Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sommi
aktív tag
válasz
viralmind #41310 üzenetére
Azt hogy tudom beállítani hogy töltés közben más színnel világítson a led ? Vagy esetleg hogy ne is világítson.
Ja és a procit milyen módon lehet felhúzni ? Mert a cm rom állításai közt a maximumot 1000-re tettem meg a minimumot is,de az mindig visszaáll 300-ra. Meg csak 3 választható variáció van.
-
Ájvé
veterán
-
-
mszl
aktív tag
válasz
viralmind #37317 üzenetére
Köszi!
A menü gombot nem néztem
.
Én az accuradio.com-ot hallgatom, böngészőből, mert igencsak van kínálat mikor mihez van kedvem, ismerem régen hallgatom, de a pár adója ami net rádio alkalmazásból hallgatható az csak egy nagyon kis töredéke a teljes kínálatnak!!!!Nézegesd végig, megéri és lehet hogy rászoksz.
Köszi a tippet!!!
-
Pistakiss
őstag
válasz
viralmind #32123 üzenetére
Háát!
Szerintem országon belül jól navigál, gyorsan reagál az útvonalváltozásokra, jó a hangos navigálás is. Néha elakad, de gondolom más navi programok is el szoktak akadni, de gyorsan helyreáll és megy tovább. A feleségem azon derül és már ő is bíztat, hogy ne arra menjek, amerre el akar küldeni, hogy akkor mit csinál és én meg vitatkozom vele, mármint a programban a hölggyel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Normál állapotú,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1Év garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Pro - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ / 5G / 256GB / Számla+Garancia /
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest