- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
norvik
aktív tag
válasz
[Anduriel] #884 üzenetére
Tapasztalatom szerint nem minden esetben. Egy 16 gigás Transcend kártyát tettem bele, amikor még Froyo volt az M2-n. Látta, de rosszul kezelte. Legalábbis akkor, amikor telepakoltam. Ha kevés cucc volt a kártyán, nem volt gond. Ez is oka volt, hogy feltegyek egy főzött romot. Szerencsére az új rommal már megfelelően működött. Szerintem a kártya minősége, márkája is befolyásoló tényező.
-
useless
aktív tag
válasz
[Anduriel] #884 üzenetére
Biztos, hogy támogatja!
-
GGMPC
őstag
válasz
[Anduriel] #616 üzenetére
Ha UK a telefon, akkor a restore segiteni fog, de onnantol kezdve ne tegyel ra mindenfele szir szar programot!
az en telcsimen 80db letoltott app van es meg csak meg sem nyikkan, megy mint kes a vajban!!!
;-)
SD-re lement a telefonkonyv, kivesz, PC-re lement, leformaz, telefonkonyv visszarak es ha letoltad a telcsit csak azutan tedd bele vissza!!!
Es ha engem kerdezel a Gmail cimtar fiokbol is torold ki az osszes nevjegyet majd ugyanazt a VCF fajlt huzd be oda amelyiket az SD-re raktad!
Ezek utan engedd csak szinkronkodni a telefonodat!
Sok cseresznyet!
-
GGMPC
őstag
válasz
[Anduriel] #603 üzenetére
Problemad egyedinek tunik, mert nekem meg egyszer sem akadt meg sem a billentyuzar, sem egyeb. (es volt mar par ilyen keszulek a kozelemben)
Viszont a problema forrasa egy oda nem illo app is lehet, ugyhogy en javasolnek egy system resetet es egy ujrakezdest eme kapcsolatodnak!
Lehet hogy valami buheralt kipotyogott telefont vettel, mert pl. amelyiken van magyar nyelv az mar alapbol gazos, de remeljuk a tied nem ilyen!?.
A torleskor SD kivesz, pc-re lementes es formazas, majd az ujraindulast kovetoen behelyez es kikapcs - bekapcs!?. (csak a vcf fajlodat rakd vissza az SD kartyadra!)
Ez a legfontosabb, hogy a kontaktokat importald az SD-re vcf fajlban majd majd visszahelyezd a telefonra a vcf-bol!
Szerintem ezutan nem fagyogathat!
Esetleg az Animaciot allitsd "Some animation"-ra es ne All-ra!
-
HTCS
csendes tag
válasz
[Anduriel] #540 üzenetére
Köszönöm!
Esetleg ha még tud valaki választ adni a többire azt szívesen fogadnám. -
sityu17
tag
válasz
[Anduriel] #537 üzenetére
Köszönöm!
-
szige
tag
válasz
[Anduriel] #529 üzenetére
Hiszem, ha látom, de kösz a linket, azért halvány reménysugár.
@tilus: nem tudom, mit értesz korrekt képek alatt, azért ez sem művel csodákat, bár a HTC-nél jobb, az biztos. Emellett csatlakozom az előttem szólóhoz: GSM/CDMA hálózatra figyelni!!
-
ice9
tag
válasz
[Anduriel] #529 üzenetére
kíváncsi leszek, hogy megnyitja e a bootloadert
-
szige
tag
válasz
[Anduriel] #512 üzenetére
Sajnos szerintem sem, még az MS3-at sem, de az azutáni modellbe talán már megint érdemes lesz majd beruházni. Én is örülök neki.
-
szige
tag
válasz
[Anduriel] #507 üzenetére
Ha jól emlékszem, a 2.2.2 visszacsere root miatt volt, az újra még mintha nem lenne. Sok látható változás szerintem nincs az újban, de a biztonsági foltozások miatt sztem érdemes feltenni.
2.3 elvileg lesz (még nem mondták, hogy nem lesz), év vége felé várható.
Multitouch bug-ról még nem hallottam, nem is tapasztaltam.
Olvastam valamelyik topicban ilyen appról, még állítólag iphone lock screent is ki lehet tenni, de nem emlékszem sajnos a nevére. Szerintem kérdezz rá az andoid appz topicban.Ja, a 3 is elég jól néz ki, de hacsak nem költözöm addig az USA-ba, nekem ez lesz valószínűleg az utolsó motorolám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ASUS routerek
- RAM topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest