze a az S6 magyar nyelvű.
Mit kellene átállítanom a Sport/X2 esetében, hogy minden úgy menjen, mint a 360 II/S6-nál?
Köszi a válaszokat.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Lacee1986 #2164 üzenetére
Nyavalyog hogy tegyem töltőre, mert csak akkor teszi fel az adott albumot a telefonra.
Amikor meg töltőn van, olyan lassan teszi fel (ha egyáltalán csinál valamit), hogy az egy vicc.
Ez tényleg így megy?
Másik dolog, hogy van egy Moto X 2nd Gen és a Sport 360 és az istennek nem megy az "ok google" utasítás
A telefonon megy, az órán ott az "ok google" felirat ami ugye akkor tünik el ha egyszer már behívtuk a hangutasítást.
Nekem meg se moccan, ilyet még nem is láttam azelött - pedig a mikrofon ok, tehát ez valami beállítás kérdés lesz.(?)
Valakinek ötlete?Mégvalami - ez a Wear 2 mikorra várható?
-
Gábor-KJ
őstag
Sikerult jo aron szereznem egy vadiuj bontatlan, hazai forgalmazasu 360 Sportot.
Gondoltam eladom, de mivel nem nagyon ugrottak ra - igy megtartom (azt is).
Nagyon finom kis porteka.
Az lenne a kerdesem viszont, hogy mikent lehet zenet varazsolni ra, hogy futni csak az oraval es egy BT headsettel mehessek?
Azt gondolom, hogy Play-rol vasarolt zenet lehet csak es a tarolokapacitas is korlatozott, de ez egyik sem gond.
Igazabol azt nem tudom, hogyan valasztom ki azt a par szamot amit az orarol szeretnek hallgatni.(?)
Kb tobb tucat albumot vettem mar a Playrol es nem szeretnem ha mindet az orara probalna szinkronizalni.Koszi a valaszokat...
-
Gábor-KJ
őstag
1,5-2???
Nekem az első generációs 360 bírt annyit!
Ez simán letólja az 5 napot, pedig jönnek mennek az üzenetek, diktálgatok, méregetek stb...
Viszont volt "szerencsém" Gear S3 órához. Az egy vicc a Wear-hez képest!
Amúgy van egy 42mm 360-hoz üvegfóliám (benéztem anno) - ha kell neked adom ajcsiba.
-
Gábor-KJ
őstag
Nagyon klassz ez a 2nd Gen!
Ez a harmadik napja és most van 45%-nál - 4 nap mindenképpen meglesz, de lehet picit több is.
-
Gábor-KJ
őstag
eBay UK rendelés volt 50-ért (mert nem akartam US piacról rommá áfáztatni, vámolni magam), de sajnos az embernek elfogyott mind - pedig volt neki jópár darab.
Ezek ilyen visszaküldött darabok voltak.
Pl az enyém mintha egy iPhone tulajdonos által visszaküldött lenne - kompatibilitás hiányára hivatkozva.
Egy hangya fütty se volt rajta - like a new.B opció ez lett volna valahogyan. [link]
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Snoop27 #2139 üzenetére
Majdnem másfél évig hordtam az első Moto órámat amivel soha semmi bajom nem volt.
2 napot elment (éjszakára kikapcsolva), nem volt beégve a kijelző, UK szervíz által 1 éve cserélt hátlapom sem repedt már el és tette rendesen a dolgát.
Ehhez képest klasszabb a 2nd kijelzője, jobb az üzemideje, nagyobb szabadságot kapunk szíjak terén, nem karcolódik a hátlapja illetve a wear 2 frissítést ez az óra és sportos testvére (+a női változat) meg fogja kapni.
Az elsőt annyiért adtam el amennyiért vettem tehát összességében megérte most valtanom.
Jah és szebb is!
-
Gábor-KJ
őstag
Sziasztok!
Tegnap eladtam a másfél éves Moto 360 órámat fájó szívvel.
Hibátlan makulátlan volt, de most még bírtam érte kapni 40 forintot.
Kérdésem az lenne, hogy egy 2nd Gen Sportot akarok helyette, de nem tudok róla semmit.
Wear 2-t megkapja e és miben jobb az első genes 360-nál illetve miben egyezik a sima 2nd Gen 360-al?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
Gábor-KJ
őstag
Ennek a balogh seggfej józsefnek látszik az írásából, hogy konkrétan azt sem tudja - óráról vagy üvegpohárról levelezik.
Nekünk kettő repedt el 2 nap eltéréssel és az Expansys szó nélkűl kezelte - sőt egy linket is dobtak, hogy "ugye ez az a repedés probléma ami a mi esetünkben is van"(?)
-
Gábor-KJ
őstag
Nem ír ki semmit.
Egyszerűen alacsony akku %-nál ha kikapcsolom az órát, akkor a bekapcsoló gombbal nem lehet visszakapcsolni csak egy töltőrerakással.Ez nem hiba, hanem valami védelemféle lehet, de valaki lepróbálhatná, hogy pl 15-20-30%-nál ki-bekapcsolja.
Egyébként mintha valaki régebben említette volna, hogy ugyanezt tapasztalta.
-
Gábor-KJ
őstag
Mi ez a baromsag, hogy ha az orat 20-30% kozotti akkunal kikapcsolom, akkor csak a toltorerakassal lehet bekapcsolni?
-
Gábor-KJ
őstag
-
Gábor-KJ
őstag
Skacok!
Ha meg tudjak csinaltatni - az a legjobb, mert az uj haz es hatlap mar nem ez a szar ami elrepedezett, hanem sokkal jobb - nekem is csereltek a szervizben pont 1 eve es hibatlan.
Ha nem megy a csere az rosszabb, mert kb azert a penzert amit visszakapsz - pont nem veszel semmit - kivetel ha az agyon tularazott 90k-t fizettetek erte amit ketlek.
-
-
Gábor-KJ
őstag
Nekem és a kollégámnak még tavaly októberben a Moto UK szervíz cserélte a hátlapot (mivel mindkettőnkké elrepedt) és az új hátlap strapabíróbbnak tűnik.
Viszont ugyanez a szervíz idén már inkább visszafizetette a vásárlás helyével az órák árát.
Nem nekünk hanem akiknek idén volt problémájuk!
A miénk azóta is tökéletes. -
Gábor-KJ
őstag
Hat ahogy latom ezt nem egy maganszemely arulja hanem valami moto seller, tehat ha betojik, akkor irsz nekik es a kapott szamlat mellekelve max vissza kell kuldened, de kezelni fogjak a problemadat az tuti.
Ettol fuggetlenul kerdezd meg toluk - irj nekik!
Altalaban eddig, mivel mar nem nagyon van ilyen ora es azelott is inkabb csereltek ha gond volt - szoval penz vissza szokott lenni a vege... legalabbis amikrol ezidaig hallottam.
-
Gábor-KJ
őstag
Magyarországon nem kezelnek Moto 360 garanciát, max a Speedshop és az Edigital fogja lezongorázni ezt a kérdést a náluk vásárolt órák esetében.
Ha amazzal amit kinéztél gond lenne - majd keni az Amazon - ahogy eddig hallottam korrekt módon.
Viszont ne a feketét vedd, mert azon minden sérülés meglátszik!
-
Gábor-KJ
őstag
Segítség segítség!
Nagyon bejött nekem a Tylt szíj az órára.
Szeretnék hozzá másikat ugyanettől a gyártótól, de már csak 2nd gen-hez dedikált szíj van.
Az jó ehhez a 1st Gen.hez is vagy van valami ami miatt mégsem?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
cintula187 #1552 üzenetére
Valamelyik frissítés után nekem is letolta magát szinte egy nap alatt se, de újraindítás megoldotta és azóta ismét 2 nap.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
cintula187 #1530 üzenetére
Minden fasza!
Meg se reccsen...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kipróbáltuk a Moto 360-at, melyet a legjobb okosóraként tartanak számon. Ez azonban az Android Wear platform fiatalsága miatt nem jelent sokat, a Motorola újdonságának van miben fejlődnie.
- Tesla topik
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-roller topik
- Mobilinternet
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- iPhone topik
- Próba
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch Series 8 45MM
- Apple watch SE GPS 2.Generáció 97% akku kapacitás!!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Apple watch series 6 stainless steel 44mm gps-cellular
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest