Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Callisto
őstag
válasz viralmind #31266 üzenetére
Ha elolvasod azt a hsz-t amire válaszoltam, rájössz miért írtam neki a betonfalakat. Ő írta, hogy 16 centis falak közt van. Nekem úgy is jó ha falak nélkül csinálja, nem fog neki menni...
[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
Pistakiss
őstag
válasz viralmind #32123 üzenetére
Háát!
Szerintem országon belül jól navigál, gyorsan reagál az útvonalváltozásokra, jó a hangos navigálás is. Néha elakad, de gondolom más navi programok is el szoktak akadni, de gyorsan helyreáll és megy tovább. A feleségem azon derül és már ő is bíztat, hogy ne arra menjek, amerre el akar küldeni, hogy akkor mit csinál és én meg vitatkozom vele, mármint a programban a hölggyel."Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
mszl
aktív tag
válasz viralmind #37317 üzenetére
Köszi!
A menü gombot nem néztem .
Én az accuradio.com-ot hallgatom, böngészőből, mert igencsak van kínálat mikor mihez van kedvem, ismerem régen hallgatom, de a pár adója ami net rádio alkalmazásból hallgatható az csak egy nagyon kis töredéke a teljes kínálatnak!!!!Nézegesd végig, megéri és lehet hogy rászoksz.
Köszi a tippet!!!
A hálózat építést csak elkezdeni lehet, befejezni nem.... Eredetije a HUP-on!! Onnan kölcsönöztem!!
-
kezman
őstag
válasz viralmind #38713 üzenetére
ES File Explore-val tudsz küldeni APK-t , most próbáltam a gyári fájlkezelővel is lehet telepíteni az előbb leírt módon, a szóban forgó telefon szűz, lebutitott, se net se semmi, céges, nehogymá a paraszt neaggyisten játszon meló közbe vele
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
Ájvé
veterán
-
-
Sommi
aktív tag
válasz viralmind #41310 üzenetére
Azt hogy tudom beállítani hogy töltés közben más színnel világítson a led ? Vagy esetleg hogy ne is világítson.
Ja és a procit milyen módon lehet felhúzni ? Mert a cm rom állításai közt a maximumot 1000-re tettem meg a minimumot is,de az mindig visszaáll 300-ra. Meg csak 3 választható variáció van.
[ Szerkesztve ]
Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest