- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
Jön valaki rajtam kívül az LG meetingre?
Feltétlen érdekelne, mert egy Mile2-t szeretnék megnézni a vásárlás előtt, amit meg ugye másnapra intézek.
Köszi.
-
errorcode06
őstag
Letettem a vásárlásról...
Mindenki mond mindenre mindent, éppen ezért úgy döntöttem, hogy a Diablo3 megjelenésének napján ruházok be 1 okostelefonra. Addig meg valahogy kihúzom a 3510, lenovo ideapad, pana lumix, tomtom navival... -
Cyberpunk
félisten
Nexus S ami ajánlható frissitések véget. Mivel az lesz a következő fejlesztői telefon. Ezért egy darabig biztositva lesznek rá a legújabb rendszerek. Ráadásul mivel arra optimalizálják ezért azon fognak a legjobban futni.
iOS-nél viszont még mindig támogatott a 3GS szóval ha iPhone-t veszel legalább 2 évig biztosítva van a support.
Desire-re van már jó ideje Froyo. 2.3 ami nem valószínű hogy jönni fog rá hivatalosan.
Nem az XT720 miatt ezt tisztán lehet látni. A Droidra ami gyakorlatilag a Milestone amerikai megfelelője már 2-3 hónapja van hivatalosan Froyo. Ezzel szemben a Milestone-val eddig úgy bántak mint a mostoha gyerekkel.
Egyesek szerint a Droid is csak azért kapta meg előbb mert az amerikai tulajok perrel fenyegetőztek. -
D@niel
addikt
válasz
n0_gAboR #395 üzenetére
Frissítések végett melyiket lehet akkor ajánlani?
3.0 pl nem lesz Nexus One-ra, 2.2 nem lesz SE x10 seriesre, iOS 4.0 csak félig-meddig volt 3G-re, de 2.2 lesz Mile1-re, Defy-re
HTC-nél nem tudom hogy van, de ott is volt valami, hogy talán a desire nem kap 2.2-t...
Néha úgy érzem, csak az xt720 miatt megy a szöveg, hogy nem nem érdekli Motot EU...
-
D@niel
addikt
válasz
Cyberpunk #393 üzenetére
Meg még odébb is van a megjelenése, telefon nélkül már 3 hete vagyok, és nem igazán működik így az élet. Ebben az lg-ben ugyanaz a proci van, tehát szinte 1 mm-errel ha gyorsabb lesz a thc, effektíve engem most nem érdekel a márka, bejön az lg. Legalább 170-180 lesz a htc 7pro, ez meg amit írok rövidesen kapható lesz a gsmline-nál, én 125-ös kezdőárat lőnék be neki.
Jut eszembe: Lg meeting
Jön valaki Mile2 tulaj? Szívesen megnézném a mobilját, így akkor másnap könnyebben tudok majd vásárolni.
-
D@niel
addikt
válasz
Cyberpunk #387 üzenetére
Szerintem nagyon is a Google áll a frissítések mögött, saját op rendszere van, ő diktál. Egyértelmű, hogy a saját mobiljára engedi elsőnek, hogy legyen update, az is érdekes, hogy egy nexus one-on mért jobb a 2.2, mint egy hasonló tudású htc-n? ...
A G1-nek messze a legjobb billentyűje volt, ahhoz képes minden csak rosszabb.
-
Cyberpunk
félisten
Nem a Google hanem a gyártó. Persze jó lenne ha a Google lépne az ügyben.
A fizikai qwerty a gáz.
Volt nekem nem olyan rég egy T-Mobile G1 annak tényleg használható voltak a billentyűzetei.
Persze elvagyok én az M1-esem billentyűzetével is, csak azért van jobb is. És nem baj az ha az ember jobbra vágyik. -
-
D@niel
addikt
válasz
youngboy #381 üzenetére
Motoker, ill. hivatalos Motorola megerősítés szerint január végéig jön a 2.2 a Mile1-re, innentől kezdve 2.3 is lesz M2-re, természetesen honeycomb már nem valószínű...
De nézd meg nyugodtan, hogy mennyi időt kell várni az új androidra a htc mobilokon, meg pl. nexus one-ra sincs még hivatalosan 2.3, úgy tudom, holott a nexus s már azzal jött.
Én megpróbálnám helyedben még egyszer.
-
szige
tag
-
Uresz
csendes tag
ebayről (németországból) rendeltem hozzá egy ilyen dokkolót, amit mutogattak a reklámban is. A telefont belehelyezve előjön egy külön menüsor alul, a képernyő pedig egy órává alakul, de az értesítési sor a tetején megmarad. éjjeliszekrényre nagyon jópofa
-
youngboy
senior tag
Bármilyen pixelhibára?
Arra a bizonyos ISO dokumentumra hivatkozott a Speedshop, amit sajnos még nem sikerült megszereznem. Ezt vártam volna (várom) a Motorolától. Mert ha mást mondtak volna, akkor lett volna mivel menni a boltba.
Egyébként ezen ISO alapján nem mindegy, hogy milyen hibás a pixel, hány darab van belőle és mekkora területen. Ennyit tudok róla.
De beszéltem már olyannal is, akinek a bolt a Defy-t cserélte. Viszont nem tudom, hogy garanciában vagy csak az "image" miatt. -
youngboy
senior tag
Én is ezeket a boltokat nézegetem. A gsmhome-nál a nem akcióshoz viszont már adnak úgy tudom. Vagy nem? Egyébként a nemrég történtek miatt (kijelző) én mindenhol keményen végigolvasom a garanciális és egyéb feltételeket, továbbá az elállási jogról szóló dolgokat. Ahol ez zavaros, ellentmondásos, ott valószínűleg nem vásárolok.
-
szige
tag
Gyári headset nekem is még zacskóban.
Kihangosított hangerő szerintem teljesen jó, használtam telefonnal és skype-pal is.
Én olyan akku widgetet használok, ami 10%-os pontossággal mér, ez alapján nem lehet megmondani, pontosan mennyit esik.100%-ról lemegy 90%-ra, az tuti. De én mostanában reggelig szoktam tölteni és akkor nincs ilyen probléma.
@ice9: a H/3G/G stb feliratnak el kéne tűnnie kikapcsolt netnél.
@youngboy: itt Németországban szó nélkül cserélik a pixelhibás készülékeket.
-
youngboy
senior tag
Az előző (subpixel hibás) Speedshop-s volt. Garanciában nem javították ugye. Karácsony óta pedig nincs nekik.
Motoker-nél pedig még mindig 160e.
De engem az bosszant a leginkább, hogy a kijelzőre való garancia kérdésében a Motorola lassan 1 hónapja képtelen válaszolni. Pedig csak annyit kéne, hogy milyen hiba tartozik garanciális körbe és melyik nem.
Nem gondolom, hogy ezt most találják ki.De ez van. Majd meglátom.
-
D@niel
addikt
válasz
youngboy #364 üzenetére
Nem kellene ennyire elzárkóznod a Motorolától...ellenben, vedd hivatalos forrásból, és nem lesz gond.
Én ha most akarnék sima, csúszkás billentyűzet nélküli mobilt venni, megvárnám a 2magos LG-t, esztétikus áron lesz.
Ha meg ráér, várd meg az új BlackBerry-ket, ill. iPhone5-öt.
Gyorsan off-ba is tettem
-
D@niel
addikt
Ez a 3G/Edge dolog lehet így van az iPhone-nál is, már nem emlékszem pontosan...
Közben alkottam néhány új kérdést, többek között:
- a gyári headset milyen minőségű?
- jól működik rajta a felvevő gomb?
- hangerő van kihangosítva?
- kihangosítva mennyire hangos, milyen minőségben szól?
- alapállapotban van rajta EQ?
- egyénit létre lehet hozni?
- ha zene közben csak simán kihúzom a fülhallgatót, automatikusan leáll a zene, vagy folytatja kihangosítva?
- airplane módba kapcsolva egy este alatt hány %-ot merül?köszönöm.
-
ice9
tag
visszaállítottam, azóta minden működik. Most az van, hogy az apndroid widgettel "kapcsolgatom" a netet, de mikor kikapcsolom nem tűnik el a "U,3G,E,G" jelzések a térerő mellett. így ha felébresztem nem tudom eldönteni, hogy most akkor ki van kapcsolva a net vagy nincs. fel kell hozzá oldanom.
-
ice9
tag
Ha egy előadótól/válogatásból szeded össze a zenéket akkor szépen lehet az album nézetet választani. Én saját magam szoktam válogatás "cd-ket" gyártani, a program meg az mp3 id3-jából olvassa ki az album nevét (ha meg van adva, de ez random) szóval így elég ocsmányul nézett ki.
-
D@niel
addikt
Egy x10minin a winamp albumonként rendezte a zenéket. Próbáld meg hogy a kártyára/mobilra alapból albumonként másolod rá a zenéket. Ha így kezdted, vedd tárgytalannak.
A minire így másoltuk rá, és a winamp-al hibátlan volt. Mivel azon is android van, működnie kellene így az M2-n is.
A mobilon/kártyán legyen külön egy MUSIC, és egy RINGTONES részleg, így nagy valószínűséggel nem fogja összekeverni.
Egy próbát megér. Eredményt meg kíváncsian várom.
-
ice9
tag
ma jutottam el odáig hogy az mp3 lejátszóm helyett kipróbálom az M2 zenei képességeit (mivel pár számot nem tudott megnyitni). Hát csalódás ért. A gyári lejátszója számomra átláthatatlan, "lökd be mindent egy helyre mert neked az jó" filozófiát követi. Persze a csengőhangoktól kezdve mindent. Legnagyobb hibájának azt találtam hogy nem lehet mappákat tallózni és playlistbe rakni. Na mondom akkor még jó h leszedte a winampot, kipróbálom. Teljesen ugyanaz a 2. Most, hogy utánanéztem a dolgoknak a mortplayer-nél tettem le a voksom. Kezeli a mappákat és elég sok opció van benne. widgete is van. Az mp3 lejátszóm úgy rendezte mappán belül a zenéket, hogy mindig a legfrissebben felmásolt került a mappa végére, ez nekem nagyon bejött mivel mindig az újdonságokat hallgatom ugye legtöbbször. Mortplayerbe lehet vmi ilyesmit állítani? Vagy ajánlhatok esetleg másik lejátszót ami bejött.
más: ma 2x átállította valamilyen oknál fogva a csengőhangjaimat (hívás, sms, egyéni). valakinek volt ilyen jellegű gondja? Setting profilet használok profilkezelésre de eddig nem volt gond. Vagy az hülyült meg, vagy zokon vette a sok zenét amit ráraktam. (érdekes volt szindbád dalára smst kapni, Facebook beep-re meg hívást fogadni)
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
n0_gAboR #354 üzenetére
Ahogy nézegettem az egyes szolgáltatók előfizetéses ajánlatait, nem igazán találtam olyat ami nekem megfelelni. Van hogy hónapokig alig telefonálok, de van hogy akár 3-4 ezret is egy hónap alatt. Általánosan egy átlag 5-6 ezres feltöltés kb 2 hónapig elég. Ilyen telefonálási szokások mellé, nekem szerintem felesleges egy előfizus csomag. De ha tudsz jobbat, ki vele, meghallgatom.
-
n0_gAboR
őstag
Hat ha nem ragaszkodik az ember a fuggetlen keszulekhez (vegulis nem valtasz naponta szolgaltatot, es az elofizetesek is kb. ugyanazok mindenhol - kiveve persze ha ceges flotta) akkor egyaltalan nem kirivoan draga az iPhone. A plusz penzzert viszont nagysagrendekkel csiszoltabb platformot kapsz.
-
Nordic
Közösségépítő
-
D@niel
addikt
Azért az Apple annyira nem vészes ilyen szempontból...sőt, az egyik legjobb. Bár véleményem szerint kissé a másik végletet képviselik: rendszeresen jönnek ki az update-ek, másfél év iPhone 3gs után ezt untam meg, folyamatosan frissíteni, és frissíteni
Nem rég jelent meg a Meizu M9, erre hamarabb lesz droid 2.3, mint a Google 2 modelljére, na ilyenkor mi van
Remélem, hogy a Mile2-re fel lehet majd pakolni a 2.3-at. Bár ez nekem ilyen megnyugtató érzés, hogy napra kész a mobilom, szvsz 2.2-vel rendben van az M2
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
n0_gAboR #349 üzenetére
Viszont manapság minden gyártó elmehet a búsba, a marhanagy supportjukkal, kár ezt csak a moto-ra kenni. Édes mindegy mit veszel. Azzal meg senki ne jöjjön, hogy vegyek google telefont mert nekem mindkettő undorító külsőre. Nekem jelenleg a 2.2 elég, főleg, hogy nincs viszonyítási alapom, mivel ez lesz majd az első droidos telefonom.
Nem tudom ki montdta ezt az okos dolgot, de az biztos, hogy manapság úgy kell telefont venni - gyártótól függetlenül -, hogy arra elég legyen amit akarsz tenni vele, mert a supportra nem számíthatsz...
-
youngboy
senior tag
Még nincs pénz. Papír van. Határidő 30 nap. (Remélem a pénz is megjön majd.) Eddig nagyon korrektek voltak. Igaz én az elállás jogával éltem, mert még 8 munkanapon belül voltam. Tehát nem visszavét, csere vagy garancia. Abba nem fért bele. Jelenleg nincs telefonom. (Csak a régi.)
A Motorola állásfoglalását pedig továbbra is csak várom. 2 hét alatt arra futotta, hogy még várjak, mert nem kaptak választ a "nagytestvértől".
Szóval ez a pixelhiba és a gyenge támogatás megingatott, hogy valaha vegyek-e Motorola készüléket. -
Nordic
Közösségépítő
válasz
youngboy #344 üzenetére
Ezek szerint akkor visszautalták a vételárat? Ha igen akkor igencsak korrektek voltak. Le tudnád írni részletesen az esetedet velük? Mennyire korrektek, segítőkészek gariztatás esetén? Egyáltalán milyen garanciát adnak rá? Jöhet PÜ-ben is. Tőlük akarok venni, ha végre oda jutok anyagilag...
-
osvatha
tag
Nem tudjátok, van valahol megtapogatható tesztpéldány a telefonból?
A bill. nagyon érdekel, de képek meg tesztek alapján nehéz eldönteni.... -
D@niel
addikt
Nekem csak annyi volt a gond, hogy windows kontaktokat felvigyem g-mailre. Most ott vannak, viszont nem tudom hogy csináltam, mert már kapkodtam kissé. Persze, azóta lett 1-2 új szám, amit fel kell majd vinnem. Legjobb lenne, ha nem egyessével kellett volna felpakolnom őket...
Az a fontos nekem, hogy ha majd megadom a mobilnak a gmailem, a névjegyzékbe szépen berakja a számokat.
-
szige
tag
Térerő: az elmúlt hetemet egy kolostorban töltöttem, vastag, ódon falak között, viszonylag távol bmilyen várostól és semmi gondom nem volt a térerővel, a net is ment rendesen.
Világítás: vonaton, alagútba be-kimenet látszott jól, hogy működik. Ha kinyitod a bill-t nem kapcsol fel automatikusan a világítás, ha amúgy világos van, viszont amint bementünk az alagútba, szépen kivilágított mindent, pedig ugye, a vonat lámpái égtek akkor is.
Üzemidő: hazafelé a vonaton 4 órát chateltem + emaileztem rajta non-stop, ezzel lement 80%-ról 15%-ra. Amúgy egész napos email-szinkronnal, éjszakára offline-ba téve kibírt majdnem 2 napot. Szerintem nem rossz, ennél többet én nem vártam.
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Ezzel szerintetek kompatibilis?
[link] -
D@niel
addikt
2 hét múlva megvan a Milestone-om. Ki melyik üzletet ajánlaná a vásárláshoz?
Köszi.
-
ice9
tag
Fényerő nekem megfelelő. Ha erősebb lenne sztem zavarna.
más: tud vki adatforgalom számlálót amin be lehet állítani a "hónap első napját"?
-
törölt tag
Nem tudom volt-e már kérdés, gyorsan feltenném, mert eddig nem találtam infót rá- TMC-t tud kezelni? Külső, avagy belső egységgel, ha igen?
-
D@niel
addikt
Egy apró, de annál lényegesebb kérdés: a fizikai billentyűzet világít? Ha igen, mennyire egyenletes, fényerősség megfelelő? Szét csúsztatás után egyből bekapcsol, vagy le kell nyomni egy gombot is hozzá?
-
ice9
tag
auto-mount storage kikapcsolására megoldás?
-
D@niel
addikt
Valaki mondana arról infót mennyire jó az M2 térerő vételi képességei? Ha erősen leárnyékoljuk a mobilt, nem dobja el a térerőt, ill. lehet látni, hogy csökkenne a pálcikák száma?
-
D@niel
addikt
Valaki nem akar egy videot csinálni az M2-jéről?
Közben kommentálhatná is a dolgokat.
-
youngboy
senior tag
Lehet, hogy én vagyok a béna, de én nem bírom a SIM kártyát kivenni. Egyszerűen nem férek hozzá az ujjaimmal. Műkörmös hölgyeket kell megkérnem, hogy kivegyék. Ez most baromira felidegesített.
-
Konflikt
addikt
vannak olyan tulajok akik a milestone 1 cuccait (gyari moto dock, es gyari moto car mount) hasznaljak a milestone 2-vel?
ha igen, akkor ezek jol osszeillenek? van dock-om, es car mount-om is, hasznalom oket milestone 1-el. bar aztolvastam hogy kompatibilisek, de jolenne ha valaki ezt megtudna innen is erositeni hogy jolmennek 2-vel is
-
youngboy
senior tag
Pixelhiba jelentés.
A Motorola (Magyar) még nem válaszolt, de állítólag van még jelenleg két másik esetük Defy-vel.
-
D@niel
addikt
Arra lennék kíváncsi, hogy mivel múltkor a windows kontaktokat bepakoltam a gmailbe, 1. bootolásnál ha megadom majd a gmail címem, be fogja rakni nekem az összes telefonszámot névvel együtt a kontaktba?
Az a gond, hogy a kártyára nem tudtam rárakni a számokat, mivel iPhone-om van/volt. Az is érdekelne, hogy ha pl. gmailből rá fogja tudni rakni a számokat a mobilra, onnan át tudom-e rakni az összeset a sim-re. Elvégre, sim-en a legjobb tárolni őket, telefon váltáskor így a legegyszerűbb.
-
szige
tag
Tegnap este vettem meg végül a telefont. Első benyomásom egy kabbe motorola volt, sajna pl a htc-hez képest nem igazán kényeztetnek widgetekkel, pláne nem használhatókkal. A mai napom ráérő részét marketen való vadászattal töltöttem, de még így is vannak hiányosságok (naptár??). Köszönet nepetinek a blogjában felsorolt app-okért, jónéhány landolt az én telefonomon is.
Amúgy első androidom Nokia után, és a kezdeti sokkot követően kezdem élvezni.
Üzemidőre még csak annyit tudok mondani, hogy ma 10 óra alatt ment le közel 100%-ról 15%-ra, de mint írtam, jelentős mennyiségű market, gtalk, és folyamatos email sync mellett. Első töltésnek nem rossz, de remélem, azért javulni fog. -
GéTom
csendes tag
Sziasztok!
tapasztalt Milestone 2 használóktól kérdezem, hogy kinél mennyit bír egy töltéssel az akku? ...ergo az is érdekes, hogy kinél mi a normál használat
Köszönöm. -
Uresz
csendes tag
Nah kozben nalam is rendezodtek a dolgok. A vegere mar a google acc egyik eleme sem szinkronizalt (contacts, gmail, naptar) nalam a megoldas az volt, h az ekezetes neveket toroltem a gmail cimtarbol, igy mar letoltotte oket. A gmailnal a szines labeleket kellett kiiktatni. A naptaram tartalmat is toroltem, nem hasznalok ekezetet, es azota mukodik rendben.
Aztan a motoblurral is akadtak gondok foleg a fb szinkronizacio kapcsan: nem frissultek a kontaktjaim, eltuntek a kepek, nem mukodtek a kapcsolodo motoblur widgetek. Erre a megoldas a turelem volt, idovel a mukodes magatol helyreallt.
Azota jol mukodik es szeretem nagyon, ezt a bejegyzest is rajta irtam
a bill kenyelmes, tokeletesen megvilagitott, alkalmas ekkora szovegek gyros bevitelere.
Csak ezt a jo kis angol helyesirasellenorzot kene kiiktatni, ami minden szot kijavit..
-
nepeti
csendes tag
Látom megállt az élet. Egy kis gmail bug estére: [link]
-
n0_gAboR
őstag
-
killer2
tag
Arról nem tud valaki valamit, hogy feltörhető-e a Milestone 2 bootloadere? Lassanként érik nálam is egy új telefon, vagy az vagy Galaxy S. Itt mint már sokszor írtam van vaku és billentyűzet, viszont nem tudni, hogy mennyire fognak majd jönni rá a frissítések, így nálam az is fontos, hogy ha más nem, legalább egy főzött ROMot rá lehessen tenni végső esetben, de ez a Milestone 2 esetében ha jól tudom nem valószínű, hogy lehetséges lesz.
-
nepeti
csendes tag
A gyárival az volt a problémám mindkét alkalmazásnál , hogy egyrészt nem tudtam manuálisan szinkronizálni és a logikájára sem jöttem rá, hogy mikor mi alapján szinkronizál. A másik, hogy több funkciót el lehet érni velük, én ezeket javaslom, widgetnek is ki lehet őket tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Epson nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- GTA V
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged