Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
En kapasbol 4 hirdetot talaltam, tehat nem tudom, hogy melyikkel beszeltel.
Azert megyek bele, mert ezt a telefont igy extra tartozekok nelkul de postaval kb. 29e-ert kaptam meg. Ehhez kepest a 60e iszonyat sok, nem gondolod? Lehet, hogy neked nem, de nekem a kulonbozet majdnem 2 havi kajabefizetes a 2 gyereknek (haromszori), ha ugy nezzuk. Viszont ezt ha a ugy nezem, hogy a Blade-hez rafizetnivalo 10e alatt, ugy meg nem is nagyon pazarlo.
De ha a vevodnek megeri 60-ert, mar adom is
Amugy ha mar feladtam majd a probalkozast, meghirdetem bekerulesi aron, es nyilvan neked is szolok hogy ertesitsd rola az ismerost. Azt remelem, annyiert elobb-utobb elmegy jelen allapotaban is.
Egyebkent elegge ugy tunik a stilusodbol, hogy te meg a hivatalos markaszervizek marketingese vagy
Nem megsertodni, mondom ugy tunik! Attol meg lehet egyszeruen csak az oszinte velemenyeddel egyezo.Jeee, tag lettem!
-
GGMPC
őstag
Megmondom a frankot, hogy nem is ertem miert mesz bele egy ilyen proceduraba, amikor max 60-ert kapsz itthon hasznaltat is, amivel nem kell ennyi kört futkaroznod es pénzt buknod!
Amiket meg itt irtal... szerintem ehhez a Moto gyarban is csak kevesen ertenek!
(De ez csak az en velemenyem!)
Amugy a D2G-s hirdetot anno en is felhivtam es ossze vissza kamuzott!
Azt mondta 1honapos a telefon, erre megkerdeztem, hogy azota hasznalja e, mondta igen es akkor volt tobb mint 2honapos a hirdetese!
Jah es nem kicsit volt nagy az arca - Valoszinuleg valamelyik fis-fos-gsm frontembere volt! -
axioma
veterán
(Jol elbeszelgetek magammal, de mar megint lejart a szerk. ido...)
Most mar nem talalom, de valahol azt olvastam, hogy a radio fw-et cserelik, merthogy abban van a lock. Persze lehet, hogy felreforditottam... de hiheto.
-
axioma
veterán
Letezik unlock-olt D2G, amit itthon hasznalnak, itt is hirdettek hardverapron. Legfeljebb kint kell unlock-olni... ezt lehet, hogy szivom, hogy nem kint tortent meg. [Ez is egy lehetoseg, hogy megkeresem a hirdetot, hatha o tud valamit, amit en nem talaltam meg. Ha nemsok penzert o maga megcsinalja, az is jo...] Azt nem hiszem, hogy motorola ugy altalaban nem tudja megoldani, legfeljebb az adott szervizes nem tudja. Sot: a Verizon szoftveresen TAVOLROL megoldja, egyetlen feltetele - nyilvan azt csak az operator ellenorzi a folyamat elejen -, hogy a verizon elofizut ne mondjak le addig se, amig kinti sim kartyaval hasznaljak a telot.
OK, priviben is jo lesz. Adom neki a verizon kartyat, ha van rajta valami, az ajandek. De en azert jobban orulnek, ha meggyogyulna a telefonom! -
axioma
veterán
válasz
üzenetére
Koszi, megnezem ezt a forumot is, jelenleg egy csomo minden "eselyes" meg van nyitva.
Az biztos, hogy csak tutira nyulok hozza.
(Bar tegnap volt egy kis cidri, nyomtam neki factory reset-et, mert azt hittem, azert nem hozza fel a magyar sim-re a sim unlock-ot, mert kozben az android-ot belaktam. Aztan - mint mar korabban megallapitottam - a sim es a microsd is picit ta'g helyre megy be, tud olyat hogy jonak nez ki, de nem jol erintkezik. Sikerult jo kombinacioban ujra jo allapotba hozni.
Ami fura, a *#06# az most nem az imei-t, hanem a MEID-t hozza ki... gozom sincs, mi az! Azert erdekes, mert a 6 dolcsis visszateriteshez ker tolem videot, hogy nem en szurom el
Bar nezhetem ugy is, hogy az a csoka lehet, hogy segit tavolrol rendbe hozni, az lenne igazan a kiralysag.)
Most mar majd csak este tudok vele megint foglalkozni, meloido van azert... -
GGMPC
őstag
Megkerdeztem màr es azt mondtak nem tudjak, se kinyitni, se szoftverezni!
Ok azt mondtak, hogy nem szabad ilyen Verizonosat venni - foleg nem D2G-t!
Az emberke 3 hét mulva megy ki.
Mar nem emlekszem, hogy miket kaptal hozza, de szerintem nem kell neki mind!?.
Toltofejet meg adok neki.
Az arat majd priviben megbeszeljuk... -
axioma
veterán
Mikor megy (egyelore probalkoznek), mennyit adna erte, es milyen tartozekokat ker hozza? Csupan ennyi a kerdes...
Amugy az USA fali tolto eppen nincs nalam, de az is feljohet Bp-re veges idon belul.
Nekem ilyen telefon KELL. Ha ez a peldany nem megmokolhato, akkor megyek vissza az ebay-re, es szivas ugyan mert most mar a hazaszallitast se lesz ilyen egyszeru, de akkor veszek eleve unlock-oltat.
Kene ismeros az ujraeledt motorola szervizben, ott gondolom megoldanak... van valahol (netes vagy IRL) forrasotok me'g motorolahoz? Lehet, hogy tudnanak oylan arat mondani, amiert me'g megerne' nekem is. -
GGMPC
őstag
Ha nem vagod haza a telefont, de nem tudod hasznalni, akkor egy ismerosomnek lehet, hogy kellene, mert megy az USA-ba tanulni es legalabb nem kell elso nap telefonert rohangalnia!?.
Szerintem ez lesz a te megfejtesed!
Helyzet adva - dontes nalad!?.
Aztan majd kukazunk neked egy hazai palyasat!
-
axioma
veterán
Egy kicsit tech+angol szempontbol tudna valaki segiteni ebben?
http://modmymobile.com/forums/649-motorola-droid-2-global-roms/559625-upgrade-prl-uim-card-program-card-can-make-d2g-3g-evdo-network-work.html
Nem ertem, mi az a "ne ird be" szamsor, es most ha nalam nincs EVDO (ha jol sejtem hogy az usa szolg.freki), akkor most ez jo vagy pont hogy kene? Mi lehet a PRL meg UIM?
Nem esek neki, csak gyujtom az infot, es nem tudom, ez kuka, vagy eselyes valamire. -
axioma
veterán
Nezd, ha nem sikerul fuggetleniteni, akkor ugyse er nekem semmit. Az eladokkal nehez boxolni akkor, ha licitalasos, plane en licitalni se tudtam, mert ugye ide nem kuldi.
Mondjuk az eszembe juthatott volna, hogy a kinti rokon sasolja meg... hatha penzert de hivatalosan a verizon kikodoltatja. De franc gondolta, hogy a sim kartya is benne lesz.
Me'g par napot raszanok, aztan johet az itthoni penzes megoldas keresese... ovatos duhaj vagyok azert, me'g nem nyultam a szoftverehez. Egyelore olvasgatok, mert az se trivialis, hogy ROM csere fuggetleniti, vagy hat inkabb fuggetlenitesre alkalmassa teszi.
Sot, az is eszembe jutott, hogy verizon-nak irni, ez a sim olyan-e, hogy kikodoljak. Felhivni persze nem tudom, de eleve aktivalasra kesz a telefon, hatha valamelyik megsza'n... majd ha mar mas megoldas nincs, nehogy felhivjam a figyelmet, es tiltsak a telefont imei alapjan.Eleve ebben 1.2 GH-es proci van, szoval tuti nem ugyanaz hardverileg.
-
GGMPC
őstag
Azert ovatossan ezzel a fuggetlenitessel, mert nagyon hamar vitrindiszt lehet csinalni a keszulekbol!
A legjobb az lett volna ha leboxolod azzal akitol vetted, hogy potyogtesse ki neked!
Nalam egyszer volt egy Verizon-os telefon es meg az alaplapja is mas volt, mint europai testverenek!
Majd sikertelen szofteverezes utan visszakuldtem az USA-ba!
-
axioma
veterán
Na azert haladtam.
Sajna a 6 dolcsis kod nem nyert, remelem visszakapom.
Viszont: sikerult legalabb bejutnom a keszulekbe! Vissza kellett raknom a Verizon kartyat, es aktivalas helyett google account-ot beallitani (az volt jo kuzdes, mire a MAC addresst ezen allapotban kiszedtem belole, segitett a leirasa, mert anelkul nem lehet a wifire se felmenni, cegnel meg ahol mac szures nincs, csak bongeszos kodfeloldas utan lehet csak netezni). Szoval hivni nem tudok vele, de pl. mar elkezdte a hireket letolteni. Meg jatszani lehet majd, ha toltok ra
Blade-hez kepest baromi gyorsnak tunik eddig, de azert a feluletet szoknom kell, nekem az alap launcher volt fent, de latom hogy ez is jo lesz baratkozas utan. Amugy 2.3.3 van rajta. -
axioma
veterán
Na nem tudom mit csinaltam, de boot loadert kapok indulaskor (D0.11 ha van jelentosege). Talan nem erintkezik rendesen a SIM, a Verizont tettem vissza, de nem toltam be teljesen, mert baromi nehez volt kiszedni. A sajat Telenor SIM-emmel nem megy, es a turbo sim (elvileg nocut, gyakorlatilag azert van egy kis vastagsaga) ebbe a kialakitasu sim helyre nagyon nem megy bele a sim/mel egyutt.
Minden megoldas welcome
Lassan haladok az olvasasban angolul. Opcionalisan van ebay/en 6 dolcsiert allitolag mukodo unlock... meglatjuk, ha visszaterit nemmukodes eseten, akkor lehet ennyit me'g megkockaztatok. -
axioma
veterán
Kikodolas: mivel idom tobb mint penzem, eloszor en probalok megoldast keresni ra. Persze ingyenes (tabla csokiert) felajanlasokat elfogadok

Asszem mindenkit jol lebeszeltel rola, akkor egyet rendelek, es majd beszamolok az eredmenyrol. Nekem hosszu idok ota mindig ilyen tokban van a telom, univerzalisokban, es meg mindegyiket jol hallottam kiveve villamoson, ahol mashova rakva se sok eselyem lett volna. -
norvik
aktív tag
Most láttam, lehet kapni a droid 4 et. Potom 630 dolcsi az amazonon.
-
GGMPC
őstag
-
axioma
veterán
Engem a design nem erdekel, csak a funkcionalitas.
Pont az a kettes szamu indok, amiert tetszik, hogy nem magneses, hanem patentos, ami talan jobb a telonak is.Megvan, most ertunk haza
Azzal kell kezdenem, hogy letoltok egy hasznalatit, mert anyueknal nem volt net a kozelben, es nem adja magat, hogy hogyan kell kibontani (belerakni a kartyamat).
Radugtam kozben a netbookra amin irok, ez mar fel is telepitett valamit, a microsd-t (felteszem, az az, nem a belso tarhely, bar az is lehet...) tartalma lathato, es egy motohelper progi is maszik fel. Nem semmi, hogy meg az usb-microusb kabel is hologramos
A kartyan sajna mar nincs rajta a leiras.
A telefon nagyon szep allapotban van. Me'g folia is van rajta, igaz hogy csak a lathato kijelzo reszre, igy azt egy telo-kompatibilis teljes uveget takarora akarom cserelni. Jelenleg semmit nem tudok vele csinalni (akartam fotozni, de igy fuggo allapotban aktivalast akar Verizon-ra, amit nyilvan nem fogok tudni megtenni - me'g ha lenne is benne kartya, amerikai hivast nem hiszem hogy bir
-
-
GGMPC
őstag
Hat hmmm ez nagyon csuf es giccs, raadasul nem hiszem, hogy a hitelkartyanak stb. Jot tesz ha a telefonod mellett leledzik!?.
Ugyis sokat bogaraszol a neten, keresd meg az eredeti bortokot amit ehhez csinaltak - attol berosszulsz, annyira jol nez ki! (Termeszetesen a hangszoronal lukacskakkal, merthogy ezt meg nem hallod a kispolskiba az tuti!
Amugy megvan a cucc?!. -
norvik
aktív tag
Szia.
Köszi a tel számot, hétfőn hívom.
Nem mondom, hogy nem érte az enyémet nedvesség, de szerencsére nem lett baja. Norvégia nem egy sivatgi ország, rohadt sok az eső. A teló egy alkalommal a bőr dzsekim külső zsebében volt, én meg egy rohadt viharban. Otthon, mikor kivettem a zsebemből, tocsogott a víztől. De nem halt le. Azóta csak belső zsebben tartom.
-
axioma
veterán
Talaltam egy ilyet:
Ebay 320775342940 item (a link veszett randa hosszu lett)
Erdekel ez valakit rajtam kivul? 4 dolcsi a nyereseg a masodik darabtol szallitasi dijban, ezert lenne jo egyben rendelni. (Termeszetesen beszerzesin adnam tovabb.)
-
norvik
aktív tag
Érdekes, de tuti, hogy nem néztem el. A beázott a piros x-es, fehér alapon, és a hibátlanul működő sajátom pedig egyszerűen piros.
-
norvik
aktív tag
Szia,
megleptél. Erről a matrica dologról nem tudtam. Furcsa, de a helyzet a következő. Megnéztem a saját, működő telómat. Azon a matrica tűzpiros, annyira, hogy az x csak nagyítóval látszik, és még úgy is oda kell figyelni....ennek ellenére remekül megy. A kijelzőhibáson pedig fehér alapon van egy piros x.
Ne siess a válasszal, mára kiszálltam. És kösz a segítséget, érdekel a kontaktod. -
norvik
aktív tag
válasz
üzenetére
Ha...
Ha tényleg nem éri meg megcsináltatni, odaadom. Valaha régen, kb. 3-4 éve volt egy SE K850i-m. Akkoriban nem használtam még tokot, párszor a földhöz verte magát. A ház eléggé megviselt lett. Akkufedél, stb. Horror áron csinálták volna meg, ezért a netről megrendeltem az új házat, egyéb alkatrészeket. Bevallom, nem tudtam helyre tenni, a teló állapota tovább romlott... Ekkor úgy döntöttem, hogy ezt nem játszom el többet. A SE 850 azóta is megvan, üzemképes, lehet(ne) vele mindent csinálni, akár telefonálni, smesezni, bármit, csak baromi rondán néz ki. Ha valamiért előszedem, mert nem akarok az aktuális telómban karit cserélni, az egy látványosság :-) Fogom a telót, ahogy kell, + az alját, hogy a gumi billentyűzet ne essen ki belőle, és közben ügysen nyomkodom a gombokat... de működik...
-
norvik
aktív tag
Időközben hazajöttem Norvégiából pár hétre. Röhej, hogy itthon jóval hidegebb van...[/OFF
Megrendeltem a csoda aksit, a következő hétvégéig meg is kapom, ha igaz. A tapasztalatokról majd beszámolok.
Egy norvég kollégámnak megtetszett az M2-őm. Rendelt is egyet a netről,majd egy hét után hazavágta egy szakadó esőben folytatott telefon beszélgetéssel. Egészen pontosan a kijelzője halt meg. Mivel Norvégiában nem forgalmaznak Motorolákat, nem volt hova elvigye megcsináltatni. Kedve nem volt ide-oda küldözgetni, ezért fogta magát, és nekem adta.Ingyen. A teló múködik, ha van benne SIM kártya, hívható, csörög. De nagyjából ennyi a maximum,amit tudok vele kezdeni, screen nélkül.
Kérdés, hogy itthon hol és mennyiért lehet a kijelzőt cseréltetni, nem horror áron. Érdemes-e egyáltalán, vagy inkább kuka. Ha érdemes, és meg lehet csináltatni, talán eladom, talán megtartom másodkészüléknek, még nem tudom. -
csibe2zy
csendes tag
Másolással nem volt gondom, csak a letöltéssel. De azt is megoldottam. Hiába ...
Már napok óta küzdök vele, több programot kipróbálva. Szeretem magam felfedezni, kipróbálni az ilyen jellegű dolgokat, de ezt már feladtam. Lehet újrarakok rá mindent, hátha akkor sikerül.
Amúgy a legnagyobb gondom az állandóan és maguktól induló, számomra viszont totálisan felesleges és értelmetlen programokkal, funkciókkal van. Idegesítenek. Esetleg valami ötlet erre, ami nem igényel root jogot? Ha már a telóm nem hajlandó ebben együttműködni ... Én eddig arra jutottam, hogy ez lehetetlen. -
norvik
aktív tag
válasz
csibe2zy
üzenetére
Ha a Z4 et akarod, akkor vedd ki a karit a telóból, és úgy tedd fel rá, akkor könnyen megtalálod, és a pc nem fog nemet mondani a másolásra.
Viszont ha GB van a telódon, a Z4 nem fog segíteni.
Ha mindazt amit már leírtam, kipróbáltad, és nem ment, akkor csak a kezem teszem fel, sajnos nem segíthetek...
-
csibe2zy
csendes tag
A z4-el az volt a gondom, hogy egyszerűen nem bírom letölteni pc-vel, mert a letöltés vége előtt ezt a hibaüzenetet kapom minden oldalon: C:\...\z4root.apk nem menthető, mert a forrásfájlt nem lehet olvasni.
Csak a telóval sikerült letöltenem, amit viszont nem szoktam megtalálni utólag, úgyhogy azonnal telepítettem, amint felajánlotta. Lényeg, hogy nem sd kártyáról telepítettem. De azért települt, viszont a kék háttér előtt körbe-körbe futkosó karikánál megakadtunk. Kiléptem belőle, és töröltem. -
norvik
aktív tag
válasz
csibe2zy
üzenetére
Bevallom, nagyon meglep. Az új GB romot is könnyedén rútolta a superoneclick.
Csak a hibakeresés módot kellet hozzá beállítani. Más progival nem is kellett próbálkozzak. Régebben a Z4-et használtam, ami ment is a GB előtti romoknál..
Ha neked GB előtti van, akkor próbáld ki ezt. Csak felteszed a mem karira, usb szintén debuggung, de közben nem kell a pc-vel összekötve lennnie. Csak telepíted, és ha valamelyik beállítás nem jó, akkor visít, s ha mindent rendben talál, akkor rútolja a telót.
Ha semmiképpen nem müxik egyik megoldás sem, akkor csak az rsd lájtot tudom még javasolni, telepítsd újra az aktuális romot, hátha akkor megy. Jobb ötletem nincs. Ha ezek a dolgok nem jönnek be, felteszem a kezem, nem tudok segíteni, új ötletem sincs. -
csibe2zy
csendes tag
Sziasztok Szakértők!
Van valakinek valami ötlete, hogy miért nem sikerül rootolnom a Milestone 2-es telómat? Már kipróbáltam asszem 5 különböző progit, mindet leírások vagy Youtube-os videók alapján, de semmi eredmény. Vagy el sem indul az aktuális program, vagy jól láthatóan dolgozik valamit a telefon vagy a Pc-m, a végén mégsem sikerül teljes jogot nyernem a kütyü fölött. Amúgy 2.3.4-es Android van rajta.
-
törölt tag
csináltam faq-t. Ha valami kimaradt (tuti), szóljatok és kiegészítem.
-
osvatha
tag
Lehet, hogy semmi újat nem mondok, de annyira tetszik, hogy le kell írnom.
Ma jött meg az e-cell-től rendelt képernyő-fóliám (matt), feltettem, és egyszerűen isteni! Nem homályosít, gyönyörű így is a képe a telefonnak, és NEM GYŰJTI A ZSÍRT!!!!
Hozzányúlok, és semmi nem látszik a kijelzőn!
Hihetetlen élmény! Nem kell egy filmnézés közben a kijelzőt törölgetni, mert megnyomtam a lejátszást!
-
geryrose90
csendes tag
Ha olyan programot tettem rá amitől behalt akkor igen csak azt csinálta hogy az a pulzáló jelet adta ki és nem kérte a pin kodot ..csak a pulzáló jel ment végig.... és akkor már csak a hard reboot segitett.....és az a poén hogy első körben mikor ezt észleltem visszaküldtem garanciáraés akkor meg is csinálták ( annyira hogy a telot bekapcsolták szóval szerintem ők is hard reboot ot alkalmazták) később megint eljátszottam ezt a teloval de akkor utána jártam a dolgoknak és akkor tudtam meg ezt a hard reboot ot ....akkor már én csináltam meg magam ...azóta ilyen pulzálós problem nem volt csak a fagyásos dolgok amik nagyon idegeltek ..... volt hogy egy program miatt többször akksi ki be kellett... sőt egymás után mert annyiszor bezavarta a telót. aztán valahogy a 3. dik bekapcsolásra felállt a rendszer és akkor program uninstall és máris normálisan ment a készülék .... de mondom ilyen programok mint a power amp, opera mobile ( opera mini vel rendesen működik ..érdekes) ....meg egyes játékok stb...nem szaggat ....vagy hogy mondjam .,,, szóval nem olyan szépen "gördül" .." csúszik" lapozásnál mint egy sony vagy egy samsung ..lassabb ... és azért egy ilyen árú telónál na nemár ... főleg hogy 1 ghz es proci ... ekkor gondoltam h biztos a 2.2 hibája és ezért akartam a frissitést csak igy jártam .... én még annó a gsmtakacs.hu tól vettem .... lehet nem tőlük kellett volna......
-
fasirTTT
őstag
am van valami videófelvevős androidos progi ?
-
GGMPC
őstag
válasz
üzenetére
Az enyem a multkor szoftveresen omlott ossze amikor a profilvaltasnal osszeakadt benne valami! (home, work, weekend)
RSD lite nem tudta kizokkenteni allapotabol - meg egy ujboli szoftverezessel sem, majd a szervizben valami nemet szerverrol egyenesbe ratoltak a szoftvert es azota makulatlanul hasit!!!
A jelenseg: a piros kornel pulzalas majd a zizzenes utani masodik pulzalasnal (amikor pont a feljelentkezes kovetkezik) leakadt!
Se aksi ki-be, se ki-bekapcs nem tudta tovabblokni a dolgot!
Nagyon be voltam tojizva, mert az emberem elmondta, hogy mennyire kell szetszedni a telefont ha az iment emlitett szervizes szoftverezes nem segitett volna...
2 nap mulva vissza is kaptam - azota jol viselkedik!
:-)
-
GGMPC
őstag
válasz
geryrose90
üzenetére
Lehet hogy valami kipotyogott halozatfuggos cuccot adtak el neked!?.
Mert mindent mondhatok a 2.2-re, de akadni sosem lattam!
Amikor bekapcsolod, akkor azok a pulzalo jelek mennek rajta es csak nem jut el a bekapcsolasig vagy semmi mozgas?
Mert ha semmi mozgas, akkor az alaplap lesz! Sajnos...
-
geryrose90
csendes tag
De amúgy a készülékkel korábban is gondok voltak úgy hogy a 2.2 volt rajta . Volt h feltetepitetem egy programot és lefagyott a telo. pl volt hogy rátettem a power amp zenelejátszót aztán mikor a power gombot megnyomtam h a bill zár miatt vissza se kapcsolt .... ki kellett venni az akksit ujra betenni aztán ujrainditani. és ezt számtalanszon eljátszottam ........ volt hogy egy program bebolonditotta a telot , akkor csak addig kapcsolt be hogy megjelent a moto logo és a körültte a " füstfelhő" villogott..és ennyi ..tovább nem is ment .... akkor már csak a hard reboot segitett rajta. Az opera mobile programnál is behalt akkor is csak az akksi ki be segitett.... meg amúgy is a teló fura volt ...az android nem olyan szépen egyenletesen futott mint egy samsungon vagy mint egy sonyn ..... néha szaggatva meg nem olyan gördülésmentesen lapoztam rajta. fura volt ez az egész már akkor amikor megkaptam .-... ezért akartam rajta frissiteni, hogy biztos a 2.3 segit ezt a problémákat kiküszöbölni.
-
törölt tag
válasz
geryrose90
üzenetére
az m2 bootloadere zárt. lvileg nem lehet szoftveresen hazavágni. Biztos vagy benne, hogy sikerült feltölteni az akksit?
(btw ha pesten jársz, és még nem oldottad meg, keress meg hátha tudok segíteni) -
GGMPC
őstag
válasz
geryrose90
üzenetére
Naszoval...
Felhivtam delutan az ex-Motorola szervizes emberemet es azt mondta, hogy hulyeseget, hulyesegre halmoztal+amikor felolvastam azt a kaoszt amit irtal, azt mondta: Hogy a szovegeket is bekopiztad az oldalakrol!
Es o mondta, hogy kinyirtad a telefonodat!
De ha valaki, akkor O meg tudja fejteni a problemadat, hogy ne egy teglad legyen es ne kelljen komolyabban zsebbe nyulnod!
Ha erdekel a dolog, megadom a kontaktot priviben?
Viszont nem a telefon a hibas ezert, mert a matrican illetve a szoftveren levo regioban mindez zokkenomentesen muxik!
Es ez csak a privat velemenyem, de ne akarjon itt mindenki szoftvermegfejto lenni, mert nagy cumi lehet a vege!Udv:GG
-
GGMPC
őstag
válasz
geryrose90
üzenetére
Naszoval...
Felhivtam delutan az ex-Motorola szervizes emberemet es azt mondta, hogy hulyeseget, hulyesegre halmoztal+amikor felolvastam azt a kaoszt amit irtal, azt mondta: Hogy a szovegeket is bekopiztad az oldalakrol!
Es o mondta, hogy kinyirtad a telefonodat!
De ha valaki, akkor O meg tudja fejteni a problemadat, hogy ne egy teglad legyen es ne kelljen komolyabban zsebbe nyulnod!
Ha erdekel a dolog, megadom a kontaktot priviben?
Viszont nem a telefon a hibas ezert, mert a matrican illetve a szoftveren levo regioban mindez zokkenomentesen muxik!
Es ez csak a privat velemenyem, de ne akarjon itt mindenki szoftvermegfejto lenni, mert nagy cumi lehet a vege!Udv:GG
-
geryrose90
csendes tag
Na végre ujból tudok írni , volt egy kis gond közben az internettel is , szóval tetőzte a dolgot hogy meghalt a telom közben netet sem tudtam elérni. Az kell hozzá hogy a telo akksiját sikerült külsö forrással feltöltenem, viszont a telo így is mikor bebootolom azt irja ki " low battery" szal ennyit erről , az egész rendszer meghalt.. a telo nem hajlandó bekapcsolni ha nincs usb re kötve , ha meg usb re kötöm néha bevillan a moto logo aztán világit egy darabig majd kikapcsol.....a gép nem is érzékeli a készüléket .......... ez a frissités nagyon megölte a telot .... eléggé felhúzott már ...nem igaz hogy a motorola telók frissitése ennyire szánalmas legyen...... nem elég hogy egy tégla az egész, mert olyan súlyos hogy lehúzza a gatyámat ..... de hogy egy pitiáner frissités ennyire tönkre vágjon egy készüléket... segítsetek légyszives milyen lehetőségek lennek még .....
-
vinczu
csendes tag
Sziasztok,
Froyo 2.2.2 stock-on vagyok, de nem sikerult felrakni az MS2ginger 3.0-at. Mindent az XDA-s leiras alapjan csinaltam, de az lett a vege, hogy nem bootolt be 10 perc utan, csak a boot animacio ment. Megprobaltam a 2.1-et is de ott csak az M logot mutatja.
Ami nekem nem tiszta, hogy fel kell rakni ezt a Milestone2-4.5.3-109fixed-sbf -et is? (A 2.1 install leirasban mintha ott lett volna az install instruction-nel, de ugye azt mar nem latom). A Milestone2-GB-kernel-update.zip -ben van boot/dev/recovery image, de az sbf-ben tobb is van.
Aztan meg ugye szo van a forumban valami masik newleak sbf-rol is, amit nem is sikerult letolteni.Segitseget elore is koszi, nincs tobb otletem, 3. probalkozas, most megint visszateszem a 2.2.2 sbf-et, de itt biztos van valami szaki
-
axioma
veterán
válasz
üzenetére
Szupersim (nalam turbo sim- ua.?) eddig nem valt be... ha valamelyik itthonlevo peldannyal elmegy, es a folyamatos roaming nem fog gondot okozni, akkor az is lehet.
GGMPC: telenor kene belemenjen, es nyilvan eloszor kiprobalom.
Unlock nem megy gyari szoftverrel? Nem vagyok teljesen kepben. Nekem csak az kell, hogy a kartyamat egye, bar ha lenne magyar nyelv benne, azert nem haragudnek. (Azt nem ertem, miert nem lehet felig magyar, ami szoftvereket mi irunk mind ugy megy, hogy ami az adott lokalizacion definialva van, az egyertelmu, ami nincs, az a default nyelven - angol - lesz megjelenitve. Ehelyett ha jol ertem itt a mar leforditott dolgokat se lehet sajat nyelven hasznalni csak azert, mert van ami nincs leforditva.)
Szoval nem celom az alternativ rom, csak adott esetben eszkoz. -
GGMPC
őstag
Nem kizart, hogy az itthoni szolgaltatod kartyaja belemegy a Verizon kutyube!
(Ugyanis az ottani szolgaltato simlockja egyezik valamelyik itthonieval!)Amugy en nem akarok beleszolni, mert azt csinalsz amit akarsz, de en tuti gyari cuccal tolnam es nem hegesztgetnem... max akkor ha amaz nagyon nem!?.
Na mindegy... varjuk a kommentet...
-
axioma
veterán
Ja... az nem jott le, hogy nem a tied amit hirdettel. Akkor legalabb maradunk paran aktiv forumozok is!
A telefonom a rokonnal van, akinek a kint elo rokona kuldte. En Pomazon, o videken. Vasarnap megyunk ugyis hozzajuk, mar nem volt ertelme feladatni meg egyszer postan. Remelem a varakozasaimnak megfelelo allapotban lesz... ez az egy amit nem nagyon lehetett tavolrol csak fotorol jol latni. Na meg az akksi, bar azt mar nagyobb esellyel tudok venni hozza ha kell (utangyartok mar szallitanak Mo-ra).
Jaja, jokat olvastam rola, nem veletlen lesz ket asztali meg egy autos
Viccesen fog kinezni a kispolszkiban! Mondjuk most mar ha javul az ido megint inkabb biciklizni fogok (mutet miatt 1.5 ev kimaradt), de par dollarert nem volt szabad otthagyni.
Viszont mivel Verizon fuggo (legalabbis nem irta, hogy kikodolt), szerintem napokig meg xda-t fogok olvasgatni, hogy mit tegyek ra. Gondoltam teloval a kezemben egyszerubb, nem is olvastam elore, plusz angolt me'g tanulok, igy biztos eltelik egy kis ido, mire ra tudok koltozni.
Azert majd jol meg kell neznem, mi az amiben a droid2 es az M2 mas a progin kivul, ez a masik amit meg figyelnem kell majd. -
törölt tag
válasz
tomika-123
üzenetére
lásd korábbi hozzászólásom: katt
válassz egy olyan GB romot, aminek neked megfelelő a bill kiosztása, ha nem akarsz főzött romokkal játszani.
K!LLer: passz.
-
tomika-123
csendes tag
sziasztok van már vmi tuti megoldás 2.3.4 rom cserére? speciel ugyan ilyen romot szeretnék... csak a Hw billel van bajom mert qwertz helyett qwerty ... :/
-
-
fasirTTT
őstag
azt hogy lehet, hogy a fényképeket és vidiket a telóra mentse, és ne a memkarira ?
mert mostanába nem jó a vidi amit felveszek. 6-ból ha jó 1 :/
memkarin van ~150mega free ami kb 2 perc vidi. -
törölt tag
-
madstunt
addikt
Hello! Ismerős gondolkozik a teló beszerzésén és lenne pár kérdés a telót érintően amit sajna a tesztek nem tudtqk megválaszolni.
1. lehet a hw qwertyvel ékezetes karqktereket bevinni?
2. nektek milyen használattal kb mennyi idő alatt merül le?
3. stock rommal mennyire vagytok elégedettek a sebességgel?
4. a belső 8 gigás partíció tényleg csak alklmazásoknak van fenntartva? -
GGMPC
őstag
válasz
üzenetére
Fuuu ne is mondjad... ezek a lap-dock dolgok nagyon melegek!!! ;-)))
De en ha ... akkor csak atrix2, Milestone4 vagy Razr maxx es persze a kutyuk hozza!
De szeretem ezt a telcsit (dokkolom is van hozza), ugyhogy most nem hajigalnek ki penzt az ablakon - feleslegesen!
Azzal sem csinalnek tobbet, mint ezzel - max nem allnek fel mellole oly konnyen! hihhh
-
GGMPC
őstag
válasz
üzenetére
Azert ez egy vicc ami ezeknek a telefonoknak a frissitesevel tortenik!
Hugom vett egy uj SonyEricsson telefont, hazavitte 2.2-el, otthon kiirta, hogy van ra 2.3, kerte a stabil wifi-t, enter es minden ment mint kes a vajban!
Egyebkent ez is a hazai hatter hianyat tukrozi az altalunk kedvelt keszulek eseteben!
Mondjuk en akkor is M2 fan maradok, de nem biztos, hogy mindenki le szeretne doktoralni szoftverezesbol - foleg akaratan kivul!(Sajnos) -
törölt tag
válasz
geryrose90
üzenetére
szerintem vegyél hozzá egy univerzális fali töltőt, és töltsd fel az akksid rendesen, mert laptopról sem tölt. Vagy egy mobilos boltban kérd meg szépen az eladót, hogy töltse fel neked / vegyél egy pótakksit.
-
geryrose90
csendes tag
Az a baj hogy ha a hálózatra felteszem akkor nem jelez hogy töltené legalábbis a kis led nem világit ...... a laptopon meg világit vagyis elméletileg itt tölt ....fél óránként kapcsolgattam de még mindig azt irja ki hogy " buttery low" ......kezdek kicsit dühös lenni, így nem tudok semerre mozdulni a továbbiakkal...most ez miatt tehetetlen vok ..dühitő
-
GGMPC
őstag
válasz
geryrose90
üzenetére
Na? Hogy àllsz?
-
GGMPC
őstag
válasz
geryrose90
üzenetére
Csak 60% feletti akutoltottseggel engedi amit csinalni szeretnel!
-
törölt tag
válasz
geryrose90
üzenetére
hja, kis töltöttséggel nem engedi programozni. Fali töltő a megoldás, ha megy laptopról, akkor nagyon örülj magadnak

-
geryrose90
csendes tag
válasz
üzenetére
Amikor a bootloadert megnyitom azt irja ki h battery low cannot program. Itt ugye tölteni kell a telót ? Feltettem sima hálózati töltőre de ott a készülék nem reagált semmit , a kis fehér csik sem világitott a micro usb csatlakozás mellett, most a laptopra tettem itt világít. Leszedtem az RSD Lite ot meg a sbf file-t , úgy ahogy kell megnyomtam a bootloadert a cam gombbal meg a vol down al. akkor bejött a bootloader ( ekkor kiirta hogy low battery, cannot program) sz RSD be betettem s sbf file-t aztán megnyomtam az RSD ben a "start gombot" de semmit nem mutat, legalábbis hogy teltepitene vagy oylat se mutatott hogy észlelné a telót ...szerintem töltöm egy kicsit mert az alacsony akku a gáz most , csak laptoppal tudom tölteni nem hálózatival :S
-
törölt tag
válasz
geryrose90
üzenetére
azt a leírást kövesd amit linkeltem. Ha egyszer felraktál GB-t, már nem lehet visszarakni korábbi verziót. (kivéve a kínai preGB)
-
törölt tag
válasz
geryrose90
üzenetére
ráadásul most már csak GB romot rakhatsz fel valószínűleg, szóval tényleg a 2.3.4 ből szemezgess. (gyakorlatilag az UK, vagy DE retail amit felrakhatsz, hogy a bill is jó legyen)
-
GGMPC
őstag
válasz
geryrose90
üzenetére
2.3.3 ????
2.3.4 van rà!Màst ne is akarj ràtenni!
-
törölt tag
válasz
geryrose90
üzenetére
-
geryrose90
csendes tag
Üdv , egy Motorola Milestone 2 készülékem van nekem is és telepíteni akartam a Gingerbread et, ennek a honlapnak az utasításai szerint : http://android.dkszone.net/install-android-2.3.3-gingerbread-pre-release-rom-motorola-droid-2
Ezeket megcsináltam viszont a készülék nem reagál semmire, bekapcsolom megjelenik a Motorola logo majd hirtelen nem jelenik meg semmi és sötéten világít. Elég érdekes. A hard reboot ra sem reagál, legalábbis bekapcsolás után "x" gomb nyomása nem ér semmit.
Mit tehetnék remélem nem nyírtam ki a telómat véglegesen, sgítsetek légyszives nagyon fontos lenne !!!!!!!!!
-
axioma
veterán
Mar a magyar rokonnal a telefonom, vasarnap jutok hozza

Sajna 20 dolcsi volt igy is elkuldeni, nem keves, de szumma lesz igy 33e korul a ketyere, a korabban irt kiegeszito-kavalkaddal, boven megerte. Vamot meguszta, szerencsere
-
GGMPC
őstag
válasz
üzenetére
Nekem teljesen mindegy kinek a hibajabol, de ez a kep dolog annyira ciki, hogy jajjj!
Tudom, hogy sync dolog, de en nem vagyok FB fan, (noha azok a kepek tenyleg jok) nem beszelve arrol, hogy 2.2nel meg jok voltak!A kepbeforgatassal meg masok is szivnak, mivel neha nem kepes a kivalasztott hatterkepet visszarakni egyes osszecsukaskor illetve visszaforditaskor.
Ezutobbi viszont Blur problema, mert mas launchernel nem csinalta, de mivel a Launher alatt is ott van a Blur, ezert mas gond keletkezett belole... -
törölt tag
-
blasi19R
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap délelött felraktam a hivatalos 2.3at. Előtte CM volt fent kb 2 hónapig. Véleményem, hogy sokkal gyorsabb, mint az eredeti 2.2 volt,de azért a CMnak nyomába sem ér. Hogy miért váltottam? 720p miatt, és a gyári DLNA alkalmazás hiányzott. Egyből kapott egy rootot, úgyhogy pár ismeretlen, de feleslegesnek gondolt dolgot letöröltem, pl hiphop.. akármicsoda

Szerintem az aksi idő sem lesz olyan,mint CMnál, bár ez majd a napokban elválik.Telkönyvbe a fotókat, a Facebook photosync nevü programmal csináltam, így saját kezüleg frissittem ha kell, ha már a gyári régen sem mükődött + a felbontásuk is jónak tünik.(remélem jól láttam
)Most elégedett vagyok, de majd biztos megunom :p

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (359)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (106A)
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Amugy ha mar feladtam majd a probalkozast, meghirdetem bekerulesi aron, es nyilvan neked is szolok hogy ertesitsd rola az ismerost. Azt remelem, annyiert elobb-utobb elmegy jelen allapotaban is.
Nem megsertodni, mondom ugy tunik! Attol meg lehet egyszeruen csak az oszinte velemenyeddel egyezo.