Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- CES 2026: AI séf a Boschtól
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
feketepeti
aktív tag
válasz
bruno008
üzenetére
Nokia kontaktok átvitele:
próbáltam én is sokféle módon, de valami gebasz mindig volt. Az Outlookos szinkron általában szar, mert ha nincs definiálva, hogy mlyen szám az adott telefonszám, akkor hajlamos nemes egyszerűséggel kihagyni. A név ott lesz, a szám nem. Több számos kontaktoknál szintén hibázhat.
Csinálni kell egy mentést a Nokia PC Suite nevű förmedvénnyel. Ez gyárt egy nbu kiterjesztésű fájlt.
Van egy NbuExplorer nevű ingyenes progi, amivel ebben lehet matatni, a kontaktok sms-ek között.
Ez gyönyörűen és maradéktalanul tud vcf exportot, tehát az összes kontaktod összes adatával (ha volt hívókép akkor az is benne lesz) megvan vcf formátumban, amit a google és akár a telefon is megeszik.
Mondjuk a HTC Desire esetén csináltam, ott még össze is kellett fűzni egy fájlba, mert egyenként importálni kicsit szar lett volna 990 névjegyet és google kihagyásával akartam mindenképp. Ezt DOS oktatásban nem részesültek kedvéért (fiatalabbak
) az alábbi terminál paranccsal lehet:type *.vcf > osszes.vcf
Ez egy backupnak is remek, mert így minden kontaktod megvan egy fájlban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) az alábbi terminál paranccsal lehet: