- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arween
senior tag
sziasztok! Gondolkodom egy ilyen okos óra beszerzésen,de mivel a hívásaim 90% whatsapp vagy skype-n történik érdekelne hogy ha ilyen jellegű hívás érkezik azt is fel tudom venni az órával?
-
Skynet258
veterán
Én is Alcatelről váltottam, és mivel annak elég brutál a rezgése, így amikor ez rezgett először, azt hittem hibás, mert mondom ilyen gyenge nem lehet... Aztán megszoktam, és ma már nincs elmulszatott rezgés, egyből megérzem ha zizzen - megszoktam vagy nem tudom.
Lényeg, hogy emiatt ne aggódj, szerintem te is meg fogod szokni.
-
coolinggg
tag
Ez engem is zavart. Én a Vibration Notifier progit használom. Be lehet állítani, hogy vagy tízszer rezegjen egymás után. Nem lehet nem észrevenni, már háromnál is bombabiztos. Az első még az "eredeti" rezgés lesz, aztán rögtön követi ennek a programnak a munkája. Elvileg még a rezgés hossza is állítható, de nekem ez nem jött össze, alapból is tökéletes.
-
mike67
tag
Sziasztok!
Na én is beléptem a klubba. Az Alcatelt váltotta a Moto. Első körben az lenne a kérdésem, hogy lehet a rezgés erősségét állítani? Elég halovány az erőssége. Az a Alcatel ebben nagyon jó volt. Ezt meg alig érzem. Az üzenet egy zörrenését meg egyáltalán nem. -
eami
veterán
válasz
cintula187 #1090 üzenetére
az
viszont így fel is raktam végre. Nekem külsőre is bejön. Egyelőre gyári szíjjal, majd később lehet cserélek vmi másra. Annak külön örülök, hogy így hosszabb a szíj, mert korábban elég rövidke volt nekem.
-
eami
veterán
válasz
RaveForce #1084 üzenetére
dehogyis
ez a (méregdrága) steelconnect adapter.
-
eami
veterán
bő egy hónap után végre megérkezett a steelconnect. A mellékelt pinek viszont rövidebbek mint kellene, úgy hogy lesz egy utam egy óráshoz :\
-
cintula187
addikt
Ez a nokia DT601-es töltő másnak is szokott furán tölteni? Néha megáll a töltés. Az órán ott a töltési kijelző, de nem megy sehova. Néha pihen mert túl meleg?
-
tmskvcs
tag
Egyébként van megoldás arra h ne repedjen meg a hatlap, de garanciás óránál nem érdemes foglalkozni vele. Kúpos csiszolval a hátlap kerekített részét egyenesre kell gyalulni, és így nem tud elrepedni. 😊😃
Youtube-on több videót is lehet róla találni. -
RaveForce
veterán
amúgy vicc, motrolatol ismerve ezt a problémát meg a gyakoriságát, alanyi jogon kéne hozzá a steel connect, bár más dolog h sztem azzal pont elveszíti az exkluzív megjelenését, oda vagyok érte a retro feelingje miatt, hogy a kerek testből jön a bőrszíj, ezért pl a 2nd gen már nem is tetszik annyira
-
ergepard
tag
Sziasztok!
Honnan lehet a legolcsóbban jelenleg kapni?
Lehet külföldi oldal is,csak konkrét megnevezést kérnék.
Előre is köszönöm! -
Gábor-KJ
őstag
válasz
RaveForce #1066 üzenetére
Majd az Edigital intézi vagy a hulladék Cordon.
Nálunk is két bőrszíjas repedt el (Expansys) egyelőre ki lett küldve - most várunk.
Ahogy elnézem mindegyik el fog repedni - sajnos, úgyhogy a kicseréltet vagy eladom vagy megvárom a következő reccsenést és addig cirkuszolok ameddig ki nem cserélik egy 2nd Gen-re.
-
RaveForce
veterán
valaki garanciáztatta már itthon? megjelent a 4sarokból 1-nél egy hajszáltörés
edigital..
-
ergepard
tag
Hali.
Ezen meglehet nezni a telefonomra lementett jegyzettombot? -
MartOOn
addikt
Más. Facebook Messengernel hogy tudnam megoldani hogy ne csak valaszolni tudjak egy bejövő üzenetre hanggal, hanem újat is tudjak irni? Mert tok jól ert magyarul is, mooondjuuk uugy keeell veleee beszélni mint egy retardalttal de frankon müxik.
viszont uj uzit nem enged "irni" csak valaszolni tudok. Vki erre? Koszi!
-
tmskvcs
tag
Egyébként engem is idegesit, ezért száműztem az eloszobaba.
-
MartOOn
addikt
válasz
bazsc20ne #1055 üzenetére
Ezt tudom. Szinhaz-mod. Es egyben le is nemitottam minden ertesitest az oran. Szintén felmegoldas szamomra. Nem beszelve h plusz tennivaló, ertem en h nem sok de akkor is. A Slumber app mar majdnem okes de nem kikapcsolja a kijelzot hanem csak egy fekete kepet mutat ami ugye ips kijelzo reven inkabb csak sötét szürke.
-
MartOOn
addikt
válasz
tmskvcs #1053 üzenetére
Egy ertelmesnek tuni dolog van benne szamomra, a wear developer options menu alatt ami a beegesre vonatkozik. De hiába kapcsolom be aztan nyomom a setartot mert kéri. Ugyanugy disabled marad. Pedig engem pl marhara idegesit h a dokkolo kepernyot nem lehet teljesen kikapcsolni. Tok feketere. Nekem nem kell ejszakai ora meg semmi extra. Bolcson vilagit a kis led h tokt, ez nekem eleg. De az órát nem lehet ravenni h toksotet legyen. Talaltam egy appot de az is csak 'ips' feketet csinal. Tobb mint a semmi de nem az igazi.
-
tmskvcs
tag
Hali a developer optionsba érdemes valamit aktiválni, vagy nem érdemes vele foglalkozni?
-
vfeco
aktív tag
A gyári fém szíj esetén is lehet gond a hátlappal vagy csak a bőrrel fordulhat elő?
-
eami
veterán
holnapig használd JOYXMAS15 kupont az oldalon és -20% a jelenlegi árakhoz képest
azt rendeld amelyik tetszik és belefér, viszont ha van ilyen adaptered akkor tökmindegy milyen szíjat rendelsz hozzá, sőt a gyári akkor kifejezetten csúnya is lenne rajta.
Nekem is a Jézuska hozta meg az gen 1 órát, és bár dec elején feladták az adaptert, még mindig nem érkezett meg :\ Addig próbálom nagyon óvatosan viselni.
-
vfeco
aktív tag
Sziasztok!
Jézuska hozott nekem egy Moto 360 gen1 okosórát.
Innen melyik adaptert kell megrendelnem a fém szíjhoz, illetve honnan érdemes hozzá fém szíjat rendelni? Inkább gyári érdekelne. Szeretném elkerülni a hátlap repedést.Köszi a válaszokat.
-
Gábor-KJ
őstag
Lehet ha megjön az új (csere) órám, akkor azt bontatlanúl adom is el a p...ba.
Nekem nincs hangulatom ezekhez a repedésekhez, meg küldözgetéshez és többet nem is szánok rákölteni erre az órakérdésre, mint amennyit fizettem emezért.
Vicc, hogy ott ülnek tervezőformák és megfejtették ezt semilyen szirszar hátlapot!
-
Mok
újonc
válasz
coolinggg #1038 üzenetére
Köszi a reszketés választ és segítséget.
Megprobálom és persze próbálkozok míg nem sikerül.
Bosszantó nagyon amúgy, hogy ez van. Pláne, hogy azóta megnéztem és minden más Bluetooth eszközt lát az óra csak az én telefonom nem. Fura, de csak sikerül megoldani.
Köszi mégegyszer @coolinggg -
Skynet258
veterán
Nagyon jó kis üveget vettem 670 Forintért, ajánlom. Kimegy a széléig, oleophobic bevonat, szóval tök jó. Ennyit bőven megért, és nem kell féltenem a kijelzőt.
-
coolinggg
tag
Szia,
Igen 1-2 hónapja voltam így, hogy napokig nem volt kapcsolatom. Angol fórumokon is említették van akinek a közel 20. kísérletére állt össze a kapcsolat. De nekem is 10 felett volt a kísérlet mire összejött. Viszont azóta nekem mindig beválik ez a metódus:
1. a wear program telepít a playről
2. elindítani és amit kér szintúgy telepíteni
3 amikor az óra jelzi hogy kezdődhet a párosítás akkor még ne húzod el a képernyőn az újadat (hogy elinduljon a keresés), hanem gyorsan elindítod a weart a telefonodon (ekkor ő már keresni fog)
4. most gyorsan vissza az órához és elindítod a keresést (ugye elhúzod az újadat ahogy kéri)
5. gyorsan be a bluetoot menübe a telefofnon és elindítani a keresést és ha megvan párosítani
Ha már látja az órát régebbről a telefon akkor az órát el kell felejtetni vele és új keresés.
Nálam a hangsúly mindig a leírt lépések egymáshoz való gyorsaságán múlott. Ha valamit elkevertem akkor már néha csak a factory resettől való újrakezdés segített
Nem tudom hogy segít-e ez neked, nekem hál' istennek bejött... -
Mok
újonc
Sziasztok,
Kb 3 honapja használom a 360-at Sony Xperia Z-vel.
Minden rendben működött ma reggelig, egyszerűen nem csatlakozik a telefonhoz.
Megvolt a factory reset, leszedtem mindent a telóról, újra telepítettem a Wear app-ot. Elkezdtem a szinkront, az elején még látták egymást aztán már nem. Az óra bluetoothon látja a tv-t a tab-om, a telot viszont nem és ez ugyan így fordítva. Nagyon bosszantó a dolog. Tapasztalt már esetleg valaki valami hasonlót? Minden segítséget szívesen fogadok. -
MartOOn
addikt
Developer menum van. En ott olyat talalok h teljesen BEkapcsolod a kijelzot vele es nem lesz töltő kepernyo hanem oralap van. Az dev options-ben van ambient screen bit butito akksikimeles celjabol ill egy beeges elleni vedelem ki be kapcsolija ami nem tom mit csinalhat... Mar csak azert sem mert azt irja ha be c ki kapcsolim h restart utan lep eletbe. De restart utan mindig disabled fogad.
-
eami
veterán
válasz
MartOOn #1033 üzenetére
most nem ugrik be pontosan hogy kell, és még karácsonyig a dobozban pihen, de valahol olvastam, hogy ha pár érintéssel engedélyezed a developer menüt, ott teljesen ki lehet kapcsolni a kijelzőt töltés közben. Elvileg képes bele égni a kör, de kíváncsi lennék a tapasztalatokra.
-
MartOOn
addikt
Hali. Ha vkit idegesit (mint engem) az ejszakai óra ficsor vagy csak a kijelzojet szeretne kimelni akkor ezen a linken talal egy jo progit erre a celra. Tok fekete kijelzovel tolt az ora. Azert irom h tok fekete, mert ha szinhaz modba rakom az orat a tolton akkor ugyan az ejjeli vekker eltunik de cserebe szurken (ips feketen) dereng a kijelzo egesz ejjel.
Nekem megvaltas volt.Ha volt mar akkor bocsi.
-
bazsc20ne
tag
válasz
Daffchy #1030 üzenetére
nem fog működni
ahhoz, hogy újra párosítsd, full reset kell az órán, így ha androidon meg is csinálod a skin-t, nem lesz már rajta a reset után, amikor ios-szel párosítod
nem nagyon van még semi extra ios-re, így facer sincs
valahogy biztosan rá lehet hekkelni, de ahhoz durván bele kell túrni az órába
később talán majd lesz ez ios-re is, de egyelőre még elég friss az ios támogatás android wear-en -
MartOOn
addikt
válasz
Daffchy #1027 üzenetére
hali ios reszerol fogalmam sincs, nem is lesz de en pl steel connect-tel hasznalom az orat. sztem igy tuti nem reped meg a hatlap mivel konkretan semmi nem er hozza. se a szij se a connect. persze ettol meg tuti meg lehet repeszteni de a szij feszulesetol tuti nem fog.
-
Daffchy
őstag
válasz
b_alazs #1023 üzenetére
Pedig jó lenne tudni, keresgéltem a témában, de semmi ilyet nem találtam, yt videót se láttam ahol skineznél a számlapot iOS alatt.
A baj az, hogy holnap délelőtt venném át az órát egy kollégától és ha nem lehetséges iOS alatt skinezni akkor semmi értelme számomra az órának.
Az nem megoldás, hogy android eszközzel a Facerrel beállítok valamit majd csatlakoztatom iOS készülékemhez amivel használnám a mindennapokban?Nincs valakinek tapasztalata ez ügyben??
Szerk.: Steel connectel használja valaki az órát? Teljesen kiküszöbölhető vele a hátlaprepedés?
-
MartOOn
addikt
válasz
cintula187 #1025 üzenetére
Ilyen márkájú (Banda) szijjat vettem hozza ugyanilyen csattal. De a csat ebayes volt £3-ert. Ennyit egy csatert nem adnek ki de nem ez volt a kerdes... Sztem siman felmegy a gyari szijra is bar azt is le lehet cserélni
Aztan mondjuk nme erre az órára kerültek a cuccok mert steel connectel tul hosszu lett.
-
cintula187
addikt
Azt tudni, hogy ilyen csatok a gyári bőrszíjra ráapplikálhatóak?
-
b_alazs
tag
válasz
cintula187 #1022 üzenetére
iOS-ről beszélgetünk.
Ott is működik pl. a Facer? -
cintula187
addikt
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Szeretnék beszerezni egy első gen. Moto 360-at és szeretném a segítségeteket kérni, hogy milyen hibákra kell figyelni.
Olvastam ezt a hátlaprepedés dolgot. Kifejtenétek, hogy pontosan mit jelent, mennyire gyakori, meg lehet e előzni esetleg.Minden jó tanácsnak örülnék, nem szeretnék csalódni benne.
Köszönöm előre is!
-
cintula187
addikt
Megjött a Nokia QI töltő. Műkszik vele szépen. PC -ről USB -n is sznte olyan gyorsan töltődik mint a sajátjáról.
-
tmskvcs
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy pebble óráról erre a szépségre váltani, és segítséget szeretnék kérni h hol érdemes venni, illetve melyik a strapabíróbb a fém vagy a bőr?
-
MartOOn
addikt
válasz
b_alazs #1012 üzenetére
En nem hasznaltam folia/uveg nélkül de valamihez odabaxarinthattam mert az edzett uveg szele fent egy kicsit lepattant. Vagy gyarilag xar volt es azert pattant le nemtom. Nem nillkint vettem mert kb 1 honap mire ideer hanem vmi kb noname uveget. De most rendeltem ra invisible shield full body foliat.
Inkabb ezek seruljenek mint csak egyszer is az uveg. Sztem. -
b_alazs
tag
Sziasztok!
Ha valakinek van fólia vagy üvegfólia elfekvőben az órára, az ne legyen rest megkeresni egy privátban!
BTW: Védelem nélkül hogy bírja a kijelző? Könnyen sérül normál napi használat mellett?
Üdv,
Balázs -
MartOOn
addikt
Ez rendesen xarul nez ki. Ehhez kepest az en eredetim egy világbajnok! Amugy nekem hianyozna ha nem lenne. Olyan furcsa h a kerek orahazbol egyből a szij jon. Semmi atmenet. Viszont vhol lattam ennel jobb 3d nyomtatott cuccot. Most jon ket szabadnapom majd megkeresem es feldobom. Asszem fekete es feher volt csak.
-
eami
veterán
válasz
pampika #1006 üzenetére
valaki megcsinálta 3D nyomtatóval és ha igénytelen durva fém színűvel is beéred akkor €11 per db.
-
pampika
őstag
válasz
bazsc20ne #1004 üzenetére
igen, nekem is a gyári van, de ha cserélném, szívesebben raknék egy ilyen csatos bőrt, mint egy fémet
@cintula:
a steel connect számomra is túl bumszli és iszonyítosan drága. főleg a black fridayes árhoz képest, 35k volt az óra és egy ~10-es lenne hozzá két ilyen kis bigyó
amúgy nem is értem, h a 3d nyomtatás világában meddig tartana egy 3d scannerrel leméretezni egy steel connectet/megtervezni egyedileg és ehhez képest fillérekért legyártani. akár még szebb is lehetne. -
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #985 üzenetére
Most frissített nekem a wear.
-
cintula187
addikt
Lassan el kéne kezdeni egy listát a használható és tiltott szíjakról.
Elszomorított ez most engem is. Jelenleg annyira lazán hordom a kezdetek óta, hogy kicsit el is forog a csuklómon. Ezek után pláne nem merem majd szorosabbra húzni. (gyári bőrt)
Steel connect amúgy egyre kevésbé tetszik akár megoldás akár nem.
-
pampika
őstag
válasz
bazsc20ne #1001 üzenetére
bőrből is létezik csatos verzió, ahol maga a szíj bőr, be van állítva egy fix hosszra és egy fém csat nyitásával tudod fel/levenni. nekem casio edifice órán van ilyen, kényelmesen használható.
azt nem tudom, motohoz van-e méretben, de gondolom, beszerezhető, ha vki inkább a bőrhöz ragaszkodik (én pl)
-
bazsc20ne
tag
válasz
Gábor-KJ #996 üzenetére
mondjuk erre írtam korábban, hogy a bőrszíjjal az a baj, hogy ahhoz, hogy becsatold, meg kell feszítened, ami nyilván terheli a hátlapot
szar konstrukció, de a steel connect helyett bármilyen fémszíj megoldás, mert ott a csat miatt az előre beállított feszesség van, nincs minden ki-be csatolásnál plusz terhelés
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kipróbáltuk a Moto 360-at, melyet a legjobb okosóraként tartanak számon. Ez azonban az Android Wear platform fiatalsága miatt nem jelent sokat, a Motorola újdonságának van miben fejlődnie.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Apple Watch Series 8 45MM
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest