Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lortech

addikt

válasz mira72 #33827 üzenetére

Sygic 11.0.2 + gyári 2.2.2 (JOREM_U3_3.4.2_179-2) alatt pár perc alatt gallyra vágja az egész telefont, elkezdi pörgetni a procit, megnő a válaszidő, először csak néhány másodperces lagek vannak, aztán 10 másodpercekig nem reagál, le van maradva a pozíció, hülyeségeket tervez, hülyeségeket mond, aztán pár perc után már alig lehet kilőni az alkalmazást, előfordult, hogy csak kikapcsolás árán lehetett mit kezdeni vele, közben hívásfogadás se ment.
    szerk: Én még gt540-re vettem meg, azon lassú volt, de működött, ha nem vettem volna meg, akkor inkább csendben maradnék, de így azért használnám...

A gyári FM rádió is eddig 3-ből 2-szer fagyasztotta meg a telefont. Megy 10 percig, aztán egyszer csak kikapcsolnám, de nem történik a kikapcsolásra semmi, a hangerőszabályzó sem működik.. kilőttem a music alkalmazást, a fm service-t, semmi változás, továbbra is megy a rádió, nem lehet vele mit kezdeni. Tök gyári software, még rootolva sincs, semmi hack, nincs task killer, alig tettem fel alkalmazást rá.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák