- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achiles
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Mobilcorner.hu oldalról? Itt a 2gen 100 ezer.
-
Achiles
csendes tag
Sziasztok!
Még egy pár kérdést engedjetek meg. Az óra milyen funciókra képes telefon nélkül? Bár mint ha olvastam volna itt jóval korábban. Zene lejátszás lehetséges BT headsettel telefon nélkül? Háttérvilágítás nélkül meddíg látszik az idő, vagy teljesen elsötétül? Ezek a videókból nem derülnek ki.
Lehet bugyuta kérdések előre is elnézést kérek! -
Achiles
csendes tag
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat.
Én inkább a második válaszodra gondoltam, hogy használom, bár vannak elég sok értesítések, információ jelleggel. Nekem is az tetszik a kütyüben, hogy sok féle képen lehet alakítani, még gondolkodom a vásárláson, nem olyan olcsó, ahol én néztem kerek 100 ropi. Néztem egyéb oldalakon is de azokba nem bízom annyira. Eby, amazom, meg nem tudom mi. -
Achiles
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok itt és én is gondolkodom a Drágaság vételén. Végig olvastam a topikot, kicsit elbizonytalanodtam, a sok állítás, rezet, újraállítás és rezet olvasásakor, hogy megéri ez nekem? Nagyon tetszik maga az óra és a sokszínüsége, személyre szabhatósága.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kipróbáltuk a Moto 360-at, melyet a legjobb okosóraként tartanak számon. Ez azonban az Android Wear platform fiatalsága miatt nem jelent sokat, a Motorola újdonságának van miben fejlődnie.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- OLED TV topic
- Politika
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest