- Évi két bemutatóra állhat át az Apple
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
gajeraron #6998 üzenetére
értettelek én, ezért írtam hogy hozzátenném. a hozzászólásodról jutott eszembe, hogy leírom a mai felfedezésem, miszerint a kijelző sem sérthetetlen ahogy hittem
peace
ja és eddig minden telefonom karcos lett. de pont mindegy, mert eladni még egyet sem adtam el 10000 ft-nál többért, mivel elhasználom őket, nem váltogatok fél évente. 2 év után meg már szinte mindegy, annyira leesik az ára hogy 1-2 karc nem oszt nem szoroz. persze jó lenne egy tényleg karcmentes üveg, na majd talán az új dragontrail a következő motorolámban 2 év múlva
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest