- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Anduriel]
aktív tag
Valaki meg tudná mondani, hogy a MS2 támogatja-e a 32GB-os memóriakártyát, mert egymásnak ellentmondó információkat olvastam.
-
[Anduriel]
aktív tag
Hát én ezzel vitatkoznék, szerintem a MotoBlur egy rakás hulladék. Még a billentyűzár is szaggatott rajta. Nagyon felidegesített többször is azalatt a pár nap alatt amíg fenn volt. A Go Launchert sokkal jobbnak érzem, bár néha így is úgy behal a telefon, hogy "öröm" nézni, ezért nagyon várom a 2.3-at vagy a Milestone 3-at. Sajnos elég sokszor fagy le, vagy lassul be és ez elég negatívan befolyásolja egyelőre a kapcsolatunkat. Pedig nem csinálok rajta extrém dolgokat.
Ha a 2.3-al nem változik semmi, akkor felteszek valami custom romot, ha utána se lesz semmi, akkor nem tudom mi lesz, de lehet megpróbálom eladni. Igazából a 3-at akartam megvenni, de erre is régen vágytam már, és azt nem bírtam kivárni, viszont egyelőre kicsit csalódás.Néha napokig semmi gond, aztán egyszer csak teljesen meghülyül. Aztán lehet majd itt jól megmondjátok, hogy egyéni hiba. Igazából ez a telefon lenne álmaim mobilja, ha a szoftver műkődne normálisan, de sajnos néha tényleg nagyon felidegesít.
-
[Anduriel]
aktív tag
válasz
tezsparker13 #591 üzenetére
A gyári felületre nem emlékszem, mert szinte azonnal feltettem a GO Launchert, azzal például le lehet csökkenteni, de növelni is lehet az oldalak számát.
-
[Anduriel]
aktív tag
Amire tudok válaszolok, amit meg kihagyok, arra remélhetőleg más.
1. Pl.: netes rádiót hallgatsz,
3. Elvileg nemrég jelent meg hozzá cyanogenmod, ha jól tudom, de nem sokkal lentebb van róla szó.
4. Aminek Tegra 2 kell az nyilván nem, de azért a legtöbb szépen megy.
5. A billentyűzet néha duplán érzékel egyes betűket, nekem főleg az L-nél fordul elő.
6. Nem
7. Hardverapro.hu vagy hasznaltgsm.hu esetleg vatera megmondja neked.
9. Az árat leszámítva igen. Teljesen más kategória
10. Sajnos nincs nagy választék, esetleg a Desire Z, de annak katasztrófa a billentyűzete. -
[Anduriel]
aktív tag
-
[Anduriel]
aktív tag
Remélhetőleg azzal, hogy a Google megvette a Motorola Mobilityt a frissítésekre sem kell majd a jövőben olyan sokat várni. Én mindenesetre egyelőre örülök a hírnek, mégha valószínűleg ez a Milestone 2-t már nem is fogja érinteni.
-
[Anduriel]
aktív tag
Köszi a választ, mostmár szinte minden világos, a lock screenre meg rákérdezek
Hát ha az ember ilyen kialakítású telefont szeretne akkor túl sok lehetősége nincs, és tudom, hogy botrányos a supportjuk, de ilyen kategóriában szerintem ez az egyetlen telefon aminek van stílusa, és ez nekem elég fontos. Fontosabb a 2.3-nál, ami ráadásul szerintem nem is tartogat sok újdonságot, bár ha lesz akkor biztos azonnal felteszem.
-
[Anduriel]
aktív tag
Tegnap véletlenül vettem egy ilyen telefont, és lenne néhány kérdésem ezzel kapcsolatban. Bár úgy látom a topik nem nagyon pörög, de hátha van aki tud válaszolni rá.
- 2.2 van rajta, megéri frissíteni 2.2.2-re? Miben jobb? Írta valaki, hogy visszatette a régit frissítés után.
- 2.3-ról ne is álmodjak?
- Mit jelent ennél a telefonnál a Multitouch bug(Motorola Facebook oldalán olvastam róla)? Ugyanaz mint a Desire-nél?
- Van esetleg valami program amivel le lehet cserélni a gyári képernyőfeloldást? Mert nem tetszik, hogy állandóan kicsit megdöccen. Amúgy a sebesség máshol megfelelő, de néha azért észreveszek 1-1 pici megakadást.Már régóta vágytam egy Milestone-ra, és nagyon nagyon meg vagyok vele elégedve egyelőre. Igazából a 3-ra várok már 1-2 hónapja, de véletlenül szembejött egy, így türelmesebben várom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest