Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#71562240 #48349 üzenetére
Értem amit mondasz, részben még egyet is értek, de...
- nincs már garancia a készülékre, nyilván ha lenne, nem pöcsölnék amatőr szervizesekkel, hanem menne szépen vissza a Speedshopnak, ahonnan származik.
- igen, sufni GSM volt, mivel Pécsen más annyira nincs, pláne nem Motorola. (Itt legalább nem hajtottak el azonnal azzal, hogy nincs hozzá alkatrész, mint a többi háromból...)
- nem a szerviznek akartam ötleteket adni, hanem magamnak, hátha találkozott már valaki ilyen hibával, és esetleg nem hardveres, hanem olyan ami szoftveresen mókolható (ROM tipushiba, ne CEE-t tegyek fel, hanem Nordicot, vagy ki tudja, bármi). Igen, valóban ezt nem írtam oda az okokhoz...
- ha komolyabb baja van biztos, hogy meg lehetne csináltatni pl. egy alaplapcserével, de annyit az egész telefon nem ér, hogy felpostázzam Pestre, várjak pár hetet, hónapot amíg cserléik a lapot, majd visszakpjam utánvéttel, futárral a telót, ami talán esetleg működik.Hogy miért cseréltek hátsó mikrofont is, az egy jó kérdés. De, legalább ingyen tették mindezt, pénzt nem kértek érte (nem is kaptak volna).
"És végül is azt akarom mondani, hogy nincs olyan eldugott, egyedi ötlet, amit hozzá lehetne tenni a köztudott ismeretekhez, főleg nem a szerviz tudásához képest."
Pont erre a bizonyos szerviz általi "tudásra" alapozva kértem volna itt tanácsot...Azért köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest