- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bijesz
aktív tag
válasz
tezsparker13 #634 üzenetére
Tulajdonképpen nem is kell uninstall. A beállítások alatt állítható, hogy anysoft menjen vagy a gyári, esetleg másik 3rd party cucc
-
bijesz
aktív tag
válasz
tezsparker13 #634 üzenetére
persze uninstall simán megy
-
GGMPC
őstag
válasz
tezsparker13 #597 üzenetére
Az foleg olyan telefonokra jo amellyeknek nincs normal felulete pl: Sony Ericsson, de Moto es HTC tuljaoknak teljesen felesleges.
Ugy jo ahogy van, ne piszkald!!!
Amugy a felesegnek SE mini pro van es azon nagyon jo a Go Launcher ami termeszetesen ingyenes.
"Van a Motorola es az egyeb..."
;-b
-
GGMPC
őstag
válasz
tezsparker13 #591 üzenetére
Micsoda gondjaid vannak!
Mas azon gondolkodik, hogy a 3bol hogyan csinaljon 7-et, te meg......
En azt javaslom neked, hogy oldalankent ne mini app logokat tegyel ki hanem ezek widgetjeit!
Ezek ha akarod lefednek egy oldalt is akar (pl. zenelejatszo, idojaras, world clock stb.) igy nem lesz sok a 7 oldal sem.
Amugy azt latom itt hogy senkinek nem jo az ami van, hanem agyon akarja csesztetni a telefonjat!
Vegyetek egy LG-t vagy egy Samsungot es akkor majd meglatjatok milyen egy igazan szar telefon!
(Amikor a Nexus S-nek nem latja a hattertarolojat (mert nyista SD kartya) a PC sem csak agyon basztatasok sokasaga utan vagy egy Win7 telefonnal kotelezoen alkalmazando Zune nevu agymenest egy szerencsetlen zeneszam felrakasanal is - na akkor mit mondanatok!?.)
Szerintem doljetek hatra es csak hasznaljatok, akkor nem lesz gond! ;-)
Amugy iden 1honapon belul nalunk is lesz hozza Gingerbread.
-
[Anduriel]
aktív tag
válasz
tezsparker13 #591 üzenetére
A gyári felületre nem emlékszem, mert szinte azonnal feltettem a GO Launchert, azzal például le lehet csökkenteni, de növelni is lehet az oldalak számát.
-
GGMPC
őstag
válasz
tezsparker13 #587 üzenetére
nighttime saver a megfejtes...
-
GGMPC
őstag
válasz
tezsparker13 #576 üzenetére
Sehol nem tudod kikapcsolni!
Ezzel kell egyutt elned most mar!
Amugy nem gyakran mozgatod a widgetteket - szerintem!?.
A vezer gombok zizegesen meg ne akadj ki - jo az!
Grat a vashoz!
-
Zsolto
őstag
válasz
Hm, megnéztem, mi lehet ez az auto-end list, és azt találtam, hogy amelyik programot ide beteszed, azt automatikusan leállítja, amint a képernyő kikapcsol. Mások talán elmagyarázzák majd, hogy ez mikor/milyen programoknál jön jól.
Viszont amit még találtam, az elég érdekes. Sok M2 tulajnak van gondja a zenelejátszással - pár perc lejátszás után megáll a lejátszójuk, és utána furán viselkedik a telefon, bontja a hívásokat, effélék. De a fő gond, hogy a lejátszás teljesen béna néhány tulaj készülékén.
Itt tapasztalt valaki ilyet?
tezsparker13:
Köszi a választ! -
Zsolto
őstag
válasz
Szia!
Gratula a vashoz. Sajnos a kérdéseidre nem tudok válaszolni, viszont kérdésem nekem is lenne: hol vetted, milyen garit és tartozékokat kaptál hozzá (persze ha kaptál egyáltalán)?
Én is ilyet tervezek, és nem az a "minden sarkon kapható" típus...
Köszi:
Zsolto -
n0_gAboR
őstag
válasz
tezsparker13 #458 üzenetére
billentyuk: nyomva tartod, akkor feljon a selector az ekezetes betukhoz
-
szige
tag
válasz
tezsparker13 #458 üzenetére
Ajanlom figyelmedbe a AnySoftKeyboardot, van hozza magyar kiegeszito, azzal a fizikai bill is tud magyar karaktereket, ugy, h 1 lenyomas o, 2 lenyomas hosszu o, 3 ö es igy tovabb. Kicsit szokni kell, de tenyleg sokkal gyorsabb.
Mechanikat inkabb az 1-nel kerdezd meg, ez meg nincs kint eleg ideje ahhoz, h a tartossagrol erdemben lehessen nyilatkozni. -
n0_gAboR
őstag
válasz
tezsparker13 #455 üzenetére
Egy napot nekem siman elment.
Nekem kinezetre nem jon be a HTC Sense, tul csicsas, es nem tetszenek a fekete gradientek, sok helyen optimalizalatlan (Desire-n akadozo naptar, illetve SMS/MMS application, stb)
A Motoblur inkabb a sima android kinezetehez kozelit.
Itt is van mindenfele social es egyeb account integracio, beepitett filekezelo, task manager, battery manager, extra motorolas widgetek (atmeretezhetoek).A blur homescreen szerintem eleg jol nez ki, es jol hasznalhato, mondjuk egy launcher pro gyorsabb nala.
Erdemes elolvasnod a Mobilarenas Milestone 2 es Defy teszteket, ott talalsz leirast a Blur feluletrol.
-
n0_gAboR
őstag
válasz
tezsparker13 #453 üzenetére
Rootolt keszuleken kell modositani a framework-res.apk-t. Nem egy egyszeru mutatvany. Ha el akarsz melyulni a temaban, akkor tudok kuldeni par linket.
-
szige
tag
válasz
tezsparker13 #445 üzenetére
Kibirja, foleg ha 2G-re teszed, ha nem netezel. De sokkal tobbre ne szamits.
nO_gAbor: mar egyszer kerdeztem, miert is jo a 2.3?
-
n0_gAboR
őstag
válasz
tezsparker13 #445 üzenetére
Nekem 3G, Wifi folyamatosan on, facebook, twitter, google folyamatos szinkronizacioval. Battery saver mode bekapcsolva, automata fenyero.
Igy estig siman kibirja a telefon. (mondjuk en intenzivebben hasznalom mint ahogy te leirtad, szokott benne lenni 1-2 ora nyomkodas, jatek is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest