Hirdetés
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Nekem ez a cucc kell... Ennyi.
Soha nem volt Motorolám, mindig vonakodtam tőle, de ez most nagyon jónak néz ki.9x pénzért erősen megérős kategória, a hangszóró hibája az egyedüli, ami kicsit gátol. Mondjuk abban, hogy holnap megrendeljem... Ja, meg a T ha végre valahára mondana bármi konkrétumot, nem lenne rossz...
Icewolf || kósza ||
-
őstag
Üdv!
Tartozékok megvoltak hozzá? Nem mintha sokat pörögnék egy
szargyenge headseten, meg egy 2 GB-os microSD-n, de azért mégis.B-Tel nevű helyről valakinek valami infója?
Utána néztem ma Pécsen 4 "szak" boltban.
Válaszok:
- rendelésre 99k.
- Az milyen?
- rendelésre "akciósan" 127k
- nincs, nem is volt, nem is lesz. Mi ilyennel nem foglalkozunk, T-mobilnál már van.Kérésre megmondom, hogy itt Pécsen hol NE keressétek.
Erről ennyit. Innentől marad Budapest, és a webshopozás, futározás, telefonálgatás, anyázás...
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
őstag
válasz Memmaao #2085 üzenetére
Hát ja. Rád néznek, és már lehúznak.
Csak nem tudom, hogy egy weblap, vagy telefon másik végén milyen arcok vannak. Gyanítom ők se az a Teréz-anya kategória, csak a fejüket nem látjuk...Az a 105k még bőven az a kategória, ahol nekem megéri a kockázatot a rendelés.
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
őstag
válasz Memmaao #2087 üzenetére
Na ja. Aranyos sztori. Nem ezután fogtak ki egy ismeretlen vízihullát a Dunából?
De mi az a gyártói gari? Az az EU? Vagy azokra a készülékekre vonatkozik, amiket a Motokerből vettek? Miért olcsóbb a bolti gari? Mi az az EU gari? És mi a gyártói? És azt hol lehet érvényesíttetni?
Valami olvasnivaló erről valahol?
Nem kell válaszolni. Ennek nekem kéne utána nézni, mielőtt valaki átb@sz, mint sz@rt a palánkon...
T-nek vajon milyen a gariztatása? Mert a függés is megfontolandó, úgyis olyan előfizetésem van, amiből nem nagyon fogok váltani, olyat jelenleg más szolgáltató nem tud.
Egyébként, esélyes, hogy a Line lesz a befutó... ha van nekik raktáron. Holnap kiderül.
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
őstag
Hát igen. Ritka az ilyen. 96k, gyártói gar, helyi bolt... Ebben én is benne lennék.
Egyre erősebben hajlok a T felé. Legalább van normális garancia. Igaz, hogy függő, de a sufni GSM darabokon sem szabad szoftvert frissíteni elvileg, különben ugrik a gar, tehát lényegében olymindegy. Gyári ROM-ot mindkettőre vissza lehet rakni, ha arról van szó, meg ha megy, akkor minek b@szogassam hetente a szoftvert. Majd megy rá egy Froyo, aztán annyi.
Kérdés: Ha kijön a Froyo, akkor a T-s android is updateli magát, mint a sima 2.1, vagy ott a T piszkált Froyoja megy rá? Ha igen, akkor megesik, hogy a T-nél nincs szoftverfrissítés? Mármint, ők nem térnek át Froyora ennél a típusnál, és pont.
Icewolf || kósza ||
-
őstag
Leadtam az igényemet egyre a Speedshopban én is.
Korrektnek tűntek.
Ingeny szállítás, ingyen garnacia szállítás, ha indokolt, 24 hónap gyártói. Frissítésre én is rákérdeztem a válasz az volt, hogy nem érti, a szoftvernak mi köze lenne a hardveres garanciához, meg az úgyis neten keresztül megy, úgyhogy szórakozhatok vele nyugodtan.Úgyhogy ennyi. Igaz 99k, de ez van. Most történetesen éppen futja rá, és így talán könnyebb lesz eladni is. Remélem, majd értékelik, hogy gyári gyaros, tartozékos cucc...
Jelenleg nincs nekik, de holnap érkezik készletre. Remélem, az áron nem változtatnak...
Icewolf || kósza ||
-
őstag
Én sem dobálom, megy ilyesmi, egyszerűen bringázom, meg túrázom, meg néha szarrá ázom. Ezt nem minden telefon viseli szó nélkül. De nekem mondjuk QWERTZ nem kéne. Sebességre meg... Milyen telóról váltasz? A gyorsaság is erősen relatív. Minden addig gyors, amíg nem látsz/próbálsz valami gyorsabbat.
Speedshopról nem tud valaki valamit? Tőlük akartam rendelni 13-án, nem volt nekik, azt mondták 15-én. Utána, hogy 17-én, most már 20-a van kiírva... Kicsit frusztrál.
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
őstag
Speedshop hívott, megjött a szállítmány, csütörtökre hozzák a drágaságot...
Utána hüyébbnél hülyébb kérdésekkel foglak zaklatni titeket, mert Androidom még nem volt. Asszem ez kicsit más lesz, mint a Symbian, meg a WM6.Icewolf || kósza ||
-
őstag
Üdv!
Megjött a Defy-m. Tök jó cucc, bár A701 után elveszik a kezemben.
Lenne egy gyors kérdésem is: hogy tudom az A701-ről áttolni a contats menüből a neveket, meg legalább az sms-eket? Bluetooth-on nem tudtam A701-ről átküldeni őket egyesével sem. Defy-n meg nem találtam olyan progit, ami BT szinkronizáció után szépen leszívná az adataimat. Vagy álmodik a nyomor, és marad a gépelés?
Icewolf || kósza ||
-
-
őstag
Egy ilyen kérdésre hogy is lehet pontos, konkrét választ adni?
Mihez képest bírja szarul? Mondjuk a nem okostelefon Nokiákhoz képest. Pl. 6300-hoz képest. Mihez képest bírja jól? Mondjuk, az előző A701 "okos"telefonomhoz képest...
Okostelefon: (0,5)1-3(4) nap használattól függően. Aki olvassa a teszteket (a valaki ilyen játékszert akar venni, valószínűleg ezt is teszi), meg úgy laikus szinten képben van a témában az tudja, hogy mire számíthat. Aki meg nem, annak mit mondanál? A telefon 35h52m21s óta nem volt töltőn, azóta telefonáltam 21m45s-et, interneteztem WLANon 1h21m58s-et, 3G be volt kapcsolva 34h24m12s-ig, a fényerő, a procihasználat, az ébresztés, a GPS, fényképező, játék... Ez lenne a, pontos infó, de belátható, hogy ez elég nehézkes.
Icewolf || kósza ||
-
őstag
Szerintem, inkább nyertél vele...
Már erősen gondolkodom, hogy legyaluljam-e, vagy ne. Számomra nincs semmi értelme.Egyébként: akinek a smart keyboard nem jön be: Any Soft Keyboard. Ehhez is van magyarítás, és van free verzió is. Marketről leszedhető, és tökéletesen megy.
Icewolf || kósza ||
-
őstag
Olvass vissza egy kicsit, mondjuk a 3261. hsz. környékére!
Aztán nézd meg a telefonod verzióját (settings/about phone/system version)!Az enyém: Blur_version.2.21.0.MB525.Retail.en.GB
A retail utáni rész a lényeg. Nekem en.GB, és teljes Blur van rajta, és lasssssúúúúú, és felesleges. Ja, és első bekapcsolásnál a teló rögtön Blur accountot csináltatott, majd netezett a nem létező internet díjcsomagomon... Jól indult a kapcsolatunk.
A tiéd gyanítom nem ilyen, és nem a teljes Blur felület van rajta.drzsoo1: egyetértek.
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
őstag
válasz DarkCrisalis #3829 üzenetére
Számít.
A Contacts-nál megnyomod a jobb szélső gombot (4 kis négyszög, a jobb felső teli) lövésem nincs mi a neve. És ott Hide/show contats. Itt már ki tudod választani, honnan mutassa a neveket, és honnan ne.Icewolf || kósza ||
-
őstag
Üdv!
Lehet, hogy már volt ilyen kérdés, de nem emlékszem rá, pedig követem a topikot.
Http alapú proxyt hol lehet beállítani? Mert a munkahelyemen az van. Opera mini simán kimegy, de se market, se team viewer, se a gyári browser nem hajlandó netezni.
Valami ötlet, vagy program?
Köszi.
ABE: köszönöm a részletes, és pontos leírást, az alapján építettem fel a rendszert 2.34-re Frozen Eclairral, és remekül működik, sokat gyorsult. Kösz.
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
őstag
Ma volt a kezemben egy Nokia N8, egy SE Satio, meg egy Samsung s5230...
Hát őszintén mondnom, nem kéne egyik sem, még ha fizetnének se. Az N8 kellemes volt, az tény, nagyon szép fotókat lehet vele lőni, de annyi. Defym valahogy sokkal gördülékenyebb, folyamatosabb, logikusabb. És a lényeg: eszméletlenül testre szabható ezekhez képest.
Volt régen több Nokiám, megjártam S40-et, S60-at a 3650-től az N95-ig. Mégse tudtam hova nyúlni az N8-nál. Ez a symbian már nagyon nem az, ami régen volt, hiába mondják, hogy nem sokat változott, nem tetszik. A best Nokia nálam továbbra is az N95...Eléggé off, de ezek a benyomásaim, aki esetleg vásárlás előtt áll, mindenképp fogjon a kezébe a kiszemelt típusok közül legalébb egyet úgy 10-15 percre.
Ja, a Samut el is felejtettem. Nem egy árkategória, de ennek megfelelően említésre sem érdemes.
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
őstag
Nálam csütörtök este volt töltve hálózatról (pétek reggel húztam le), és most raktam rá töltőre ismét, mert a narancs tartományba ért az akkumulátor. Pénteken, szombaton volt 1-2 telefon (átlag 1-2 perc), 1-2 sms, meg vasárnap is, egy kis Wi-Fi, kb. 10 perc, meg 1 óra zenehallgatás hangszóróval, meg 1-2 fülessel. Ma volt kb. 30 perc Angry birds, meg 15 perc BT. Tegnap volt fél óra GPS. Ja, meg pénteken, szombaton, és ma ébresztés mindig kétszer. Éjjelre nem volt kikapcsolva, csak némítva.
Ha nincs ma játék, még holnap reggelig simán élne.
2.34-es ROM + Frozen, esténként lefekvés előtt task killer.
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
őstag
3 nap így biztos. Mondjuk így azért nem használom ki nagyon az okostelefon jelleget, net csak akkor kell, ha épp nincs a közelebem PC, ami azért elég ritka.
Kijelzés valóban pontatlan, narancs után már gyorsan jön a pirás, aztán a kikapcsolás, de azt nem szoktam megvárni, minek kínozzan az akkut, ha nem muszáj.
Icewolf || kósza ||
-
őstag
válasz DeadMeat #7095 üzenetére
Köszi. Lehet majd megkérdezem a kedves kollégát...
Van nekem egy ebay-zsonglőr barátom, aki most épp Japánban van egy évre, úgyhogy a napi szintű kommunikációval akadnak problémák már csak az időeltolódás miatt is (én mindjárt fekszek, ő mindjárt kel... ).artos: mint a nagy reklámokat a buszok oldalára. Képernyő bevizez, fólia bevizez, fólia föltesz, levegő, fölös víz kiprésel, fólia rászárad, és annyi. Elvileg feltevés után méfg kicsit pozicionálható is.
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
őstag
Keresőbe beírtam: másodperc. Kidobott 36 találatot. A második már jó is volt, 880-881 hsz. Legalább ennyit keress...
pomk: köszi, a következő fizetésig még jegelem a dolgot, utána meggondolom, vagy addig létrehozok egyet-egyet. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
-
őstag
válasz Vizes Tomi #8495 üzenetére
Ez hatalmas!
tombike: azért azt ne hagyd ki, hogy a 2.51-ről nincs egyszerű visszalépés. Azért is nem tettem fel, hiába vannak benne hibajavítások.
Memmaao: belehet. csak nem ér túl sokat. Aki eleve nem akar olvasni, az attól még be fog próbálkozni egy kérdéssel, hátha.
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
őstag
válasz tombike #8513 üzenetére
Mondjuk, ha mégse lenne jó. Valami egyedi bug, ilyesmi.
Vagy, valami garanciális gond adódna. Vannak boltok, ahol a szoftver buherálása is a garancia elvesztését okozza. Bár, ez mondjuk érdekes... Rendelek Pestről egy telefont, nem fogom felvinni szoftverfrissítésre azért, hogy ők nyomhassák meg az OK gombot.Icewolf || kósza ||
-
őstag
válasz phernadi #8962 üzenetére
Azért a pofám szakad le az ilyen jellegű hozzászólásoktól!
Hogy jössz ahhoz, hogy le droidozz bárkit? Azt hiszem a véleményed nem őket minősíti...
Igen, szükség van EMBEREKRE a különféle fórumokon. Úgyhogy Te, mint EMBER, találj magadnak szépen egy topikot (nem árt ha olyan témájút, amihez értesz), aztán válaszolj a kérdésekre önzetlenül napi szinten, mondjuk két hónapig. Utána esetleg mondhatsz véleményt topikokról, meg tagokról, de ilyen jellegűt még akkor sem!
Icewolf || kósza ||
-
őstag
válasz canniball #8980 üzenetére
Első héten én is gondosan lövögettem ki az alkalmazásokat, mondván, hogy ne menjenek a háttérben. WM6-ról váltottam, úgyhogy ez a hozzáállás eléggé mélyen bennem élt. Aztán valaki mondta itt a fórumon, hogy az Android nagyon nem WM6, teljesen más felépítés, és felesleges ezt játszani, attól nem lesz hosszabb az üzemidő.
És valóban. Nem vettem észre lényeges különbséget. Este, lefekvés előtt kikapcsolom a WiFi-t (bár, az is inaktiválódik magától is), meg lelövöm az alkalmazásokat. Bár, lehet, hogy még ez is felesleges.Ami tényleg felesleges app volt, és tudtam, hogy nem használom, és biztonsággal eltávolítható, azokat leszedtem. Így nem rohangászik twitter, Amazon, meg egyéb ilyen szemét a háttérben. De ezzel ésszel!
Hakkuuuh: nekem valahogy nem ez jött át, de remélem, én értettem félre.
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
őstag
válasz canniball #9070 üzenetére
Csinálhatsz egy egyszerű tesztet.
Tedd fel a system panel lite-ot. Ezzel ki lehet gyilkolni minden alkalmazást, ami el van indítva.
Persze, amik kellenek azonnal újra elindulnak, mint pl. a widgetek, anysoft keyboard...
Nézd egy kicsit a proci sebességét, meg kihasználtságát. Ugye, itt mindkettő fontos.
Aztán indíts el annyi programot, amit bírsz (vagy a memória). Mindegyiket használd egy kicsit, majd mindig lépj vissza a főmenübe.
Most újra nézd meg a system panel lite-ot. Láthatod, hogy mindegyik alkalmazás amit elindítottál, vagy aktív, vagy cached státuszban van.
Nézd egy kicsit újra a proci adatait. Nőtt a sebessége/kihasználtsága? Ha nem, akkor nem merül gyorsabban az akksid a proci miatt.
Persze, WiFi, 3G, GPS ettől függetlenül még megdobhatja a fogyasztást, de pl. ha nincs indok, azaz éppen használt, vagy a háttérben aktívan futni képes app, akkor lekapcsol a WiFi, meg a GPS is. Pl. hiába kapcsolom be a GPS-t, az csak akkor "megy", ha épp olyan progit használok aktívan, ami igényli. (halkan megjegyzem, hogy egy 3 betűs navi programmal épp az volt először a gondom, hogyha nem piszkáltam folyton, akkor kikapcsolt a "képernyő", program elment aludni, GPS off, és már dobta is a jelet.)Nagyon tetszik az Android, pont az ehhez hasonló kis okosságok miatt, persze a navigációnál ez pont szopás volt.
Icewolf || kósza ||
-
őstag
válasz Becherowka #9148 üzenetére
Os. frissítés? Esetleg factory reset? Ha már a szolidabb dolgok nem jönnek be, szerviz előtt célszerű lenne ezeket is végigjátszani. Igaz, akár megy minden adat, program, névjegyzék, de talán helyrejön... Ha egy teljesen új rendszer az alapoktól legyalulva is ezt játsza, na akkor passz.
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
őstag
válasz Memmaao #9172 üzenetére
Így van. Épp most tettem fel, és megy a LED is.
Egy kissé off kérdés. Ma voltam T-nél, és aktiváltattam egy 100 megás mobilnetet. Szerintetek mikorra lesz az valóban aktív? A csaj azt mondta, hogy nem azonnal, de nemsokára... Na most a nemsokára az kissé relatív. Még ma? Vagy Hétfőn? Vagy csak a következő hónaptól? Minden választ köszi.
Icewolf || kósza ||
-
őstag
válasz kanyazsombor #9213 üzenetére
Még WM6-tal ment régebben. XP-nél van egy lehetőség a net megosztására. Ha jól emlékszem: hálózat - helyi kapcsolat - jobb klikk, tulajdonságok - és van egy fül, ami alatt van valami ilyesmi, hogy internet megosztása. Azt bepipáltam, és remekül tudtam netezni annó a Mio A701-el USB-n keresztül. Ugye, abban nem volt se WiFi, se 3G, de így ment. Win7 alatt már nincs ilyen fül, se pipalehetőség, és a telón Android van, de lehet, hogy meg lehet csinálni...
Azért tartoom lehetségesnek a dolgot, mert USB-n keresztül kapcsolódva is kap egy IP címet a Defi. Az alapján lehet ugye elérni a böngészővel. Mintha hálózatba lenne kötve. PC-n a netmegosztás nem gond, tehát, ha az Andoidnak lejön, hogy hopp, ez egy hálózat, és a kábelen jöhet némi net is, akkor talán megoldható. Minden esetre, én kilőnék minden létező tűzfalat a próba idejére...
Lehet, hogy a tulaj MAC filtert, vagy statikus DHCP-t állított be a routeren... Akkor szopás van. Lehet még proxy szerver is, de azt nem hinném.
Memmaao, Trabby, Eduba: köszi mindenkinek. SMS-t nem kaptam, várok hétfőig, addig úgyis van WiFi, aztán elkezdem használni. Max. majd lesz egy kis anyázás az ügyfélszolgálaton, ha megjön a számla, és nem az a szám lesz ráírva, amit látni szeretnék...
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
őstag
Nem jelenik meg, mint meghajtó sem?
Nálam volt olyan gond, hogy ha nem közvetlenül az alaplapra dugtam, hanem mondjuk egy toldóra, vagy a front panel USB csatlakozójába, akkor nem történt semmi.
Ha a telefon sem pittyen egyet, és nem írja, ki a "címsorban", hogy USB kapcsolat, nem áll neki tölteni, és a PC sem csinál semmit, akkor valami hardveres gond van a PC, és a Defy között. Vagy a kábel, vagy az érintkezés. Próbáld meg egy direkt alaplapi USB-ről is!Nekem 64 bites Win7 alatt faszán megy. AMD gép. A melóhelyen WinXP 32 bit + Intel gép, otthon Win7 32 bit, AMD. Mindenhol működik.
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
őstag
32 GB már sok neki úgy hallottam. Itt a fórumon is mintha már lett volna pár bejegyzés ezzel kapcsolatban, de nem emlékszem tisztán, valaki erősítse/cáfolja meg.
16GB, CL6-os Silicon powert, és a 8 GB-s verziót is remekül kezeli a gép. Nekem a sebessége is megfelelő, de ez igazából csak akkor lényeges, ha épp másolok rá valamit PC-ről.
Memmaao: feltetted az USB drivert?
szerk: egyre gondoltunk. Most esett le a neved... maaiaco volt az enyém.
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
őstag
Szívat a telefonom data managere...
Aktiváltattam ugye T-nél a mobilnetet. Vasárnap kipróbáltam, neteztem egy kicsit, majd meg akartam nézni utána az adatforgalmat. Szerinte 70 KB volt. Kicsit keveselltem, mert volt youtube is, de mondom, ez van, majd utoléri magát. Ezután ki is kapcsoltam a 3G-t, meg az "All mobile data" fület, mondván, majd ha kell a 3G, bekapcsolom, ne játszon nekem automatán. Illetve feltettem egy 3G watchdogot, biztos, ami tuti alapon.
Másnap nézem a data manegert, és 10.40 MB adatforgalmat jelez. Mondjom, jól van, utolérte magát. De nem vasárnapra, hanem hétfőre. Watchdog szerint semmi.
És azóta minden nap van + 10.4 MB adatforgalom úgy, hogy mindenféle 3G ki van kapcsolva. Watchdog szerint meg semmi sincs.Ilyenkor mi van? Remélem, csak simán meghülyült az adatszámláló, és a watchdog mér jól... Lehet ezt valahol telefontól függetlenül is ellenőrizni? Nehogy meglepődjek hónap végén.
Icewolf || kósza ||
-
őstag
válasz DeadMeat #10814 üzenetére
Dettó. Nálam azt hiszem a gyári WM5 1 hétig bírta, az Android meg kettőig, amíg kiismertem őket, és nem jöttem rá, hogy van jobb/szebb/frissebb kiadás is.
Gyűjtök egy-két PH! aranyköpést, ezt ha jól emlékszem Morden írta, igaz nem Windows, de nagyon is igaz:
"A felhasználás jellege szempontjából tök egyszerű a dolog: míg a Mac-ről a "just works" frázis terjedt el, ami minden betűjéből azt sugallja, hogy ne nyúlj hozzá, mert ez arra lett kitalálva, hogy kiszolgáljon, addig a Windows-nál egy bizonyos réteg alapigazságnak tekinti, hogy ő van annyira hozzáértő, hogy buheráljon.
Hogy tisztázzuk: nem is az szokott rábaszni, aki VALÓBAN tud buherálni, hanem az, aki azt hiszi, hogy tud."Icewolf || kósza ||
-
őstag
-
őstag
Eddig rendszeresen olvastam a topikot, és azt látom, hogy a színvonal egyre süllyed, lassan már a béka segge alatt van. Néha elgondolkodom, hogy van-e még lejjebb?
Aztán általában rájövök, hogy igen, van.Hogy on is legyen: valaki múltkor linkelt egy SPB Mobile Shell 5.0 viedot. Itt van hozzá egy kis cikk is. Ígéretes. Annó a WM-es telefonok használhatóságán sokat dobott, remélem, használható lesz Androidon is.
Icewolf || kósza ||
-
őstag
Sziasztok!
Ki látott már ilyet:
Adott egy Defy, egy 4 GB-os SD benne (8 GB-os Silicon Powert nem kezelte normálisan). Felmásoltam rá két új .mp3 albumot, és letöröltem 3 régit.
Eredmény: az új albumokat nem látja se a rock player, se a stock 2.2 CEE Froyo médialejátszója. Ellenben a régieket még mindig mutatja, rájuk bökve egy "empty playlist" üzenet fogad. Applications/clear data megvolt. Manuálisan letöröltem az SD-ről a Rock Player Media infokat. Eredmény: Rock Player Forced close, stock player halál lassú, és kifagy. Ezután Froyo, wipe data. Eredmény: változatlan, zenelejátszók fagynak, régi albumok látszanak, újak nem, stock player szerint nincs zene az SD-n... Filekezlőből a zenék egyesével megnyithatók, lejátszhatók. SD unmount/mount, semmi változás.
Rock Player le, Power Amp fel, kis keresgélés, zene mappa teljesen rendben, lejátszás megy.Laza 20 perc alatt sikerült elindítanom az épp kívánt zene lejátszását... Kiváló, Android. Hihetetlen...
Mennyit adnátok egy egy éves, zöld lencsés Defyért aktuális hangszóróhibával, de még egy év Speed Shopos garanciával?
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest