- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sword
őstag
válasz
coolinggg #1961 üzenetére
Azért kicsit túlzás, hogy esztergagépet is kell venned egy okosóra mellé
Mivel a 2nd gen óránál nincs ilyen probléma, bátran kijelenthetjük, hogy tipushibáról van szó. Ha pedig arról, akkor mindaddig ekkora probléma lesz, amig az óra létezik. Amilyen ütemben hozzák a gyártók az új órákat idén, abból az látszik, hogy még kapott a sima moto 360 is egy kis időt a piacon, a vevőknél.Nekem sikerült sportolás miatt megcsípni egy új fejlesztésű Polar sport/android wear órát , csak azért eladó a Moto 360 2nd gen órám, egyébként nem lenne mire lecserélni.
-
Sword
őstag
-
Sword
őstag
válasz
devilke #1922 üzenetére
Na, megnéztem.
Moto saját futás appjával mértem a folyamatos pulzust, és se a tökéletes, se a folyamatos nem megfelelő kifejezés az óráraEllenpár egy Polar H7 Bt a telefonhoz kötve, mellhasra csatolva.
Idle-ben először 10-zel többet mutatott az óra, mint a mellkaspánt, aztán szépen lassan közelített felé (lassan reagál, nem jó a mintavételezés sűrűsége). Aztán guggoltam jópárat, a mellkaspánt szépen azonnal kezdett felfelé kúszni, az óra maradt 80 körüli pulzuson. Mellkaspánt 120, óra 85 kb. ez volt az arány.
Persze szép folyamatos grafikont fog rajzolni, meg talán úgy is mutatja, hogy folyamatosan mér, de az alkalmatlan a helyes szó a működésére.Azt megkérdezném, hogy neked "vibrál" a zöld led? Mert anno a Gear S-em mintha folyamatosan világitott volna mérés közben - az sem volt pontos, se jó-, de a Moto led-je vibrál.
-
Sword
őstag
Sport változata jelent meg nemrég az órának, azt hiszem annyi a +, hogy van benne GPS.
MIvel az óra pulzusmérésre sportolás közben gyakorlatilag alkalmatlan, így úgy gondolom, hogy sétálgatás közben trackelésre jó..
Moto 360 2nd gen-t viszont hülyére akciózták az elmúlt időben, jó vásár lehetett kintről megvenni (150 $, ha jól emlékszem). Sajnos a jelenlegi óra sportolás támogatására finoman fogalmazva korlátozottan támogatott, én akkor leszek elégedett, ha mellkaspántot az órához lehet majd connectálni és a telefont otthon lehet hagyni egy futáshoz, mert futnak önállóan rajta az appok.
-
Sword
őstag
válasz
Gábor-KJ #1918 üzenetére
Asus Zenfone 2-esem van.
Note 4-em is. Mindkettővel ezt csinálta. Megy a moto connect, csak 10 endomondo használatból 3-4 alkalommal a futás, bringázás közben, gyakran pár másodperc után megáll az összes számláló, az óra működik, de leszakad, Endomondo számai állnak, kilövés után sem indul el újra. Valamikor később x órával helyreáll a kapcsolat vagy a telefonon kell BT kapcsolatot megszakítani, utána tud connectálni. Az óra újraindítása nem segít. A BT-t persze nem akarom ki, be kapcsolni futás közben, mert akkor leszakad a mellkaspánt is, attól általában a telefonon lévő Endomondo is meghülyül.Megvolt az uninstall, most pár napig tesztelem, leírom a tapasztalatokat.
-
Sword
őstag
Endomondo alatt nagyon gyakran teljesen disconnectál az óra (több telefonnal próbáltam már). Azt olvastam, hogy dobjam a Moto connect appot, elég neki a Google Wear app-ja.
Kipróbálom, de kíváncsi vagyok, hogy mi a véleményetek. -
Sword
őstag
válasz
INMOTEP #1773 üzenetére
Én személy szerint nem tartom jó ötletnek a vegyes platformos megoldásokat, pláne ha az egyébként is zárt IOS a főnök. Hogy melyiket csereld le, az egyéni igények függvénye. Én amíg ennyire zárt és korlátozott egy oprendszer, biztos nem leszek hajlandó váltani rá. Pláne android után. Tabletnel pl. megfelel, de bazira zavar,hogy egy Kodi csak jailbreakkel lenne használható.
-
Sword
őstag
Endomondo-t használ valaki Moto Gen2-n?
Az a bajom, ha mellkaspánttal (nem vagyok benne biztos, hogy ez szempont-e) az óráról indítok Endomondo-t, akkor gyakran, néha már 8 mp után leszakad az óra a telefonról és képtelen nagyon sokáig visszakapcsolódni. 2 telefonnál is csinálja. Van erre valami megoldás? Egyedi eset? -
Sword
őstag
válasz
cintula187 #861 üzenetére
Ezt nem tudom, mindenesetre 65-ért a Gear S ott volt egy jó fél óráig, háromnegyed óráig.
A Moto-t már "cimkézve" láttam meg. -
Sword
őstag
válasz
cintula187 #683 üzenetére
Nem hinném. Szerintem inkább beleveszi az Android OS-be vagy ilyesmibe.
Amikor egy napra nem is a BT volt kikapcsolva, hanem csak nem csatlakozott hozzá óra, érezhetően megnőtt az akksiidő. -
Sword
őstag
válasz
N.otorious #680 üzenetére
Nem a location-ra értettem, az órát is kínában gyártják, hanem a minőségre
Sok vackot rendeltem mrá onnan nagyon, szóval inkább minőségjelzőnek szántam, mint földrajzozásnakÜzemidő: reggeltől (8 kb.) mostanáig 92%-ra ment le. Nem nagyon volt nyúzva, de folyamatos kapcsolatban volt. Notificationok a telefonon le voltak kapcsolva az valahogy átjött az órára is, nem jöttek értesítések.
-
Sword
őstag
válasz
bazsc20ne #677 üzenetére
DDDDDDDDDDDD
Az enyém csak 5 soros lesz, meglátjuk
Korábban volt titánium órám, illetve megvan még, csak a tech órák miatt háttérbe szorult, kicsit más szerkezetű szíjjal, az nem bántott.
Én mindenképpen ezüstöt szerettem volna, remélem nem lesz nagy különbség a színben, ezért is válaszottam olyan szíjat, amit kifejezetten az órához árulnak, hátha egyeztették. A másik a gyorsreteszke. Az olvastam itt a tesztben, hogy le kellett venni hozzá a hátlapot az előző verziónál, hogy cserélni lehessen a szíjat. Ezt nem akartam megkockáztatni. Remélem a minősége is jó lesz, ennyi pénz már lassan egy tisztességes stainless steel szíj ára, nem "kínai" minőséget várok. -
Sword
őstag
válasz
N.otorious #672 üzenetére
Én ezt vettem. 5600 Ft kb. gyorskipöckölővel. Ezüstöt.
-
Sword
őstag
válasz
N.otorious #670 üzenetére
A szíjra gondoltam
Szóval az érdekel, hogy azt milyen színűnek írták? Mert ilyet nem találtam.
Vagy ez titánium? -
Sword
őstag
válasz
N.otorious #666 üzenetére
Ez milyen színű? Én elvileg ezüstöt rendeltem. Az volt meg fekete, iyet nem is láttam.
-
Sword
őstag
Sziasztok,
Én is most vettem egy 46 mm-es 2nd gen Moto 360-at. Előtte Sony Smartwatchom volt, utána Samsung Gear S Galaxy telóval, a váltás pont a telefon váltása miatt volt, sajna más telefonnal nem valami hatékony a Gear S.
Most egy nagy, ezüst színű Moto 360 (2015) van, cognac színű bőr övvel, amit le fogok cserélni egy hozzá való fémszíjra (már úton van elvileg).
Mivel tegnap este jött, nem sok tapasztalatom van, leszámítva, hogy nagyon szép
Mivel Android Wear, gondolom minden hasonlóan fog működni, mint az első Moto 360-on, úgyhogy itt vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kipróbáltuk a Moto 360-at, melyet a legjobb okosóraként tartanak számon. Ez azonban az Android Wear platform fiatalsága miatt nem jelent sokat, a Motorola újdonságának van miben fejlődnie.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Haditechnika, harcászat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest