- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Netfone
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Tudod nekem is patent. Második hónapos. Volt pancsi, vérfürdő húsos ládában, lemosással. lepottyanás is, esőben gps a bicajon. Azért van ez, mert más telefonokat a közelébe se vinnék ilyen szituációknak. Azért vigyázok rá. Egyszer fékezett be a driodlelke, de az az én hibám volt. Statisztikai alapon azért van gond vele, ahogy bármilyen termékkel és együtt érzek a panaszosokkal. Nekem is szarul esne, ha elromolna.
Auratech Field Recording
-
csmat
senior tag
Sziasztok !
Az újabb vodás szállítmány is független? -
Hisztogram
tag
Újra kapható a Defy a magentánál.
////////////////////////////////////////////////////// HP //////////////////////////////////////////////////////
-
addikt
-
Colani
tag
miért nem tudom recoverybe tenni a gépezetem???vki tudna segiteni??esetleges billentyű kombinácio??root megvolt recoveryt feltelepitettem...recovery boot és csak fekete képernyő jön be
-
RootRulez
félisten
Én se tudom, honnan vegyem, vodafonnál nem akar lenni... És még pár hétig nem is lesz...
═════════════════════════════════════════
-
Steven
addikt
válasz Auratech #9284 üzenetére
nálam már fürdött többször is szvl vízálló! és egyszer nagyon csúnyát esett amúgy meg többször is lejtettem és egy hajszál karc nincs a kijelzőn... máshol van betont a fém burkolat nem bírja
végeredményében nem adok neked igazat ebben.... mondjuk lehet másnak szar a telója nekem jó
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Narxis
nagyúr
válasz Memmaao #9280 üzenetére
Pont a gsm line-ból akartam venni, de ITT nem sok jót írnak róla. Inkább az xxlgsm mellett döntök. Megnéztem a vodánál is(vodás vagyok) de egy darab se volt nekik és nem tudják mikor lesz.
Am. köszi.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
addikt
Igen, az új csak egy számot ír ki, olyan stílusban, mint a dátum, meg az idő. A notification bar-t lehúzva pedig láthatod az akku hőmérsékletet, a feszültséget V-ban és az időt, ami nálam pl a telefon idejénél 2 percel kevesebbet mutat, szóval nem tudom miből számol...
My name is Bond, James... Dean.
-
Auratech
őstag
Német tévében most láttam egy Defy reklámot. Van, ahol mégy nem tudják, hogy se karc-, se nem vízálló.Vagy a német Defy az jobb...
Auratech Field Recording
-
Edge
veterán
Nekem a srác progijának egyik régebbi verziója van meg az még akkus, akkor az új csak számot jelez? hm... ha kell akkor feltehetem vhova.
Mondjuk ez az 1.0-ás ez hőmérsékletet se mutat még. (itt postolta anno: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=930457 )[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
kzkz
őstag
válasz schmo07 #9274 üzenetére
Elvileg akkor van net, ha
1. az usb kapcsolat "motorola phone portal"-on áll,
2. a tether be van pipálva
3. a windows-ban létrehozol egy telefonos kapcsolatot a felismert motorola modem-re és betárcsázol a *99#-el.Namost a HTC-nél elég volt rádugni, és a kérdésnél usb tether-t választani, és már volt is net.
A HTC-nél elég volt egy virtuális gépben futó linux-hoz hozzárendelni a telót (és egyből ment a net), de itt ha hozzárendelem nem történik semmi, nem is ismeri fel
-
addikt
Ha gyártói garanciával veszed meg, ott vedd, ahol a legolcsóbb. Ha bolti garanciával veszed, akkor a mobilarena által is ajánlott boltokban érdemes venned (gsmline és xxl) a line is úgy tudom, hogy a cirmánál gariztat bolti gari esetén is, de javítsatok ki, ha tévedek.
-
Narxis
nagyúr
válasz norbi93 #9255 üzenetére
Szia!
Ez ugye minden tartozékával együtt értendő és annyit fizettél ami a honlapjukon volt írva + 2500Ft szállítás ha vidéki vagy?
Azért kérdezem mert egy másik gsm boltban 75 ezer és ott akartam megvenni de megdöbbentem, hogy árukeresőn miket írtak a boltról. Pl. azért ilyen olcsó mert nem adnak hozzá semmit csak a telefont, nem adnak rendes számlát stb.
Szóval inkább fizetek egy kicsit többet az xxlgsm-nek ha ott mindent korrektül adnak.
Valaki itt írta a pixmania-t, arról is csupa rosszat olvastam, de nem csak árukeresőn hanem a Google is rengeteg találatot adott... pc fórumon és hwsw-n se írnak jókat róla.
Sorry, hogy ennyire parázok, de nem sokszor vettem telefont, ez lesz (remélhetőleg) az első okostelefonom.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
addikt
A te progid nem ugyanaz, mint a mit csabsokoo linkelt, a általa linkelt csak számot mutat. Nekem jobban tetszik, így nincs két akku a not bar-on, bár a % jelet hiányolom, de a srác ígéretet tett arra is. A circle battery meg megy a lecsóba, ez jobb, mert készenlétben is látható.
-
Maist
senior tag
Kipróbálni szerintem attól még kipróbálhatod: Egyszerűen a mostani 3.4.2-117-es ROM-odra állítsd vissza a nandroid-ot, de előtte csinálj egy mentést! Én is így raktam fel, wipe-ot nem csináltam a visszaállítás után, csak a nyelvet kell átállítani, mert olasz nyelven van a visszaállítás után.
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
Jaja, én már jóideje használom. (#7883-kép) Azonkívül hogy néha a fullos akksit 99%-nak mutatja jól teszi a dolgát.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
kzkz
őstag
Az gáz Kipróbáltam volna az usb tether miatt, de így nem teszem fel ezt a ROM-ot.
Kimentettem a ROM-ból a "Milestone-USBT-froyo_B.apk"-t, feltelepítettem, de ezzel se nyomja át a netet a PC-re usb-n.
HTC Legend-en ez simán ment, itt meg csak a 3G Hotspot-tal tudom megoldani Próbáltam az easytether progit is, de nem volt stabil a kapcsolat. Jó lenne, ha lenne már megoldás erre...
-
kzkz
őstag
válasz DeadMeat #9251 üzenetére
Nekem 2.34-es ROM volt a telón, majd rátettem a 3.4.2-117-et úgy hogy visszaállítható legyen az eredeti. Itt a leírás: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=934366
Ha erre a S.Froyo II-re lecserélem, akkor is visszállítható marad? A topicból nekem nem jön ez le, konkrétan ezt írják:
K: Is this rom downgradeable?
V: yes at 2.51 fw(eclair) -
addikt
Mi az oka, hogy az about phone/system updates/check for system updates csak azt hajlandó kiírni, hogy: checking for updates is currently not available. Try again later. ??
-
JasonD
aktív tag
1%-os battery kijelzés a notification bar-on. .::LINK::.
Közvetlen letöltéshez: .::[KATT]::.
Kipróbáltam, faszán működik.[ Szerkesztve ]
-
Halo
senior tag
hm...
a mai napon vagy 5-6x eldobta az agyát a telefon... egyzser csak látom, felébred a képernyő, s villog rajta a moto-blur felirat... nézem - hát újrabootol...
s mondom, nem először, nem másodjára a mai napon... :S
mondjuk lett mostanság felpakolva app rendesen - de semmi egyéb, semmi extra alkalmazás.
most kikapcsoltam a wifi-t, s úgy tűnik (2 órája) eddig jó... de miért pont az? vagy...
és az akksit is zabálja valami... a watchdog viszont nem jelez.
szóval nem tudom - egyelőre csak a tapasztalásom osztom meg - nem sokára nyomozok majd.
remélem, holnap azért még ébresztMotorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
adakiller
senior tag
titanium backup-ban próbaképpen az adservice-n nyomtam egy backup-ot, ahol még volt restore. uninstalloztam az adservice-t. viszont uninstall után már nincs restore, ha esetleg vissza szeretném tenni. hogy lehet visszatenni amit töröltem , és megvan a backupom?
kieg: egyéb más proginál van restore. érdekes, hogyegyiknél van mésiknál nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Hakkuuuh
tag
válasz dokesz007 #9252 üzenetére
Ott vedd meg ahol a legolcsóbb és 2év TELJESKÖRŰ garanciát vállalnak rá. Az 1év hardver + 1év szoftver az valami kamu hülyeség.
Amúgy a szolgáltatóknál is független
Ha külföldről rendeled az sem baj, mert vagy garjegyet vagy a számlát kapod hozzá ami az EUban szintén jó garjegynek. Ha valami baj van a géppel akkor meg vidd a Cirma-ba, mert úgyis oda kerül és ott tudod érvényesíteni a garanciát akár külföldi akár Magyar honban vetted a készüléket.
pixmániánál most 82E Áfával!!!
Üdv
[ Szerkesztve ]
Hardcore4Life
-
norbi93
senior tag
Valaki tudna adni linket 2.34.1-es blurmentes romhoz? ami az 1.hsz-ben van az a link nem működik:S
-
szkajt
csendes tag
válasz DeadMeat #9251 üzenetére
ezt én is néztem, de a "phone about" alapján ez ugyan az mint ami most van fent Jboogie orange rom. most akkor mi a különbség a kínai és a lengyel 2.2 között?
Egy dolog ami az új rommal kapcsolatosan már most szembetűnő: eléggé érezhetően javult az aksi használat, lassan 2 napja megy és még csak 40%-ot esett a töltöttség, úgy hogy elég rendesen van használva már az újdonság miatt is
-
norbi93
senior tag
Sziasztok! Új vagyok ebben a fórumban, megszeretném csinálni az összes frissítést, moddolást a telómon, csak a gépem usb-je elég megbízhtatlan, rosszul érintkezik és eldobál mndent amit rádugok. Ezzel akadtak is téglázódási problémáim a régi LG Optimusomnál. A Kérdés/kérés az lenne, hogy valaki tudna-e segíteni pár sör fejében gyorsabbá varázsolni a telót=)
-
canniball
nagyúr
Köszönöm a tippet, ki fogom próbálni!
(#9154) rum-cajsz!
Nagy nehezen megtaláltam (142 postból a 126., beírhattad volna korábban ), de ezzel inkább nem kísérletezek.(#9159) Stauffenberg!
Megint okosabb lettem, köszi!(#9250) DaDa!
A Motoker nem a hazai Moto képviselet, csak egy bolt (volt) a többi között.Más.
Az ébresztő nálatok is így működik: 5 percig ébreszt, nem nyúlsz hozzá, elmegy szundiba; megint ébreszt 5 percig, nem nyúlsz hozzá, elmegy szundiba; aztán többet nem ébreszt hanggal, csak (ébredés után ) a képernyőt feloldva látod hogy kiírja: ébresztő?https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
dokesz007
aktív tag
Aham,
Az miért van, h egyik helyen 12 hónap a másik helyen 24 hónap gari van, mindkettő Moto-s.
A 24 hónap valahol bontva 12 telefon + 12 szoftver (de ennek mi értelme)?Megbízható üzlet névnek is örülnék Bp-n, mert eddig szolgáltatótól volt a legtöbb vagy külföldön vettem.
---C.2.A. Dokesz007 ---I'm the power---SAJTOLOK---
-
DeadMeat
nagyúr
S.froyo ígéretesnek tűnik.Játszódjatok gyerecskék
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DaDa
senior tag
válasz dokesz007 #9249 üzenetére
Szerintem teljesen mind1, ha magyarországi (Motoker) garanciás, akkor úgy is közvetlen a szervizbe érdemes vinni ha gond van vele. Ha nem "gyári" garit ad, akkor tuti külföldről behozottak...akkor nem venném meg!
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
dokesz007
aktív tag
Sziasztok,
egy kis segítséget kérnék.
Melyik telefon dealer-nél érdemes függetlenül megvenni?
Annyi van, de egyiket sem ismerem.XXL GSM vagy máshol...
Előre is köszi...
---C.2.A. Dokesz007 ---I'm the power---SAJTOLOK---
-
DaDa
senior tag
Egyetértek! Ha nem töröltél semmit le, akkor esetleg próbáld meg letölteni a Handcent SMS-t, hátha felülírja gyári beállítást és "visszaugrik" a helyére. Esetleg ellenőrizd az SMS server beállítást. Ha egyik sem jön be, akkor FActory Reset, de szerintem a Handcent helyre hozza. Valószínű valamit beikszeltél véletlen, amit nem kellett volna...én is ikszelgettem régen
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Maist
senior tag
Szerintem mentés után utólag kell a névjegyeket felfedni, de már olyan rég használtam 2.1-et, hogy nem tudom már pontosan hogy volt, de mint írtam, ki is volt ez itt tárgyalva pár ezer hsz.-el ezelőtt.
Viszont, ha a Contatsunconnected.apk-t átnevezed/törlöd, akkor (legalábbis nálam a 2.2 orange ROM-on) az elmentett név azonnal megjelenik a listában, és a Gmail címtárban is. Én pl. úgy csináltam meg, hogy egy közös, csak a névjegyzék szinkronban tartására létrehozott gmail e-mail címet is használok, így a Defy-be mentett név azonnal megjelenik a többi eszközön is.[ Szerkesztve ]
-
DaDa
senior tag
Így viszont nincs értelme a dialer one-t használnom, mert az nem kezeli a HIDE contactocat. Vagy csak én nem találtam bejegyzést... Nem egyszerű az élet...
-
DaDa
senior tag
A fenébe, és most zacsi a fejemen... Tényleg a HIDE-ban van! A fene, lehet még mindig jobb így mint a dupla link, csak akkor nem szabad elfelejtenem, hogy Un-Hide-oljam. Esetleg ötlet, hogy ne a HIDE-ba kerüljön? Biztonság kedvéért, azért csak átnevezem...
[ Szerkesztve ]
-
fenyes
csendes tag
Sziasztok! Van egy T-Mobilos defy -m decemberi, gyári szoftverrel. Körülbelül egy hete áll fenn az a problémám vele hogy nem jönnek át az SMS -ek, én tudok küldeni, viszont fogadni nem. Átettem a SIM kártyát egy régi nokiába arra átmennek az sms ek tökéletesen. Defy-n nem állítottam át semmi üzenetküldéssel kapcsolatosat. Mi lehet a probléma? Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Maist
senior tag
Pedig jól működik a dolog. Én Titanium Backup-al teljesen kiírtottam a Moto telefonkönyvet.
Régebben egyébként mintha lett volna erről szó, hogy az új névjegy a 2.34-es ROM-on nem jelenik meg egyből, mert a mentés után azonnal a hide listába kerül. Abban kellene megnézned, hogy ott van-e, amit elmentettél. -
DeadMeat
nagyúr
Nekem isss
Christin:Igazándiból nem szükséges hozzá komoly angol tudás.Sőt 0-val is lazán elboldogulsz,mindenhez van ikon,vagy valami amiről tudod mi is az.
g551 ha nem a defy bár nem is egy kategórai egyik sem a defyvel.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DaDa
senior tag
Kedves mindenki NE TÖRÖLJÉTEK a ContactsUnconnected.apk -t...még jó, hogy én csak átneveztem. Úgy néz ki, mintha működne, de nálam nem lehetett új contactot felvinni. Vagyis lehetett, csak megtalálni nem, még a mentést is kiírta, de sehol nem volt. Azt lehet, hogy újraindítás után ott lett volna de nem rtizikóztam... gondoltam, hogy nem jó dolog system dolgokat törölni, így csak átneveztem és milyen jól tettem!!! Visszanevezés után újra jó. Lehet, hogy csak az én gyári 2.34-es ROMom ilyen, de inkább tűrjük a kettes linket.
-
Halo
senior tag
válasz Hisztogram #9225 üzenetére
jaaaajjjj.... ne kezdjük már megint, kéééééremcééépen.....
előző ezer hsz-ben kb. 300 erről szólt.... nemááááá, kösz!!!Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
sheep
addikt
válasz Christin #9234 üzenetére
Szia
Nem kell nagy angoltudás a telefonhoz, és azért is ajánlom, mert így legalább egy kis angol ragad rád
Az összes beállítás le van írva az első hsz-ben, szal ez ne legyen visszatartó erő!Hoppá, fanatikus tag lettem!!!
Fizetek is magamnak egy sörikét[ Szerkesztve ]
9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
Christin
csendes tag
Tudnátok segíteni? Soha nem volt még operációs rendszerrel rendelkező telefonom. Jelenleg egy Samsung F480-at használok, ami megérett a cserére. Defy-t szeretnék, de nem beszélek angolul. Mielőtt valaki lecseszne, az elejétől átolvastam a fórumot. a froyo 2.2 az első negyedévre igérik, a magyar menü a második negyedévben érkezik :-P
Kinéztem másik három telefont: Samsung Wave 723 bada-val, Nokia C6 S60-al, vagy Samsung Galaxy 551 Androiddal.
A kérdésem az lenne, hogy ha nem a Defy, akkor melyiket ajánlanátok? Ha lesz magyar menü kezdőként letudom-e majd cserélni? -
midnightstar
tag
Sziasztok! Szerintetek azt meg lehet oldani, hogy a defyban leszabályozni a wifi részét csak b/g-re? Mert elég frusztráló, hogy nem tudom n-es sebességen használni géppel a wifit Az viszont nem zavarna, ha a defy csak b/g-n működne, azon is bőven jól hasít.
VAC up blyat
-
DaDa
senior tag
válasz AtomCity #9231 üzenetére
Nem cseszi el a névjegyzéket? Működik rendesen? Gyári romon 2.34...
[ Szerkesztve ]
-
AtomCity
tag
Végre sikerült az xda-soknak megoldani a motorolás névjegyzék "kiütését"...
Már csak a google névjegyzékében szerepel az adott név, nincs duplázás.
[xda][ Szerkesztve ]
Aki kardot ránt, az kard által vész el...
-
feketepeti
aktív tag
válasz feketepeti #9209 üzenetére
Ha esetleg valaki belefutna ebbe, hogy nem tud gmail accountot hozzáadni a meglévőkhöz, akkor a /data/data/com.android.providers.settings könyvtár törlése megoldja.
Ofkorsz root jogosultság szükséges.
-
Z0C!
őstag
tud vki jó betütipust?
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
DaDa
senior tag
válasz DeadMeat #9226 üzenetére
KÖszi a választ, de az még érdekelne, hogy majd ha kijön a 2011/Q2-ben a gyári froyo, akkor érdems lesz teljes data/wipe cache-t csinálnom, vagy frissítsem nyugodtan wifiről, (setting/about phone/ update)aztán "meglátjuk". Remélhetőleg nem lassul be.
[ Szerkesztve ]
-
DaDa
senior tag
Esetleg megtudja mondani valaki, mi a pontos különbség a Factory Reset és a Wipe data cache között? Igaz, hogy semmi? Ha felrakom majd a 2.2 (gyári rom), akkor érdemes wipe data cachelni vagy "frissítődik" a SW? Mer az egy dolog, hogy a titanium backuppal lementem az aps-okat. Kérdés az, hogy majd a 2.2-el is menni fog a z4root, vagy inkább töltsek le egy aps backupot a marketről ami root mentes, hogy majd vissza tudjam állítani az aps-aimat. Feltéve, ha frissítéstől eltűnnek...
-
-
addikt
válasz Obi Wan #9221 üzenetére
Ugyan már rajtad kívül ki a franc tudná eldönteni erre a hülye kérdésre a választ?!?! Lassan úgy érzem Abe-nek volt igaza, hogy itt hagyta a forumot... Persze, vegyél rá fóliát, az eladáskor kb annyi pluszt fog érni a telefon, mint amennyiért a foliát veszed. A lényeg, hogy az új tulaj örüljön, te meg használd az elcsúnyìtott telefont!!!
-
Obi Wan
tag
szerintetek van értelme teljesen lefóliázni a telefont(értékállás miatt: hogyha elakarom majd adni 1-2 év mulva akk ugynezzen ki mit 1 uj ha leveszem a matricákat)
olyan foliára gondolok mint ami van most a vodánál :
pl.:http://butik.vodafone.hu/gelaskins/summer-oasis-vedomatrica.html (az elolapon csak sima képernyovedo folia lenne)Chuck Norris hülyére vert egy okostelefont :)
-
addikt
Lehet, hogy csak képzelődök, de mintha a tegnapi update óta még gyorsabb lenne a Go launcher EX?!
-
Auratech
őstag
válasz kanyazsombor #9211 üzenetére
Elég egy usb-s wifi pöcök. 1500-ért. a win7 képes ruterré varázsolni azt. Ez a legegyszerűbb és gyors. Az usb alapból nem hálózati eszköz. Modem driver kell mind a két oldalra.
Auratech Field Recording
-
Halo
senior tag
válasz palesz53 #9215 üzenetére
a wifi az pont ezért van.
wifi-s router a legkönnybb/jobb ehhez, ha be van dugva a router, akkor már van wifi - tehát fel tudsz lépni a netre a telóval.
ha pedig nincs ilyen router, akkor sincs gond, csak be kell szerezni egy wifi-s cumót a számítógépbe - pár ezer forint és akkor majd azon keresztül fogja elérni a teló a netet. Ha jól gondolom, ezen megoldás hátránya, hogy csak akkor lesz a telón is net, ha be van kapcsolva a pc. nem tudom, nekem nem ilyen van, ezért csak ötletelek.Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
őstag
válasz kanyazsombor #9213 üzenetére
Még WM6-tal ment régebben. XP-nél van egy lehetőség a net megosztására. Ha jól emlékszem: hálózat - helyi kapcsolat - jobb klikk, tulajdonságok - és van egy fül, ami alatt van valami ilyesmi, hogy internet megosztása. Azt bepipáltam, és remekül tudtam netezni annó a Mio A701-el USB-n keresztül. Ugye, abban nem volt se WiFi, se 3G, de így ment. Win7 alatt már nincs ilyen fül, se pipalehetőség, és a telón Android van, de lehet, hogy meg lehet csinálni...
Azért tartoom lehetségesnek a dolgot, mert USB-n keresztül kapcsolódva is kap egy IP címet a Defi. Az alapján lehet ugye elérni a böngészővel. Mintha hálózatba lenne kötve. PC-n a netmegosztás nem gond, tehát, ha az Andoidnak lejön, hogy hopp, ez egy hálózat, és a kábelen jöhet némi net is, akkor talán megoldható. Minden esetre, én kilőnék minden létező tűzfalat a próba idejére...
Lehet, hogy a tulaj MAC filtert, vagy statikus DHCP-t állított be a routeren... Akkor szopás van. Lehet még proxy szerver is, de azt nem hinném.
Memmaao, Trabby, Eduba: köszi mindenkinek. SMS-t nem kaptam, várok hétfőig, addig úgyis van WiFi, aztán elkezdem használni. Max. majd lesz egy kis anyázás az ügyfélszolgálaton, ha megjön a számla, és nem az a szám lesz ráírva, amit látni szeretnék...
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
palesz53
senior tag
bt-n biztos nem fog menni - nem erre való...
asztali gépen gondolom van wifi... talán arról eléri a teló a netet (bár nem biztos; ilyen kérdést még sose hallottam )
usb-n sem tudom hirtelen elképzelni, de attól még lehet...vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
DeadMeat
nagyúr
válasz kanyazsombor #9213 üzenetére
És tényleg benéztem.Elolvastam még egyszer és... megyek aludni
Nade visszafele nem működhet avval a progival?Egy próbát azért megérhet.
-
DeadMeat
nagyúr
[link] egyről beszélünk tesó
de lehet félreértem és a totyik a fordítottjáról szól.[ Szerkesztve ]
-
kanyazsombor
tag
válasz DeadMeat #9207 üzenetére
Lehet, hogy félreérthetően írtam.
Adott az asztali számítógép (vezetékes) internettel.
Adott a defy : )
Nincs wifi
Nincs mobilnetTehát a defy offline.
Szeretném, ha usb-n vagy bt-on kapna netet a defy a számítógéptől. (Nem a defy netjét akarom a szg-nek adni, hanem fordítva)
Lehetséges ez?[ Szerkesztve ]
Motorola Defy :)
-
feketepeti
aktív tag
Gmail szívás, hátha volt már valakinek.
Nem tudok új Gmail fiókot hozzáadni, mert úgy csinál, mintha nem volna net. Se wifin, se mobilneten.
A már fent lévő két gmail acc, az tökéletesen megy, küld fogad, mindent csinál, de újat nem tudok hozzáadni.Nem járt még valaki így?
-
energy_
senior tag
Sziasztok nem tudja valaki hogy Budapesten ki van e rakva vmelyik vodafone,t mobile vagy media marktban ?
-
DeadMeat
nagyúr
válasz kanyazsombor #9205 üzenetére
[link]
Előforduló hiba sajna.Újra kell indítani a telefont,ez meg szokja javítani.[ Szerkesztve ]
-
kanyazsombor
tag
Nem magyaráznám, hogy miért, de nekem az usb kábelen kellene net a számítógépről a telefonra. (Per pill se wifi, se mobilnet)
Olvastam olyat is, hogy android ezt nem tudja, de olyat is, hogy vhogy igen.Tud valaki ebben segíteni?
A VPN lehet megoldás a problémára? Csak azt nem tudtam létrehozni, akárhogy próbálkoztam.
Másik dolog, hogy volt egy wifi hálózat, amit eddig tudtam használni, mert nem volt kódolt. Aztán egy ideje nem műkszik. A teló csatlakozik az adott wifihez, van jelerősség mint régen, de se a böngésző, se a market, se semmi nem megy. Szóval kapcsolódva vagyok, de nincs net. Rájöttek, hogy használom a wifijüket, vagy csak bannolt a hálójuk egy időre?
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy :)
-
addikt
Na, közben lejárt a szerkesztési idõ, de még az aurához: épületek csak pesten vannak, aki nem ott lakik, az ne várja, hogy lesznek épületek, pesten is csak belváros...
-
addikt
válasz rothadt #9190 üzenetére
Szerintem várd meg az 1 7et, majd írd meg nekünk is mi lett. Nekem megvan, nem leközölhetõ módon, de így nem frissít idõjárást, stb. Szóval gondolkozom rajta, hogy megveszem. Remélem nemvoltam nagyon warez...
#colani: Na, amit te csináltál, linkeltél, na az nagyon warez és itt erõsen tiltott, de ezt biztos tudod, hiszen elolvastad a regisztrációs feltételeket, szabályzatot...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest