- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
norvik
aktív tag
válasz
[Anduriel] #884 üzenetére
Tapasztalatom szerint nem minden esetben. Egy 16 gigás Transcend kártyát tettem bele, amikor még Froyo volt az M2-n. Látta, de rosszul kezelte. Legalábbis akkor, amikor telepakoltam. Ha kevés cucc volt a kártyán, nem volt gond. Ez is oka volt, hogy feltegyek egy főzött romot. Szerencsére az új rommal már megfelelően működött. Szerintem a kártya minősége, márkája is befolyásoló tényező.
-
useless
aktív tag
válasz
[Anduriel] #884 üzenetére
Biztos, hogy támogatja!
-
GGMPC
őstag
válasz
[Anduriel] #616 üzenetére
Ha UK a telefon, akkor a restore segiteni fog, de onnantol kezdve ne tegyel ra mindenfele szir szar programot!
az en telcsimen 80db letoltott app van es meg csak meg sem nyikkan, megy mint kes a vajban!!!
;-)
SD-re lement a telefonkonyv, kivesz, PC-re lement, leformaz, telefonkonyv visszarak es ha letoltad a telcsit csak azutan tedd bele vissza!!!
Es ha engem kerdezel a Gmail cimtar fiokbol is torold ki az osszes nevjegyet majd ugyanazt a VCF fajlt huzd be oda amelyiket az SD-re raktad!
Ezek utan engedd csak szinkronkodni a telefonodat!
Sok cseresznyet!
-
GGMPC
őstag
válasz
[Anduriel] #603 üzenetére
Problemad egyedinek tunik, mert nekem meg egyszer sem akadt meg sem a billentyuzar, sem egyeb. (es volt mar par ilyen keszulek a kozelemben)
Viszont a problema forrasa egy oda nem illo app is lehet, ugyhogy en javasolnek egy system resetet es egy ujrakezdest eme kapcsolatodnak!
Lehet hogy valami buheralt kipotyogott telefont vettel, mert pl. amelyiken van magyar nyelv az mar alapbol gazos, de remeljuk a tied nem ilyen!?.
A torleskor SD kivesz, pc-re lementes es formazas, majd az ujraindulast kovetoen behelyez es kikapcs - bekapcs!?. (csak a vcf fajlodat rakd vissza az SD kartyadra!)
Ez a legfontosabb, hogy a kontaktokat importald az SD-re vcf fajlban majd majd visszahelyezd a telefonra a vcf-bol!
Szerintem ezutan nem fagyogathat!
Esetleg az Animaciot allitsd "Some animation"-ra es ne All-ra!
-
HTCS
csendes tag
válasz
[Anduriel] #540 üzenetére
Köszönöm!
Esetleg ha még tud valaki választ adni a többire azt szívesen fogadnám. -
sityu17
tag
válasz
[Anduriel] #537 üzenetére
Köszönöm!
-
szige
tag
válasz
[Anduriel] #529 üzenetére
Hiszem, ha látom, de kösz a linket, azért halvány reménysugár.
@tilus: nem tudom, mit értesz korrekt képek alatt, azért ez sem művel csodákat, bár a HTC-nél jobb, az biztos. Emellett csatlakozom az előttem szólóhoz: GSM/CDMA hálózatra figyelni!!
-
ice9
tag
válasz
[Anduriel] #529 üzenetére
kíváncsi leszek, hogy megnyitja e a bootloadert
-
szige
tag
válasz
[Anduriel] #512 üzenetére
Sajnos szerintem sem, még az MS3-at sem, de az azutáni modellbe talán már megint érdemes lesz majd beruházni. Én is örülök neki.
-
szige
tag
válasz
[Anduriel] #507 üzenetére
Ha jól emlékszem, a 2.2.2 visszacsere root miatt volt, az újra még mintha nem lenne. Sok látható változás szerintem nincs az újban, de a biztonsági foltozások miatt sztem érdemes feltenni.
2.3 elvileg lesz (még nem mondták, hogy nem lesz), év vége felé várható.
Multitouch bug-ról még nem hallottam, nem is tapasztaltam.
Olvastam valamelyik topicban ilyen appról, még állítólag iphone lock screent is ki lehet tenni, de nem emlékszem sajnos a nevére. Szerintem kérdezz rá az andoid appz topicban.Ja, a 3 is elég jól néz ki, de hacsak nem költözöm addig az USA-ba, nekem ez lesz valószínűleg az utolsó motorolám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest