- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Netfone
- iPhone topik
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
mira72 #33835 üzenetére
Bocs, nyilván nem tudhattad, hogy utánaolvastam, mielőtt kérdeztem.
Azért érdekelt konkrét verzió, mert cm7 - Sygic kapcsán is sok problémáról olvastam, például pont az utolsó hozzászólásoknál RC 1.5-tel kapcsolatban, bár ezt leszámítva inkább más jellegűekről, FC és SD kártyás hülyeségek.
Köszönöm a választ. -
Lortech
addikt
válasz
mira72 #33830 üzenetére
Köszönöm a kioktatást, de nem ez volt a kérdés.
Több ezer hozzászólást végigolvastam ezen a fórumon mindkét topikban, beleértve az első hozzászólásokat, az xda-s cm7-es fórumokat, a motorola support és a sygic support fórumait. Összegezve azt mondhatom, hogy keveseknek hozott javulást az a beállítás, amely inkább workaround, nem megoldás, a bug ettől függetlenül megmarad és érezteti hatását, csak egyeseknél kevésbé.
Nem próbálkozni szeretnék vele, hanem megoldani a kérdést, szombaton elutazok egy hétre, ezalatt lenyomok körülbelül 2000 kilométert idegen országban, idegen helyeken, remélem, így érthető a hozzáállásom. A gyári, nem támogatott Motorola foshalmaztól szeretnék megszabadulni, ennyi szoftverhibával 1 év alatt nem találkoztam a gagyi gt540-nél. -
Lortech
addikt
válasz
mira72 #33827 üzenetére
Sygic 11.0.2 + gyári 2.2.2 (JOREM_U3_3.4.2_179-2) alatt pár perc alatt gallyra vágja az egész telefont, elkezdi pörgetni a procit, megnő a válaszidő, először csak néhány másodperces lagek vannak, aztán 10 másodpercekig nem reagál, le van maradva a pozíció, hülyeségeket tervez, hülyeségeket mond, aztán pár perc után már alig lehet kilőni az alkalmazást, előfordult, hogy csak kikapcsolás árán lehetett mit kezdeni vele, közben hívásfogadás se ment.
szerk: Én még gt540-re vettem meg, azon lassú volt, de működött, ha nem vettem volna meg, akkor inkább csendben maradnék, de így azért használnám...A gyári FM rádió is eddig 3-ből 2-szer fagyasztotta meg a telefont. Megy 10 percig, aztán egyszer csak kikapcsolnám, de nem történik a kikapcsolásra semmi, a hangerőszabályzó sem működik.. kilőttem a music alkalmazást, a fm service-t, semmi változás, továbbra is megy a rádió, nem lehet vele mit kezdeni. Tök gyári software, még rootolva sincs, semmi hack, nincs task killer, alig tettem fel alkalmazást rá.
-
Lortech
addikt
üdv. A Sygickel kapcsolatban keresek tapasztalatokat. A gyári 2.2.2-vel használhatatlan ugye, egyéb romokkal mi a tapasztalat ? Tud valaki mondani olyan CM7 verziót, amellyel hosszabb ideje (legalább 1-2 órát navigált vele) kipróbáltan hibátlanul működik?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hobby rádiós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest